- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.642
Su kafayla hiç olmuyor abla biraz kendime özen gösterebilmem lazım bugün moral olsun diye kendime bakım için biseyler sipariş ettim netten bundan sonra bakacağım kendime iş işten geçti ama olsun :/Vermeye çabalamazsan veremezsin
92yasminsay sen kaç kilosun :)
Boylusun o zaman bana minnak dediğine göre
Yok canım niye iş işten geçsin:)Daha gençsin:)Su kafayla hiç olmuyor abla biraz kendime özen gösterebilmem lazım bugün moral olsun diye kendime bakım için biseyler sipariş ettim netten bundan sonra bakacağım kendime iş işten geçti ama olsun :/
1,70Boylusun o zaman bana minnak dediğine göre
Senin boyun var:)Birde kiloyu ilaçlardan aldın ve alıyorsun:)Minik verebilir:)Keyfi vermiyor
28 de çatlaklar sarkmalar ne ararsan varYok canım niye iş işten geçsin:)Daha gençsin:)
Kaç yaşındaydın:)
O boy kaldirir o kiloyu bende boy yok :)
Bu arkadaşlar yapacak canım:)Tariflerini bekliyoruz
Sen benden yaşlısın ona göre:)28 de çatlaklar sarkmalar ne ararsan var
Bende cebelleşiyorum nevoş, akşam tavuk çorbası ile sadece salatalık yedimSenin boyun var:)Birde kiloyu ilaçlardan aldın ve alıyorsun:)Minik verebilir:)Keyfi vermiyor
Kendini de etiketlemissin iyi olmuş yoksa unutturdu o nevresteBu arkadaşlar yapacak canım:)Tariflerini bekliyoruz
Emira SY
LezzetliCipetpet
gezegenfeza
alimiyon
H E
FAZLANAZLI
ervanazlim
yasom7272
evlaefe
Sarayca
FallenAngel
Nevreste
Ahh canıımmm, kendini de etiketlemişBu arkadaşlar yapacak canım:)Tariflerini bekliyoruz
Emira SY
LezzetliCipetpet
gezegenfeza
alimiyon
H E
FAZLANAZLI
ervanazlim
yasom7272
evlaefe
Sarayca
FallenAngel
Nevreste
Aman canım dikkat et daha fazla almaman lazım:)Bende cebelleşiyorum nevoş, akşam tavuk çorbası ile sadece salatalık yedimkorkuyorum verdiklerimi alacağım diye birazdan da meyve yiyeceğim günlerdir tatlı diye düz duvara tırmanıyorum, korkumdan yapmadım
Nüfusta 28 yazıyor dıştan görünüşü 45 ruh yaşı 62Sen benden yaşlısın ona göre:)
Kendini de etiketlemissin iyi olmuş yoksa unutturdu o nevreste
Yapmaya niyeti yok hatırlatalım dedimAhh canıımmm, kendini de etiketlemiş
Benim nüfusta 37 yazıyor ama 30 yaşındayımNüfusta 28 yazıyor dıştan görünüşü 45 ruh yaşı 62