- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Evet nefis gözüküyor lar su en soldaki aklımı başımdan alanCevherler en altta yatıyor hey maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nefis gözüküyor lar su en soldaki aklımı başımdan alanCevherler en altta yatıyor hey maşallah
Muhteşem bir yemek takimiydi canım bak bu :Neymiş ki ben görmedim onu
Yani ,tabii ki kendimi düşündüğümden olacak değil ya
Esas neden gelmemiş madalyan ,cevap geldi mi okuyamadım tam geçmişi
Dosya yükle var oradan atıyorsun boyutunu ayarlamaz lazım Nevreste yardımcı olur muhakkak :)Kizlar resim nasil gonderilio, cok soru sordum
Kazen abi bize pastane kapatacak benceValla ramazan sofralarında birinci olduğumda kazen abi büyük ödül demişti hakikaten de baya baya büyük bir ödüldü :) eğer çok konuşulacak dendiyse emin olun yine muhteşem bir hediyedir
Çok güzelmiş hakikaten, sağlıkla huzurla kullanMuhteşem bir yemek takimiydi canım bak bu :
https://www.cookplus.com/urun/emsan-fine-bone-gardenya-12-kisilik-yemek-takimi
Dosya yükle var oradan atıyorsun boyutunu ayarlamaz lazım Nevreste yardımcı olur muhakkak :)
Çok güzelmiş hakikaten, sağlıkla huzurla kullan
Kazen abi bize pastane kapatacak bence
Evet evet tam da ondan bahsetmiştimEvet nefis gözüküyor lar su en soldaki aklımı başımdan alan
Orda kamera yi seçersen o an cekmen lazım geliriden daha önce dosya da olanları yükleyebilirsinizOna basiorum ama hic bisi gelmio. Yukaridaki kamera ve galeriye benzer isaretlerede bastim yok
Orda kamera yi seçersen o an cekmen lazım geliriden daha önce dosya da olanları yükleyebilirsiniz
Aynı şeyi özelden dene bence topige atma fotoyu gerçi ne atmayı deniyorsun bilmiyorum ama özelden dene dene isterden birdeNe bilim yapamicam sanirim. Ona basinca kamera bile acilmio, dosya yukleye basinca hic biside gelmio. Biraz bekleyim bakalm
Niye ürktün Fazla fazla ne resmi atabilir kiAynı şeyi özelden dene bence topige atma fotoyu gerçi ne atmayı deniyorsun bilmiyorum ama özelden dene dene isterden birde
Aynı şeyi özelden dene bence topige atma fotoyu gerçi ne atmayı deniyorsun bilmiyorum ama özelden dene dene isterden birde
Niye ürktün Fazla fazla ne resmi atabilir ki
Pro olunca profil in kırmızı oluyor. Renkli yazabiliyorsun. Çevrimiçi kim var görüyorsun. Bende bugün oldumPro ne kizlar, o olunca ne oluo ilk defa katiliorum ya bilmiorum
ve cok hizlisiniz ben okumadan dieriniz yazio sanki
Zaten konu olarak açacaksın nevresteye sadece ismini yazman yeterli hatta nevreste nasıl yükleme yapacağını konu açacağını da anlatır istersen yarışma şartlarını okuOzelden yazdm canim tarif anlatimini yolladim. Resim yuklemeyi beceremedim. Resim kaldi