- 16 Mart 2008
- 45.758
- 223.318
Tatlım sesine geldim Tünele girmişim bayağı bir çekmedi internetElhan örtmenim nerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım sesine geldim Tünele girmişim bayağı bir çekmedi internetElhan örtmenim nerdesin
Anam Gemlik...
Jennam şifa gelen selamını aldım...Banlı mı noldu ki Elhan ?
Neden ki gelmeyecek mi geri haberim yoktu
Benim de yoktu,peşindeydim. Gelecekmiş geri,hafta sonu diye aktif edecek kimse yokmuş sanırım. Şükür ki gelecek
Böyle gidip de geri gelmek hoş bir şey değil ama o anlık öfkeyle alınmış bir karardı... nevrestecim gitme ortamını değiştir dedi ama muneye yazmistim bir kere dinleseydim keşke...Kusura bakmayın ...neden banli
Teşekkür ederim canım benim senin de kadınlar günün kutlu olsunNevreste ablacimm senin ve burdaki tüm kizcelerin Dünya kadınlar gununuzu kutlarimmm
Teşekkür ederim ablacımabla sen yapcakmisin kurabiyeTeşekkür ederim canım benim senin de kadınlar günün kutlu olsun
Tamam ben yanlış anladım özür dilerim hadi barışalımBak labne sanıyordum buraya yazmışım bende kendimi ifade edeyim bari Nevreste
Yapacam inşaallahTeşekkür ederim ablacımabla sen yapcakmisin kurabiye
Kraliçemiz gelmiş hoşgelmişKurabiye sultanları
Merhaba kızlar
Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutlarım.
Çok özledim hepinizi
Kpss çalışıyor_CaNanSu_ nerde gorunmuyor
MeraktayimYapacam inşaallah
Allahiiiim dimeee bende kacgundur görmeyince merak ettimKpss çalışıyor
Bende iyiyim canım. Bebelerle ev hali :)Allahiiiim dimeee bende kacgundur görmeyince merak ettim
Allah zihin açıklığı versin _CaNanSu_ cuuum ☺
Sen napan kuzum
Benim sevgi kelebeğim yaa seninde kutlu olsun canım benğmKukrim balkupuuuum kadınlar günümüz kutlu olsunnn
Kaç bebe vardı kuzu seninBende iyiyim canım. Bebelerle ev hali :)
Sen nasılsın
Sensin kelebeeeekBenim sevgi kelebeğim yaa seninde kutlu olsun canım benğm