- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Bal arısı o zaman sendeSensin kelebeeeek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal arısı o zaman sendeSensin kelebeeeek
Tiimemm olaaaaar☺Bal arısı o zaman sende
Biri 5 e girecek, digeri de 8 aylık olduKaç bebe vardı kuzu senin
Bende aynı bugün güzel güneşli bir hava gördük attık kendimizi dışarıya azonce geldik eve temiz hava yordu heralde bir uykum geldi☺
Senin minnagi hatırladım da 5 yaşında olanı bilmiyodum yada biliyodum unuttum maşallah Allah uzun ömür versinbenim kız 4 e girecek nisanda herkez diyor ikinci yokmu heec düşünemiyorum nasıl bişi zormuBiri 5 e girecek, digeri de 8 aylık oldu
Mutfaktan çıkamıyorum. Büyüğüne ayrı, küçüğüne ayrı babalarına ayrı. Tencereler kaynıyor
Güzel valla, iyi yapmışsınız :)
Kış mevsimini hiç sevmiyorum. Biran önce yaz gelsin
GelmissinBöyle gidip de geri gelmek hoş bir şey değil ama o anlık öfkeyle alınmış bir karardı... nevrestecim gitme ortamını değiştir dedi ama muneye yazmistim bir kere dinleseydim keşke...Kusura bakmayın ...
Hoşgeldin canım,çok sevindim gelmeneJennam şifa gelen selamını aldım...
Ben de tatlım...sağlık durumlarinla ilgili gelişmeleri takip edemedim. İnşallah her şey yolundadır. Kurabiyemi yapamayacağım diye aklım gitti... koşarak geldim gibi oldum..Hoşgeldin canım,çok sevindim gelmene
Bence sen en çok benim için döndün,kurabiye ikinci planda Yarın bir gideceğim bakalım,inşallah ameliyat hazırlıkları için test soracaklar ,âminBen de tatlım...sağlık durumlarinla ilgili gelişmeleri takip edemedim. İnşallah her şey yolundadır. Kurabiyemi yapamayacağım diye aklım gitti... koşarak geldim gibi oldum..
Balim ne ameliyatı daha bu kuzum benimBence sen en çok benim için döndün,kurabiye ikinci planda Yarın bir gideceğim bakalım,inşallah ameliyat hazırlıkları için test soracaklar ,âmin
Ablammm ben seni banlısın sanıyodum ya okurken öğrendim üyelik iptalini vallahi öyle üzülmüştüm ki neyseki iyiki gelmişsinKurabiye sultanları
Merhaba kızlar
Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutlarım.
Çok özledim hepinizi
Oy kurbanın olurum senin...Kraliçemiz gelmiş hoşgelmiş
Kadınlar günümüz kutlu olsun ablam
Kesinlikle... Jennam çok değerli bir insan senin için dönülmez miBence sen en çok benim için döndün,kurabiye ikinci planda Yarın bir gideceğim bakalım,inşallah ameliyat hazırlıkları için test soracaklar ,âmin
Ben banlatmam kendim banlanirimAblammm ben seni banlısın sanıyodum ya okurken öğrendim üyelik iptalini vallahi öyle üzülmüştüm ki neyseki iyiki gelmişsin ❤❤❤
Canım ya çok sağol Amin inşallahKesinlikle... Jennam çok değerli bir insan senin için dönülmez mi
Rabbim kolaylaştirsin , şifani geciktirmeden ulastirsin kuzum... Hastaneden hayırlı haberlerle dön inşallah.
Kolostomiden kurtulmak için kuzum Ondan kurtulunca hayatım normale dönecek insallahBalim ne ameliyatı daha bu kuzum benim
Ahahha banlanmada banlatmada her türlü dr bidaha sakın gitmeBen banlatmam kendim banlanirim
Kafama sıkar giderim
Kutsalim eşref saati bazen bozulabiliyor .
Teşekkür ederim sıcak duygularını okumak iyi geldi.
Oo,aldım mesajıBi takım hazırlıklar içinde olan bi kutsalll varmısss
İlk kez duyuyorum .Rabbim yardimcin olsun kuzum inşallah artık iyi ol şifa versin rabbimKolostomiden kurtulmak için kuzum Ondan kurtulunca hayatım normale dönecek insallah
Çok açık oldu demiOo,aldım mesajı