Allah korusun yaa almayalımHer türlü giderin var ,olsunBütün ülke kilo aldı, daha da bitene kadar ağır yaşamlara bağlamasak bari
Çekerim tabiDerin bir nefes çek benim için de
Keşke almasak,yeme-içme,uyku düzeni hep bozuldu.Yürüyüş zaten hak getire :/Allah korusun yaa almayalım
Bugün de yiyeyim yarın başlıycam diyete
Yok çevirmez bence,değişiklik olur ne güzelÇekerim tabi
Köy yoluna gider döneriz dedi eşim.biz zeten şehrin çıkışındayız.
Yani inşallah polis çevirmezse
Ben bu videonun tamamını izlemiştim :)siniri bile tatlı
İtalya ve İtalyanları oldum olası çok severim,bu adama da bayıldımBen bu videonun tamamını izlemiştim :)
Bi ara parkura gidicez koşuya dedim ya geçen hafta,
Büyük kız aynı böyle bir mesaj attı
Hayatında kaç kere koştun anne, otur oturuduğun yerdediye :)
Diileri bana da tatlı geliyorİtalya ve İtalyanları oldum olası çok severim,bu adama da bayıldımÇok doğru söylüyor,en son ilkokulda koşmuştuk yani,yalan yok
Tipleri de tatlı köftehorlarınDiileri bana da tatlı geliyor
Ama insanın içinde önlenemez bi koşu aşkı oluşmuyor mu
İnşallah kuzumTipleri de tatlı köftehorlarınGelmez mi,o aşk bende 1 senedir var,az daha sabredersek inşallah olacak canım
Ay yok,estağfurullah, ne var utanacak canım yaİnşallah kuzum
Sana yazdıktan sonra da utandım aslında
ben pastırmalı severim seni pastırmalı yapalım güveçte ağır ağır pişBusranın arkadaşı onun haberi olmadan busra için oy istemiş .
Benim tezkereye de 2 gün kaldı
Salı günü fasulyeyim inşallah
Amin canımAy yok,estağfurullah, ne var utanacak canım yaAllah korusun,herkesin başına gelebilir, insallah asla gelmesin tabii Eski halimden çok daha iyiyim,yatalak durumdan,desteksiz yürüme ve kalkmaya geçtim yani Her şey düzelecek Allah'ın izniyle
geçmiş olsun jenna neyin var? ben takip edemiyorum buraları epey fransızımAy yok,estağfurullah, ne var utanacak canım yaAllah korusun,herkesin başına gelebilir, insallah asla gelmesin tabii Eski halimden çok daha iyiyim,yatalak durumdan,desteksiz yürüme ve kalkmaya geçtim yani Her şey düzelecek Allah'ın izniyle
Pazartesi ıslatayım mı kendimi gecedenben pastırmalı severim seni pastırmalı yapalım güveçte ağır ağır piş
Çok teşekkür ederim :)Apandistim patlamıştı geçen Ramazan da,anlayamadılar. 3-4 ay tedavi ,hayati tehlike,yoğun bakım günleri geçirdim. Çok şükür yavaştan düzeliyorum amageçmiş olsun jenna neyin var? ben takip edemiyorum buraları epey fransızım
ıslat ıslat yoksa geç pişersinPazartesi ıslatayım mı kendimi geceden
çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinÇok teşekkür ederim :)Apandistim patlamıştı geçen Ramazan da,anlayamadılar. 3-4 ay tedavi ,hayati tehlike,yoğun bakım günleri geçirdim. Çok şükür yavaştan düzeliyorum ama
Amin Allah razı olsun ❤ıslat ıslat yoksa geç pişersin
çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin