- 24 Eylül 2018
- 97.398
- 292.880
Ben de katılsaydım , ben de onu sorardım Boşuna sotada beklemedikNasıl oldu bende anlamadım spontene gelişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de katılsaydım , ben de onu sorardım Boşuna sotada beklemedikNasıl oldu bende anlamadım spontene gelişti
Sende benim canımsınCanımsın
Ben de seni çok seviyorum canımBen senin her şeyini seviyorum
Sevmeyeni yoktur diye düşünüyorum, çok güzel secim,sen de hakkini vermişsin ahretligim
Teşekkür ederim ahretlikSevmeyeni yoktur diye düşünüyorum, çok güzel secim,sen de hakkini vermişsin ahretligim
Rica ederim bitanecik ahretligimTeşekkür ederim ahretlik
Hadi gel sana sinema ısmarlıyayımRica ederim bitanecik ahretligim
OluurHadi gidelimHadi gel sana sinema ısmarlıyayım
Zengo ya gidicem yanıma birini bulursam 3 e kadarOluurHadi gidelim
Yakın olsaydık kaçırmazdım Ben de buldum o konuştuğumuz diziyiBaşladım izlemeyeZengo ya gidicem yanıma birini bulursam 3 e kadar
ben suclamadim zaten ben diğer topikte yazmistim telefonumun başka yerlere tıklayıp geç kaldıgimi o yüzden geciktigimi :))Demek ki benden erken yazmamışsın canım ne yapalım hızlı olduğum için beni suçlayamazsın
Sağolİşte saniyesine yazanları düşünmek lazım çok yavaşsınız.
Onu ben nereden bileyim buraya öyle yazsana:)ben suclamadim zaten ben diğer topikte yazmistim telefonumun başka yerlere tıklayıp geç kaldıgimi o yüzden geciktigimi :))
Sağol
Ne güzel olurdu .Yakın olsaydık kaçırmazdım Ben de buldum o konuştuğumuz diziyiBaşladım izlemeye
O da olur inşallah bir gün Tamam tamamNe güzel olurdu .
Hadi bakalım izle
He ben o mesajlarını görmedim ki tarifi aldım yazmadım zaten omdam sonra yazıştınız demek :)ben suclamadim zaten ben diğer topikte yazmistim telefonumun başka yerlere tıklayıp geç kaldıgimi o yüzden geciktigimi :))
Sağol
Bak labne sanıyordum buraya yazmışım bende kendimi ifade edeyim bari NevresteKurabiyeler kategorini gördüm telefon benden heyecanlı çıktı başka yerlere tıklayıp konulara girince gitti güzelim tarifler
Ablacım seninde kutlu olsun öptüm yanaklarindanKurabiye sultanları
Merhaba kızlar
Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutlarım.
Çok özledim hepinizi