- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.614
Benim canım ooşunu da bırakayım şuraya ergenlik yıllarım hey gidi günler hey ...
Herkesin her şeyi şaştı valla :)Valla bugün akşam yemeği vakti uyuduk ailece gece yemek yedik ahali uyuyor eşimle kaldık öyle :))
hemde ne şaştı eşim ise gitmese daha da sapitirdik sanırım :))Herkesin her şeyi şaştı valla :)
Günaydın miniknurGünaydın
Sonun başlangıcı olurhemde ne şaştı eşim ise gitmese daha da sapitirdik sanırım :))
Günaydın canımGünaydın
Ay ne gecemiz belli ne gündüzümüz
Günaydın. Evet olacak. Nisan 1 yeni kategori açıklanacak.Gunaydin arkaslar :) onumuzdeki ay yarisma olacakmi :)
Tesekkurler iyi sevindim :)Günaydın. Evet olacak. Nisan 1 yeni kategori açıklanacak.
Rica ederim:))Evet,güzel olacak :)Tesekkurler iyi sevindim :)
Zaten insan sikiliyor eve takili kaldik. Bide sey sorucak gecen sene ramazanda haftalik sofra kurma yarismasi olmustu o sekilde olacakmi acaba nasil bu sefer bilginiz varmiRica ederim:))Evet,güzel olacak :)
Geçen Ramazan sponsor destekli olduğu için vardı,bu Ramazan'da sponsor bulunursa olur ancak diye tahmin ediyorum. Sıkıntıdan yaşlandık evde:/Zaten insan sikiliyor eve takili kaldik. Bide sey sorucak gecen sene ramazanda haftalik sofra kurma yarismasi olmustu o sekilde olacakmi acaba nasil bu sefer bilginiz varmi
Hmm peki onun bilgisini verirler ozaman. Ben alistim ya evde durmaya bize iyi geldi az insan hatta hic insan dinlenme cocukla ilgilenme kitap okuma dizi izleme ve tabi yemek yeme iyi gidiyor yaniGeçen Ramazan sponsor destekli olduğu için vardı,bu Ramazan'da sponsor bulunursa olur ancak diye tahmin ediyorum. Sıkıntıdan yaşlandık evde:/
Henüz bilgi yok canım:)Zaten insan sikiliyor eve takili kaldik. Bide sey sorucak gecen sene ramazanda haftalik sofra kurma yarismasi olmustu o sekilde olacakmi acaba nasil bu sefer bilginiz varmi