- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Telefonun yavassa yada doluysa daha geç girer galeriye buda olabilir S Sabr-Sukur-Dua
Zaten konu olarak açacaksın nevresteye sadece ismini yazman yeterli hatta nevreste nasıl yükleme yapacağını konu açacağını da anlatır istersen yarışma şartlarını oku
Kız galeri falan diyor ben şimdi dosya ekle dediğimde bir dünya foto çıkıyor karşıma hepside çocuklarım ben eşim şimdi topige yanlışlıkla öyle bişey atabilecegini düşündümNiye ürktünFazla fazla ne resmi atabilir ki
Canım şuan mı tarif eklemek istiyorsun. İlk önce tarifini ayırtmalısın, sonrada yaptıktan sonra bugünün tarihini kağıda yazıp tarifinin sunumuyla fotoğraf çekmelisinOzelden yazdm canim tarif anlatimini yolladim. Resim yuklemeyi beceremedim. Resim kaldi
Bazen sorun çıkıyor Nevreste başka bir yöntem söylüyor gelince baksınOralari hallettim tek skinti resim oldu
Geçmiş olsun canım, bu havalarda azami dikkat etmeniz gerekiyorDun banyo yaptrdim.. ondan mi oldu diyorum. Disari bile cikarmiyorum banyodan sonra.. ha bire hastalar. Beterinden korusun Rabbim, sizede gecmis olsun
Kız galeri falan diyor ben şimdi dosya ekle dediğimde bir dünya foto çıkıyor karşıma hepside çocuklarım ben eşim şimdi topige yanlışlıkla öyle bişey atabilecegini düşündüm
Benimde android ama takir ccikiyor foto boyutu yüksek diyor uygulamalarla düşüyor ya kalitesi öyle yükleyebildik ben et kategorisindeAndroid herhalde telefonu fotoğraflara erişemiyor. Geçen hafta mecburen kullandım buraya resim atamıyordum.
Android herhalde telefonu fotoğraflara erişemiyor. Geçen hafta mecburen kullandım buraya resim atamıyordum.
Olur o yaAyirttim ama mecbur kaldığım bı tarife benim istediğim kapılmış maalesef ://
Yarışmaya katılmayı erteleyenler düşünsün
Hay benim kafamaOlur o yaelmalı mi yapacaktin
Evet çok da bilindik güzel ve çeşitli yapilabilecek birşeyHay benim kafama
Kategoriyi kurabiye diye tahmin edene dedim ki ben elmaliyi çok güzel yaparım tabi en sevilen yenen o
Denemelisin bence çok zevkliHayırlı olsun..
Ay bu sefer denesem mi diyorum bende
Senede yaparsın bence benden daha iyi olur hem :))Evet çok da bilindik güzel ve çeşitli yapilabilecek birşey
Sen daha güzelini yaparsın ya inanıyorum sana
Dimi boncuum:))Ya sen ne güzel oldun böyleBecerikli hatunum
Denemelisin bence çok zevkli
İddiam yok yaaa isin eğlencesi ama gönül tbaiki beğenilmek istiyorSenede yaparsın bence benden daha iyi olur hem :))
Özel mesajdan Buraya gelemiyor kadın