- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım, inşallahGeçmiş olsun canim. Önemli bir şey yoktur inşallah
Seni düşüneyim mutlu oldukça
Sahilde yürüyordur o şimdi
Kurabiyeleri süpürmüs yutmus millet.Canfeb yapmadan bunu soyleme bence ikisi bayağı bir kapısir eminim bunda da baksana korkanlar kenara çekildi
Anaaaaa elhan abla banliBanlı mı noldu ki Elhan ?
Düşün kategori açıldı en geç 2. Dakikada yazmissimdir yani ilk dakika da yazmış olabilirim elmalı kurabiye yi almış götürmüş @kukrim27Kurabiyeleri süpürmüs yutmus millet.
Valla bana kalmamiş :))
Doğrudur bilmiyorumki.. bakalim merakla bekliyoruz :)
Üyelik iptali ,ban değilAnaaaaa elhan abla banli
Neden ki gelmeyecek mi geri haberim yoktuÜyelik iptali ,ban değil
Benim de yoktu,peşindeydim. Gelecekmiş geri,hafta sonu diye aktif edecek kimse yokmuş sanırım. Şükür ki gelecekNeden ki gelmeyecek mi geri haberim yoktu
neden banliAnaaaaa elhan abla banli
Değil ,üyelik iptali yaptırmış, geri gelecekmiş amaneden banli
Aklimda cok vardi ama dukkan kapanmis nerdeyse.. bakalim hayirlisi.Düşün kategori açıldı en geç 2. Dakikada yazmissimdir yani ilk dakika da yazmış olabilirim elmalı kurabiye yi almış götürmüş @kukrim27
Var var tarif bulursun geçen sene ki yarışmaya bak istersen ben geçen sene yanardag yapmıştım isteidigm tarifi yapamayinca :))Aklimda cok vardi ama dukkan kapanmis nerdeyse.. bakalim hayirlisi.
Olduğu kadar minigim:
Bakalim .. 30 dan fazla cesitte bilmiyorum inan kurabiye dağarciğim okadar genislememjs:)Var var tarif bulursun geçen sene ki yarışmaya bak istersen ben geçen sene yanardag yapmıştım isteidigm tarifi yapamayinca :))
Ben geçen yıl kki yarismayi bulamadım yiaaa sana atacaktım :))Bakalim .. 30 dan fazla cesitte bilmiyorum inan kurabiye dağarciğim okadar genislememjs:)
Yok onemli degil buluruz birseyler bulamassak kalir bekleriz.Ben geçen yıl kki yarismayi bulamadım yiaaa sana atacaktım :))