- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Sende fasulye ışığı görüyorum benHamileyken tek kalmaya korkuyodum gece gidip az çıraklık yapmadım ona , ekmeğin şekline baston diyorlar çırağı bilmiyordu ben öğrendim baston işlemeyi
Nevoş yeni kategori ekmek mi olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende fasulye ışığı görüyorum benHamileyken tek kalmaya korkuyodum gece gidip az çıraklık yapmadım ona , ekmeğin şekline baston diyorlar çırağı bilmiyordu ben öğrendim baston işlemeyi
Tek canı kalmış Mario gibiyimSende fasulye ışığı görüyorum ben
Nevoş yeni kategori ekmek mi olsa
Hiç sorma canım benim. En az hasarla atlatmaları için elimizden geleni yapacağız Rabbim onların masumluğunun hürmetine acısın bizlere kaldırsın üzerimizde ki musibetleri inşallahÇocuklar için çok büyük travma oldu bu hastalık
Tam güzel anılar biriktirecekleri dönemde boylarından büyük dertle boğuşuyorlar.
Tek canı kalmış Mario gibiyim
Amiiinnnn inşallahHiç sorma canım benim. En az hasarla atlatmaları için elimizden geleni yapacağız Rabbim onların masumluğunun hürmetine acısın bizlere kaldırsın üzerimizde ki musibetleri inşallah
Çil çil altınlar benim nolacak
Ben öldüm,sen altın toplamaya devam et
Prensesi kurtarmadan öleyim demeÇil çil altınlar benim nolacak
Ömrümüzü yedi o prenses bişey ede benzeseydiPrensesi kurtarmadan öleyim deme
Ay Yok ben ona gidene kadar yorulurum gidince o beni kucaklasin geri getirsinPrensesi kurtarmadan öleyim deme
Boyu da mariodan büyükÖmrümüzü yedi o prenses bişey ede benzeseydi
Busranın arkadaşı onun haberi olmadan busra için oy istemiş .eneee çatlayan kurabiye niye diskalifiye oldu?
Elalis kız eloş tebrik ederim fasulye olmana ne kadar kaldı?
Günaydın canımGünaydın.
Sana da günaydın canım ❤❤Günaydın canım ❤
Mezun olunca piyaz mı olacaksın,etli mi?Busranın arkadaşı onun haberi olmadan busra için oy istemiş .
Benim tezkereye de 2 gün kaldı
Salı günü fasulyeyim inşallah
Etli güzel gider havalar soğukMezun olunca piyaz mı olacaksın,etli mi?
Her türlü giderin var ,olsun Bütün ülke kilo aldı, daha da bitene kadar ağır yaşamlara bağlamasak bariEtli güzel gider havalar soğuk
Ama piyaz da güzel olurum yaa şöyle soğanlı sumaklı
Ayyy kilo aldım kiloooooo
Derin bir nefes çek benim için deÇok heyecanlıyım,bugün dışarı çıkıcaz
Arabayla dağ kenarında turlayıp gelicez