- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
Memati ile beni karıştırma ben yapmam bakma mematiye senMemati yüzüme bağırdı
Profili hariç her yere baktı
Yeni gördüm mProfili hariç her yere baktı
Biliyorum kuzumYeni gördüm m
Aaa daha 24 saatim var yaniYarın gece inşaallah
Aynen canım 31 Mart gece bitecek:)Aaa daha 24 saatim var yani
Aynen yarın gece bitecek:)O zaman yarın öğlene kadar uyuyabilirim de
Bütün planlarım değişti
Bizde uzunuz normalden kilomuz normal ama yapiliyiz yani :)Benim eltimin çocukları da hep önden fazla kilolu ile gidiyorlar bu anne babanın boyu posuna göre de değişiyor sanırım esinle yapınız nasıl :))
Beyinin dogum gunumu dedin :) benimkide bir nisanda bende yapicam biseylerO zaman yarın öğlene kadar uyuyabilirim de
Bütün planlarım değişti
İşte ektim de oyle kaynım da boylu eltimde çocuklarda boylu benim büyük oglum onun oğlundan büyük ama 2-3 yaş küçük duruyorBizde uzunuz normalden kilomuz normal ama yapiliyiz yani :)
Aman ne bileyim insan gene dusunuyo biliyorum halbuki oda bize cekmis ama evde kalinca cokmu dusunur oldum neİşte ektim de oyle kaynım da boylu eltimde çocuklarda boylu benim büyük oglum onun oğlundan büyük ama 2-3 yaş küçük duruyor
Valla sağlık sorunu yoksa takma benimkiler hep yürümeye başlayınca çöp gibi dolastilarAman ne bileyim insan gene dusunuyo biliyorum halbuki oda bize cekmis ama evde kalinca cokmu dusunur oldum ne
Bu gece kurdele kesicem diye adamın doğum gününü oldu bittiye getircektimBeyinin dogum gunumu dedin :) benimkide bir nisanda bende yapicam biseyler
Saat geç oldu yatalım deBu gece kurdele kesicem diye adamın doğum gününü oldu bittiye getircektim
Çay demleyeyim bari adama
Bugün mü doğum günü:)Bu gece kurdele kesicem diye adamın doğum gününü oldu bittiye getircektim
Çay demleyeyim bari adama