Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kızlar pro olmuş çok çok çok çok çok çok sevindim :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Kerata cantanem pro olur olmaz avatarını değiştirmiş:KK53:
Yasminim in de madalyası gelmiş,çok yakışmış profile:KK37:
Emira ,beni geçtiği için 3 oyla hala gelememiş galiba madalyası:KK53:
Alakası yok canım:KK70: ben profili düzenledikten sonra pro geldi. Sanki içime doğmuş:-) teşekkür ederiz:cool:

10 çeşit kurabiye yaptım size :sus:

019C9FAB-4D4A-4E21-9493-DFC8AD7AABBB.jpeg

Burda yeni sayilirim, yarismalara da pek katilim gb dusuncem olmamisti, simdi dikkatimi cekti:KK48:
Eğlenceli oluyor bende et kategorisinde ilk katılımı gerçekleştirdim bu iki olacak ama bu tarifi içime sinmiyor nednedense.

Alakası yok canım:KK70: ben profili düzenledikten sonra pro geldi. Sanki içime doğmuş:-) teşekkür ederiz:cool:

Pro ne kizlar, o olunca ne oluo ilk defa katiliorum ya bilmiorum :KK66:
ve cok hizlisiniz ben okumadan dieriniz yazio sanki:KK55::KK28:

Eskiden diğer üyelerden farkı vardı ama bence şimdi sadece renk ayrıcalığı kaldı
Nick in kırmızı oluyor ve çevrimdışı gözükecek forumda takılabiliyorsun eskiden sadece cinsellik bölümüne prolar yazabiliyordu şuan herkes yazabiliyor

Birde toplu msj lasma açabiliyorsun :))
yazaru-Sukur-Dua, post: 57446726, member: 901848"]Pro ne kizlar, o olunca ne oluo ilk defa katiliorum ya bilmiorum :KK66:
ve cok hizlisiniz ben okumadan dieriniz yazio sanki:KK55::KK28:[/QUOTE]

Eskiden diğer üyelerden farkı vardı ama bence şimdi sadece renk ayrıcalığı kaldı
Nick in kırmızı oluyor ve çevrimdışı gözükecek forumda takılabiliyorsun eskiden sadece cinsellik bölümüne prolar yazabiliyordu şuan herkes yazabiliyor

yazaru-Sukur-Dua, post: 57446726, member: 901848"]Pro ne kizlar, o olunca ne oluo ilk defa katiliorum ya bilmiorum :KK66:
[/QUOTE]

Hmm anladim, tesekkurler :)

Bir de yazı şeklini değiştirebiliyorsun ,konuyu kaç kişi okuyor görebiliyorsun vs

X