Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Zaten konu olarak açacaksın nevresteye sadece ismini yazman yeterli hatta nevreste nasıl yükleme yapacağını konu açacağını da anlatır istersen yarışma şartlarını oku

Oralari hallettim tek skinti resim oldu

Niye ürktün Fazla fazla ne resmi atabilir ki
Kız galeri falan diyor ben şimdi dosya ekle dediğimde bir dünya foto çıkıyor karşıma hepside çocuklarım ben eşim şimdi topige yanlışlıkla öyle bişey atabilecegini düşündüm

Ozelden yazdm canim tarif anlatimini yolladim. Resim yuklemeyi beceremedim. Resim kaldi
Canım şuan mı tarif eklemek istiyorsun. İlk önce tarifini ayırtmalısın, sonrada yaptıktan sonra bugünün tarihini kağıda yazıp tarifinin sunumuyla fotoğraf çekmelisin

Kız galeri falan diyor ben şimdi dosya ekle dediğimde bir dünya foto çıkıyor karşıma hepside çocuklarım ben eşim şimdi topige yanlışlıkla öyle bişey atabilecegini düşündüm
Android herhalde telefonu fotoğraflara erişemiyor. Geçen hafta mecburen kullandım buraya resim atamıyordum.

Android herhalde telefonu fotoğraflara erişemiyor. Geçen hafta mecburen kullandım buraya resim atamıyordum.
Benimde android ama takir ccikiyor foto boyutu yüksek diyor uygulamalarla düşüyor ya kalitesi öyle yükleyebildik ben et kategorisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…