- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.645
Cekirdegini koymadim ben .. kocis dogradi sagolsun :))Evet şimdi ben de koyuyorum.Bu 2013 te falan yapmışım sayfamda buldum
Dedim ya şimdi çok minik doğruyorum.
Bende sevmem bazı meyveleri eşim organik alır illa kurtlu bana denk gelir
İyi ayva seçerim, güzel çıkınca da reçel yapmaya kıyamıyorum
Çok severim ayvayı
Bazen üşenip büyük dilim yaparım, bir bakmışsın küp küp ya da rendeEvet şimdi ben de koyuyorum.Bu 2013 te falan yapmışım sayfamda buldum
Dedim ya şimdi çok minik doğruyorum.
Kayınvalidem rendeliyormuş.Eşim illa sen öyle yap dedi:)Robittan geçirsek çok mi sulanır (tembel style )
Minik doğrayınca daha güzel oluyor gibi geliyor:)Bazen üşenip büyük dilim yaparım, bir bakmışsın küp küp ya da rende
Anaaaa, kız minnakmışsın ya senSöylesem mi bilemedim
154.5 dan 1.55
Benden de kisaymis :))Anaaaa, kız minnakmışsın ya sen
Boyuna göre kilon fazlaSöylesem mi bilemedim
154.5 dan 1.55
Abla zor işi tembel e verecekmiş sin kolayini bulurmusKayınvalidem rendeliyormuş.Eşim illa sen öyle yap dedi:)
Bana biraz tembel işi gibi geldi:)Yani doğramak en güzeli:)
Ohhh ne iyi olmuş:)Çekirdeğini renk olsun diye koyup geri alıyoruz:)Cekirdegini koymadim ben .. kocis dogradi sagolsun :))
O zaman rendele o güzel olabilir ama robot olmaz:)Abla zor işi tembel e verecekmiş sin kolayini bulurmus
Bende çok tembellim direk onu doğrayıp uğraşmaktan virt zırt robottan geçirmek geldi aklıma
Enine doğru minnak olduğum söylenemezAnaaaa, kız minnakmışsın ya sen
İste yeter ki, enine de minnak olursunEnine doğru minnak olduğum söylenemez
Kk ya katildigimda 92 kilo falandımBoyuna göre kilon fazlaVermen lazım Hedefi küçük tut azar azar vermeye çalış:)
Oyyy maşaallah süpersin o zaman:)Kk ya katildigimda 92 kilo falandım
Aynen reçel gibi olmaz ben hep doğrayıp yapıyorum:)O marmelat mi ne olmaz mi
Onu düşününce seviniyorum demek ki yapabiliyorum diyorum elvnedigijde 54 kiloydumOyyy maşaallah süpersin o zaman:)
Vermeye çabalamazsan veremezsinOnu düşününce seviniyorum demek ki yapabiliyorum diyorum elvnedigijde 54 kiloydum