- 11 Kasım 2014
- 3.896
- 7.447
- 37
Sen katılmıyor musun?
İstiyorum. Aklımda var hatta. Çocuklardan fırsat bulabilirsem katılıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen katılmıyor musun?
Alakası yok canım ben profili düzenledikten sonra pro geldi. Sanki içime doğmuş teşekkür ederiz
Kızlar pro olmuş çok çok çok çok çok çok sevindim
Kerata cantanem pro olur olmaz avatarını değiştirmiş
Yasminim in de madalyası gelmiş,çok yakışmış profile
Emira ,beni geçtiği için 3 oyla hala gelememiş galiba madalyası
Kızlar pro olmuş çok çok çok çok çok çok sevindim
Kerata cantanem pro olur olmaz avatarını değiştirmiş
Yasminim in de madalyası gelmiş,çok yakışmış profile
Emira ,beni geçtiği için 3 oyla hala gelememiş galiba madalyası
Ayirttim ama mecbur kaldığım bı tarife benim istediğim kapılmış maalesef ://Sen ayirttin mi minik
Eğlenceli oluyor bende et kategorisinde ilk katılımı gerçekleştirdim bu iki olacak ama bu tarifi içime sinmiyor nednedense.Burda yeni sayilirim, yarismalara da pek katilim gb dusuncem olmamisti, simdi dikkatimi cekti
Aynı pastane kurabiyesi gibi olmuş immhhh çok güzel tarifini versene içine sevgini mi kattin
Canım çekmedi çünkü sosyal medyada gördüğüm pastane reyonunda gezen fare videosu geldi aklıma
Alakası yok canım ben profili düzenledikten sonra pro geldi. Sanki içime doğmuş teşekkür ederiz
Koy koy belki yarışmadan çekilen olurCanım çekmedi çünkü sosyal medyada gördüğüm pastane reyonunda gezen fare videosu geldi aklıma
Linki koyayım dedim de kıyamadım size
Koy koy belki yarışmadan çekilen olurCanım çekmedi çünkü sosyal medyada gördüğüm pastane reyonunda gezen fare videosu geldi aklıma
Linki koyayım dedim de kıyamadım size
Siz kaşındınızKoy koy belki yarışmadan çekilen olur
Eğlenceli oluyor bende et kategorisinde ilk katılımı gerçekleştirdim bu iki olacak ama bu tarifi içime sinmiyor nednedense.
[/QUOTE]Eskiden diğer üyelerden farkı vardı ama bence şimdi sadece renk ayrıcalığı kaldı
Nick in kırmızı oluyor ve çevrimdışı gözükecek forumda takılabiliyorsun eskiden sadece cinsellik bölümüne prolar yazabiliyordu şuan herkes yazabiliyor
Birde toplu msj lasma açabiliyorsun :))
yazaru-Sukur-Dua, post: 57446726, member: 901848"]Pro ne kizlar, o olunca ne oluo ilk defa katiliorum ya bilmiorum
ve cok hizlisiniz ben okumadan dieriniz yazio sanki
Siz kaşındınız
Bir de yazı şeklini değiştirebiliyorsun ,konuyu kaç kişi okuyor görebiliyorsun vsEskiden diğer üyelerden farkı vardı ama bence şimdi sadece renk ayrıcalığı kaldı
Nick in kırmızı oluyor ve çevrimdışı gözükecek forumda takılabiliyorsun eskiden sadece cinsellik bölümüne prolar yazabiliyordu şuan herkes yazabiliyor
Birde toplu msj lasma açabiliyorsun :))
yazaru-Sukur-Dua, post: 57446726, member: 901848"]Pro ne kizlar, o olunca ne oluo ilk defa katiliorum ya bilmiorum
ve cok hizlisiniz ben okumadan dieriniz yazio sanki