- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Valla senden de canan da korkulur hee :))Benden kaçmaz
Arar bulurum izini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla senden de canan da korkulur hee :))Benden kaçmaz
Arar bulurum izini
Valla senden de canan da korkulur hee :))
Biz ajanız kimseye deme deValla senden de canan da korkulur hee :))
Biz ajanız kimseye deme de
O konuşmasa olur mu ilgi alanıtontriko da x li mixli konuşmuş
Orası öyleEe cocuk gokten dusmuyo nevos:))
Geçmiş olsun canımKimse yok bugün, ben yatak dosek yatıyorum
Aynen kimle yazışıyormuş bende vurayımohoo biz buralarda bekleyelim sen oralarda buralarda özellerde gez
Götür canım salgın varmış.Biz bu sabah yine gittik.Kanında enfesksiyon çıktı ve çok yüksekSağol canım, öyle yada böyle bu günlerde geçecek ...
evet, bir kere kustu, ve ishal hala. Ilacları var bir sürü. Veriyorum, iyi olmazsa giderim hastaneye. Eşim akşam geliyor
Sen hamile misinHamilelik takvimi eklenmişbol su sıvı içirmeye çalış bulaşıcı sende kendine dikkat et.. kreşe falan gidiyor muydu? inşallah kötü olmaz da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız, zira oralar daha çok hasta ediyor ...
İnşaallah çok yakında gelir canımBenimde takvim ekleyeceğim günler gelecek mi acaba
Totem tutar inşaallahAyy kizlarr gormussunuz iste totem yaptim bakalim :) yasminim sen de yap dogum tarihi ekliyorsun iste..
Ama beni cok mutlu ettiniz hepiniz..duygulandirdiniz.. siz de cok mutlu olun insallah..
Nasıl yani nerede nasıl bilgilendirdi
Geçmişler olsun canımGötür canım salgın varmış.Biz bu sabah yine gittik.Kanında enfesksiyon çıktı ve çok yüksek
İnşallah canımİnşaallah çok yakında gelir canım
Özel odadaNasıl yani nerede nasıl bilgilendirdi
Sağol canımGeçmişler olsun canım
Özel odada