- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
AhahahahaPastaneye geldim, kaç kg alayım
Kesin sen çaldın benim tarifimi
Hoşgeldin canım, hayırlı olsunbu yarışmada sanırım bende varım hanımlar:) ilk yarışmam heyecanlıyım
Yarışma kuralı canım tarifinizi bana bildirmeniz gerekiyor:)Bildirilmeyen tarifler kabul edilmiyor:)
Belki benzeri var:)
O zaman o eşsiz kurabiyeyi biizmle paylaşmalısın:)Ha bizim kendi istediğimiz, ok. Belli bi tarif listesi var oradan seçiyoruz gibi anladım
Tamam, iyi oldu bildiğim. Fırsat olur ayarlayabilirsem, özel mesajla bildireyim. Teşekkür ederim. ^_^
Ama zannetmiyorum yoktur benzeri, çünküm eşsiz bişi.
Gangsta senden unsuz kurabiye falan böyle alengirli bişey bekliyorumHa bizim kendi istediğimiz, ok. Belli bi tarif listesi var oradan seçiyoruz gibi anladım
Tamam, iyi oldu bildiğim. Fırsat olur ayarlayabilirsem, özel mesajla bildireyim. Teşekkür ederim. ^_^
Ama zannetmiyorum yoktur benzeri, çünküm eşsiz bişi.
Unuttuğumuz kimse kaldı mı sonra fırça yemeyelim
Ben senden önce kalktım kocamın azizligine uğradım akşam soracam ona hesabınıErken davranan kazanır
Evet özelden rezerve etTarifi sizemi gonderioruz
çok hızlıyız demek ki
Ben senden önce kalktım kocamın azizligine uğradım akşam soracam ona hesabını
Evet özelden rezerve et
Laf aramızda elmaliyi düşünme ben gibi
Tek çeşit yapabilirsin yarışmada özelden yaz bence nevresteye :)Ben nefis yemek tariflerinde yazarim da
Ordan iki kurabiyemi atayim die dusunmustum
Neden şimdiye kadar yarışmalara katılmadınız kiiiBen nefis yemek tariflerinde yazarim da
Ordan iki kurabiyemi atayim die dusunmustum
Sen ayirttin mi minikTek çeşit yapabilirsin yarışmada özelden yaz bence nevresteye :)
Neden şimdiye kadar yarışmalara katılmadınız kiii
Teşekkür ederim deynebim
Kızlar pro olmuş çok çok çok çok çok çok sevindim
Kerata cantanem pro olur olmaz avatarını değiştirmiş
Yasminim in de madalyası gelmiş,çok yakışmış profile
Emira ,beni geçtiği için 3 oyla hala gelememiş galiba madalyası