Ben de sonuna yetiştimBende açtım dinliyorum ama ne yapılacak kısmını kaçırdım 30 büyükşehirde uygulanacak dedi ama ne
Aynen oyle canım :)Bildiğimiz konular:)
Burda zeten tek oturtuyorlar toplu taşımadaSokağa çıkma yasağı değil:)
Piknik yapmak yasak,toplu taşımada mesafeli oturmak,mesafeyi korumak gibi:)
Parklar kapandı bizim burdaİzinsiz şehir dışı yasak yurt dışı tamamen yasak piknik yasak
Otobüsler boştu dün bizim burdaBurda zeten tek oturtuyorlar toplu taşımada
Evet canım öyle olacakmış park piknik alanları yasak He birde asker uğurlamasıParklar kapandı bizim burda
Arabayla bir tur attık akşam üstü çarşıda hala gezenler vardıParklar kapandı bizim burda
Onu bari yapmasınlar, beyin yok bazılarında ciddenEvet canım öyle olacakmış park piknik alanları yasak He birde asker uğurlaması
Geçen gorumcemin yanina oturmuş biri o da yasak olduğunu bilmiyormus polis durdurup kaldırmışOtobüsler boştu dün bizim burda
Bilmem,bizim belediye başkanı yasak dedi. Kapılardan geçişe izin vermezler artıkArabayla bir tur attık akşam üstü çarşıda hala gezenler vardı
Hiç sormaOnu bari yapmasınlar, beyin yok bazılarında cidden
Ben de dün gördüm yoksa hep evdeyim malum.Artmadan bitse bir an önceGeçen gorumcemin yanina oturmuş biri o da yasak olduğunu bilmiyormus polis durdurup kaldırmış
Asansör düğmesine tekme atan gördü bu gozler 👁Hiç sorma
Çin'de tükürüğüu sürenleri gördükten sonraAsansör düğmesine tekme atan gördü bu gozler 👁
Marketten cikanlar kullanilmis eldivenlerini market cikisinda ,yere atiyorlarmis ,annem dedi,gordum utandim resmen diyeBu gidişle halk kendi yasağını koyacak sokağa çıkanlar birileri tarafından dövülüp eve sokulmazsa iyi
O videoyu bende izledim:)Çin'de tükürüğüu sürenleri gördükten sonra
Bir çöp kovası olsa iyi olur ,bizde arabanın bagajına koyuyoruz atana kadar, apartmanın kapısına düşünüyorum bir çöp kovası binanın kapısını peceteyle açıyoruz Allah'tan çöp yakınMarketten cikanlar kullanilmis eldivenlerini market cikisinda ,yere atiyorlarmis ,annem dedi,gordum utandim resmen diye
Atmıştım buraya da, nasıl uğraşıyorlar yayılsın diye :)O videoyu bende izledim:)