Hayatta izlemem de sanki içine koyduğumuz malzemelerin üstünde dolaşmış olma ihtimali yok mu?Siz kaşındınız
Sır benim tariflerim, verememAynı pastane kurabiyesi gibi olmuş immhhh çok güzel tarifini versene içine sevgini mi kattin
Şu video değil ama söylediklerin beni Aleyna nin dipsiz kuyularına itti resmenHayatta izlemem de sanki içine koyduğumuz malzemelerin üstünde dolaşmış olma ihtimali yok mu?
Var maalesef,ekmek alıyoruz fırından ,nasıl yapıldığını görebiliyor muyuz?Hayatta izlemem de sanki içine koyduğumuz malzemelerin üstünde dolaşmış olma ihtimali yok mu?
Kızlar pro olmuş çok çok çok çok çok çok sevindim
Kerata cantanem pro olur olmaz avatarını değiştirmiş
Yasminim in de madalyası gelmiş,çok yakışmış profile
Emira ,beni geçtiği için 3 oyla hala gelememiş galiba madalyası
Herkes bu yarsimadako ödülü konuşacakmis Emira sen ce olabilirGözün kaldıysa al madalya senin olsun bana nevresimim yeter
Aleyna’nın dipsiz kuyusunu bilmiyorum ama Deynep i durdurmazsak inrihara son göz gideceksinŞu video değil ama söylediklerin beni Aleyna nin dipsiz kuyularına itti resmen
Demek ki ürünler organikVar maalesef,ekmek alıyoruz fırından ,nasıl yapıldığını görebiliyor muyuz?
Veremez kii veremez kiii,hani madalyan yok ki veresinGözün kaldıysa al madalya senin olsun bana nevresimim yeter
Arkadaşımın canım pastane, temiz.Canım çekmedi çünkü sosyal medyada gördüğüm pastane reyonunda gezen fare videosu geldi aklıma
Linki koyayım dedim de kıyamadım size
İstersen senin için profilimde taşıyabilirim madalyayıGözün kaldıysa al madalya senin olsun bana nevresimim yeter
Herkes bu yarsimadako ödülü konuşacakmis Emira sen ce olabilirhediye almış biri olarak :)
Ben kazanırsam Iphone isterim ,yanlış anlaşılmasın daha güzel çekim yapabilmek içinHerkes bu yarsimadako ödülü konuşacakmis Emira sen ce olabilirhediye almış biri olarak :)
Ben şimdiden umutsuz vakayim bence bu oduldeValla ramazan sofralarında birinci olduğumda kazen abi büyük ödül demişti hakikaten de baya baya büyük bir ödüldü :) eğer çok konuşulacak dendiyse emin olun yine muhteşem bir hediyedir
Neymiş ki ben görmedim onuValla ramazan sofralarında birinci olduğumda kazen abi büyük ödül demişti hakikaten de baya baya büyük bir ödüldü :) eğer çok konuşulacak dendiyse emin olun yine muhteşem bir hediyedir
Ahahahaha yani forum u düşündüğünden dimi amaBen kazanırsam Iphone isterim ,yanlış anlaşılmasın daha güzel çekim yapabilmek için
Veremez kii veremez kiii,hani madalyan yok ki veresin
Yani ,tabii ki kendimi düşündüğümden olacak değil yaAhahahaha yani forum u düşündüğünden dimi ama
Esas neden gelmemiş madalyan ,cevap geldi mi okuyamadım tam geçmişiKazen abi benim evime plaketle madalya yollayacakmis siteden olmadığı için hihhhh
Cevherler en altta yatıyor hey maşallah