- 16 Ağustos 2010
- 293.220
- 603.255
- 43
Canım çok teşekkür ederim Bende sizi seviyorumÇok geçmiş olsun canım Nevreste inşallah hemen iyileşirsin seni çok seviyoruz tatlı kadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok teşekkür ederim Bende sizi seviyorumÇok geçmiş olsun canım Nevreste inşallah hemen iyileşirsin seni çok seviyoruz tatlı kadın
Cuma günü gelişimsel radyoloji yapılacakKüçük bir operasyonNevreste İlaçlar işe yarıyor mu acaba? Anormal değerlerde düzelme var mı?
İyi geceler
Hadi hayırlısı Nevoş. İnşallah sonuç çabuk çıkar.Cuma günü gelişimsel radyoloji yapılacakKüçük bir operasyon
Ondan sonra her şey netleşecek
Kan testi yapılmadı ama semptomlar devam ediyor. Sadece halsizlik yok.
Benim poğaçalarım beğenilir, tutmuyor derken ne oluyor Cimcime. Sert mi oluyor, tadında mı sorun var?Kızlar acil yardıma ihtiyacım var ya. Benim poğaça hamurlari tutmuyor . Nevreste kuzu senin kolay günlük yaptığın pogacanin tarifini birebir kopyaladım ama olmadı . Unumu da değiştirdim , anlamıyorum bir yardım
Kim demiş?Gün de aymamış ki günaydın yazsam
Çok geçmiş olsun .Cuma günü gelişimsel radyoloji yapılacakKüçük bir operasyon
Amin canımHadi hayırlısı Nevoş. İnşallah sonuç çabuk çıkar.
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun .
Hadi bakalım sonuçlar güzel çıksında nevoşcumCuma günü gelişimsel radyoloji yapılacakKüçük bir operasyon