• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Ev Yapımı Kurabiye Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    809
  • Anket Kapalı .
Hmm peki onun bilgisini verirler ozaman. Ben alistim ya evde durmaya bize iyi geldi az insan hatta hic insan dinlenme cocukla ilgilenme kitap okuma dizi izleme ve tabi yemek yeme iyi gidiyor yani 😃
Mutluysan ne mutlu sana 🤭Çoğu kişi yemek yapmaktan ,çocuklardan yıldı:D

Y
Mutluysan ne mutlu sana 🤭Çoğu kişi yemek yapmaktan ,çocuklardan yıldı:KK70:
ya orasi oyle ama surekli kosusturmacaydi hayat simdi sakinlestik ne bileyim iyi tarafindan bakmaya calisiyorum:) bende her gun ne yemek yapsam diye dusunup evde cocuk oyalamaktan yoruldum tabiki 😃

Y

ya orasi oyle ama surekli kosusturmacaydi hayat simdi sakinlestik ne bileyim iyi tarafindan bakmaya calisiyorum:) bende her gun ne yemek yapsam diye dusunup evde cocuk oyalamaktan yoruldum tabiki 😃
Neyse ki kısa bir süre böyle olacak :)Yani inşallah :)) Zamanın belirsiz olması beni geriyor ,yoksa her şey guzel🤭

Mutluysan ne mutlu sana 🤭Çoğu kişi yemek yapmaktan ,çocuklardan yıldı:KK70:
Tek çocuk olunca zevklidir eminim dünden beri 4. Yada 5. Makina sanırım kizi çise alistiriyorum Cisde sıkıntı yokda 💩 hala söylemiyor :confused:

Yeni kategori için alıştırma yapıyorum :KK53: pırasalı börek kk çok sever:confused:
IMG_20200328_173310.jpg

Back