Mutluysan ne mutlu sanaHmm peki onun bilgisini verirler ozaman. Ben alistim ya evde durmaya bize iyi geldi az insan hatta hic insan dinlenme cocukla ilgilenme kitap okuma dizi izleme ve tabi yemek yeme iyi gidiyor yani
İyi bakalim insallah eglenceliydi :)Henüz bilgi yok canım:)
Sponsor bulunursa olabilir:)
ya orasi oyle ama surekli kosusturmacaydi hayat simdi sakinlestik ne bileyim iyi tarafindan bakmaya calisiyorum:) bende her gun ne yemek yapsam diye dusunup evde cocuk oyalamaktan yoruldum tabikiMutluysan ne mutlu sanaÇoğu kişi yemek yapmaktan ,çocuklardan yıldı
Neyse ki kısa bir süre böyle olacak :)Yani inşallah :)) Zamanın belirsiz olması beni geriyor ,yoksa her şey guzelY
ya orasi oyle ama surekli kosusturmacaydi hayat simdi sakinlestik ne bileyim iyi tarafindan bakmaya calisiyorum:) bende her gun ne yemek yapsam diye dusunup evde cocuk oyalamaktan yoruldum tabiki
Tek çocuk olunca zevklidir eminim dünden beri 4. Yada 5. Makina sanırım kizi çise alistiriyorum Cisde sıkıntı yokdaMutluysan ne mutlu sanaÇoğu kişi yemek yapmaktan ,çocuklardan yıldı
İlacımı aldım ama benim sayemde kapı kolu dezenfekte oldu eşim diyor gorselerdi sildigini bedava ya verirlerdiGünaydın miniknur
Bilinçli vatandaşİlacımı aldım ama benim sayemde kapı kolu dezenfekte oldu eşim diyor gorselerdi sildigini bedava ya verirlerdi
Alırım bir fırt
Olsun,uydu buraya daFirto şey degilmiydi ya şey min ucunda
eline sağlık geleyim yemeğe ama şimdi kimse kimseyi kabül etmez afiyet olsun
Firto şey degilmiydi ya şey min ucunda
Senin kapının önüne bırakır,döner :))eline sağlık geleyim yemeğe ama şimdi kimse kimseyi kabül etmez afiyet olsun
yüreğine sağlık yemiş gibi oldumSenin kapının önüne bırakır,döner :))
Afiyet,bal,şeker olsunyüreğine sağlık yemiş gibi oldum
Evde kal misafirlik yokkkSenin kapının önüne bırakır,döner :))