- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Evet canım :)Bugün mü doğum günü:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım :)Bugün mü doğum günü:)
Benim kızlarda çok zayıftı gerçi oğlumda öyle:)Valla sağlık sorunu yoksa takma benimkiler hep yürümeye başlayınca çöp gibi dolastilar
En büyük oğlum bir yasina 9 kilo ile girdi sadece etrafın lafı sinir etti beni yoksa hastalik olarak en az hastaneye gittiğim çocuğum en büyüğü gerçi şimdi hep onun için hastanelerdeyiz ama
Küçükken hiç bronşit olmadı nezle grip yaşamadı herşeyi sorunsuz şu yani zayıf olmasına rağmen şimdi de öyle
Diğerlerine göre daha kolay atlatıyor hastalığı çocuğun durumuna göre değişiyor tabi bu da
Ama çocuğun sağlık sorunu yoksa hiç dert etme canım ya
Gözümün içine baktı kıyamadımSaat geç oldu yatalım de
Pasta yapmadın mı Doğum günü kutlu olsunEvet canım :)
Sağlıkla Güzel senelere inşallah beraber :))Gözümün içine baktı kıyamadım
Aynı aynı benim büyük oğlanı da bazen babası frenliyo yemekte o büyüyecek daha karışma diyorumBenim kızlarda çok zayıftı gerçi oğlumda öyle:)
Doktora söylerdim:)Boşver ne yapacaksın büyüyünce sonra evde kalırlar derdiŞimdi iyiler:)
Benim oğlum çok yer ama kilosu yok:)9.5 yaşında daha 30 kilo bile değil 29.5 falan:)Aynı aynı benim büyük oğlanı da bazen babası frenliyo yemekte o büyüyecek daha karışma diyorum
Benimki bir yaş büyük galiba abla seninkinden daha yeni 34 oldu ama babasi dikkat et diyor biz babası ile çok dikkatliyiz yaBenim oğlum çok yer ama kilosu yok:)9.5 yaşında daha 30 kilo bile değil 29.5 falan:)
Biz bu sıra uğraşıyoruz biraz kilo alsın diye:)Antep'te yaşıtları ile aynı duruyordu.Buradaki çocuklar çok iri oğlum yanlarında çok küçük kalıyor:)Benimki bir yaş büyük galiba abla seninkinden daha yeni 34 oldu ama babasi dikkat et diyor biz babası ile çok dikkatliyiz ya
Bizimki de sınıfta küçük kalıyor ama bunun sebebi arkadaşlarının kendinden yaşça büyük olması diye düşündüm bir çoğu yaşı gelmesine rağmen bizle anaokuluna gittiBiz bu sıra uğraşıyoruz biraz kilo alsın diye:)Antep'te yaşıtları ile aynı duruyordu.Buradaki çocuklar çok iri oğlum yanlarında çok küçük kalıyor:)
Bizimde öyle aslında:)Oğlum 24 Ağustos doğumlu:)6 ya girdi 20 gün sonra okula başladı.Bir kısmı 7 veya 6.5 yaşındaydı:)Halada öyle:)Bizimki de sınıfta küçük kalıyor ama bunun sebebi arkadaşlarının kendinden yaşça büyük olması diye düşündüm bir çoğu yaşı gelmesine rağmen bizle anaokuluna gitti
Aynen oyle saglikli olsunlar gerisi onemli degil ben sonradan fazla kilo soun olurmu diye endiselendim tabiki benimkide saglikli cok şükürValla sağlık sorunu yoksa takma benimkiler hep yürümeye başlayınca çöp gibi dolastilar
En büyük oğlum bir yasina 9 kilo ile girdi sadece etrafın lafı sinir etti beni yoksa hastalik olarak en az hastaneye gittiğim çocuğum en büyüğü gerçi şimdi hep onun için hastanelerdeyiz ama
Küçükken hiç bronşit olmadı nezle grip yaşamadı herşeyi sorunsuz şu yani zayıf olmasına rağmen şimdi de öyle
Diğerlerine göre daha kolay atlatıyor hastalığı çocuğun durumuna göre değişiyor tabi bu da
Ama çocuğun sağlık sorunu yoksa hiç dert etme canım ya
Bi pasta yapaydin ya ben E harfi pasta yapicam insallah hediyeyi onceden almistim allahtanBu gece kurdele kesicem diye adamın doğum gününü oldu bittiye getircektim
Çay demleyeyim bari adama
Allah sağlık versin o harekete geçtikçe eritir dış çıkartırken zaten kilo dan düşüyor bazen çocuk böylesi daha iyidir belkiAynen oyle saglikli olsunlar gerisi onemli degil ben sonradan fazla kilo soun olurmu diye endiselendim tabiki benimkide saglikli cok şükür
Allah razı olsun sağol canım benim36 haftalık olmuşsunuz maşallah
Sağlıkla kucagına alırsın inşallah ❤
Amiiinnn Allah razı olsun canım nevoşum ikinci annem herşeyim muaahhCanım çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun Hayırlısı ile sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaaallah
Şimdi nasılsın canım benimAmiiinnn Allah razı olsun canım nevoşum ikinci annem herşeyim muaahh
Daha iyiyim nevoşum,şükür 36+5 olduk.Allahın izniyle karnımda bişey olmadan doğurabilseydim bişey istemiom başka.bide sezeryandan korkuyomŞimdi nasılsın canım benim
Maşaallah kocaman olmuş Allah'ın izni ile daha bir şey olmazDaha iyiyim nevoşum,şükür 36+5 olduk.Allahın izniyle karnımda bişey olmadan doğurabilseydim bişey istemiom başka.bide sezeryandan korkuyom
İnşallah canım nevoşum sen bitanesinMaşaallah kocaman olmuş Allah'ın izni ile daha bir şey olmaz
Doğurursun canım inşaallahKorkma bak belki biraz canın acıyacak ama bebeğini kucağına alacaksın