Korkmayın sizde gelinUyffff varya burası nasıl bir topik böyle
Oy kullanıp çıkmıştım,bakayım dedim ne göreyim tarifler çaylar yemekler börekler çörekler
Varil gibi olur insan burda valla
Merhaba herkese
Burda olupta, Diyet gruplarında takılanların sebebini anlamış oldum
Korkmayın sizde gelin
Hepimiz çıtırız hiç kilomuz yok
Yok canım biz eğlenmek için diyet takımlarına katılıyoruz, formumuzu korumak içinBurda olupta, Diyet gruplarında takılanların sebebini anlamış oldum
Bence hiç masum bir topik değil
İnşallah birdahaki yarışma zor olmazsa bende katılırım ❤❤❤❤❤
1Nisan canım:)yeni kategori ne zaman?
Ben hamur işlerinde aşırı kötüyüm1Nisan canım:)
O zaman mutlaka katılırsın tam senlik bir kategori:)Ben hamur işlerinde aşırı kötüyüm
Basit birşey olsun, acemilere cesaret :))
Kolay mıO zaman mutlaka katılırsın tam senlik bir kategori:)
Bana 1 Nisan'da mutlaka yaz tarifini ayırt:)
Girerken farketmedim elimde eldiven ona rağmen ıslak mendiller tutup girdim cikarken görünce o kapı sapini kapatasim gelmediBilinçli vatandaş
Ben de çabuk mayalansın diye sıcağa yakın ılık su ile yoğuruyordumUn su tuz maya koyuluyor sadece, önce su ve un yogurluyo kıvam alınca tuz yedirip maya ekleniyor yarım saat yogurluyor suyu kışın normal suyla yazın soğuk suyla
İyi yoğurup dinlendiriliyo , şekil veriliyor tekrar 1-2saat dinlendiriliyo fırına girmeden bıçak atiyolar üstüne gördüğüm bu :)
Ellalis azerin fasulye oldu zaten korkma sıradaki canfebUzman olanları eleyelim
Herkes yarışa yarışa uzmanlaşıyorUzman olanları eleyelim
Ellalis azerin fasulye oldu zaten korkma sıradaki canfeb
Herkes yarışa yarışa uzmanlaşıyor
Pis eldivenleri bile atiyormus millet sağa,sola :/Girerken farketmedim elimde eldiven ona rağmen ıslak mendiller tutup girdim cikarken görünce o kapı sapini kapatasim gelmedi
Benim tuttuğum yer tertemiz gözüküyordu geri kalanı nasıl kirli
Eşime dedim çöp göster bana cabbbiiiikkk
Onlar bir süre sonra fasulye olup gidiyorlar zaten,gerek kalmiyorUzman olanları eleyelim
Acemi gelinler yarışması yapalımOnlar bir süre sonra fasulye olup gidiyorlar zaten,gerek kalmiyor