Evet.Kendini uyanık saniyordun dimi
Yaptıkça güzel oluyor kız öyle demeEvet.
Ama yaptığım çörek, pişi vs de güzel oluyor. Dünden hamur artmıştı, ekmek şekli verip attım bakalım ne olacak sonuç.
Facede millet ekmek yapıyor hep. Çoğunu görünce köyden indim şehire filminde hatırlarsınız fırında çalışma sahnesi vardı. Yaptıkları ekmekleri görünce oradaki yaptıkları ekmekleri geliyor aklıma
Güzel olunca atmak lazım işte.Yaptıkça güzel oluyor kız öyle deme
Kötüleri mi atmışlarGüzel olunca atmak lazım işte.
Sağlıklı günler kuzum...Hayırlı akşamlar ablam nasıl gidiyor iyi misin
O maya fazla olunca birde düşük ısı da pişirince oluyormuşSıcağa yakın su ile yapınca dilimlerken cok kırıntı oluyormuş öyle dediler
Evet pogacalarda falan bende yapıyorumEvet.
Ama yaptığım çörek, pişi vs de güzel oluyor. Dünden hamur artmıştı, ekmek şekli verip attım bakalım ne olacak sonuç.
Facede millet ekmek yapıyor hep. Çoğunu görünce köyden indim şehire filminde hatırlarsınız fırında çalışma sahnesi vardı. Yaptıkları ekmekleri görünce oradaki yaptıkları ekmekleri geliyor aklıma
Hadi ya benim ilk ekmek öyle olduO maya fazla olunca birde düşük ısı da pişirince oluyormuş
Evde yapinca üzerine fırçayla su sür at fırına , fırında buhar veriyorlarHadi ya benim ilk ekmek öyle oldu
Ya ekmeği n disi yumuşaklığı iyiydi sadece dilim yaparken kiriklandi onu sordum sıcak su ile yoğurma dediler ama dediğin doğru ikinci pisirmede sicakligi arttirdim öyle olmadı :))Evde yapinca üzerine fırçayla su sür at fırına , fırında buhar veriyorlar
Bahçenin sahibinin yakınları ne oldu ne durumda pekiFırında caisan tezgahtar kız hastanede yatıyor Corona çıkmış,bizde vaka görülünce işten çıkmış
Ve aleyküm selamnSelamm
Nasılsın canımVe aleyküm selamn
İyi olmaya çalışıyorum evdeyim aynı sen naislsin :))Nasılsın canım
Bizde aynı canım :) börek mi yapsam diye düşünüyorumİyi olmaya çalışıyorum evdeyim aynı sen naislsin :))
Onlar da birşey yok canımBahçenin sahibinin yakınları ne oldu ne durumda peki