- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.494
Aklıma direk o geldi zaten eşim dedi sen çöpe doğru yürü ben arabayı aliop geliyorim bira önce ise gitti bana giderjen diyor virüsü ne şekilde istiyorsunPis eldivenleri bile atiyormus millet sağa,sola :/
Olur hersyee kurdele takalımAcemi gelinler yarışması yapalım
Ben varimAcemi gelinler yarışması yapalım
Az pişmiş iste benceAklıma direk o geldi zaten eşim dedi sen çöpe doğru yürü ben arabayı aliop geliyorim bira önce ise gitti bana giderjen diyor virüsü ne şekilde istiyorsun
Aklıma kötü şeyler geldiOlur hersyee kurdele takalım
Evde kal,ye,davul ol,patla
Fesatım,fesatsın,fesatızsen böyle dyiince benimde
FesatlarFesatım,fesatsın,fesatız
Fesatsiniz,fesatlarFesatlar
BirinçAcemi gelinler değil de, bir kategoride daha önce birinciliği olmayanlar yarılsa güzel olur
Yok artık yaBizimarkadaşlar wats....durumu ile birbirine meydan okumaya başlamışlar kek börek kurabiye yapip
EvetYok artık ya
Aynen. Ben de atmak istiyorum da tutuyorum kendimiBizimarkadaşlar wats....durumu ile birbirine meydan okumaya başlamışlar kek börek kurabiye yapip
Evet 3-4 tane gebe var rehberimde yazık günah diyorumAynen. Ben de atmak istiyorum da tutuyorum kendimiBuranın yemek bölümü olduğu belli girince göze almış oluyorsun, ama whatsapp ta olunca direk görünce canı isteyen olabilir sanki
Işte bunlar hep corona etkisi
Kendini uyanık saniyordun dimiBen de çabuk mayalansın diye sıcağa yakın ılık su ile yoğuruyordum
Sıcağa yakın su ile yapınca dilimlerken cok kırıntı oluyormuş öyle dedilerKendini uyanık saniyordun dimi