Ay ablaaa daha ne gelecek başımıza meraktayimAynen canım ya:)Bakalım teğet mi geçecek ,yoksa
Artık neler oluyor yetişemiyorumAynen canım ya:)Bakalım teğet mi geçecek ,yoksa
Hatay a gelmis diye video dolaniyor netteAy ablaaa daha ne gelecek başımıza meraktayim,çekirge sürüsü gelecek dediler duydun mu İrana girmiş Türkiye'ye girmeden geri dönmüş ,bı Arap kanalindada adam Allah Türkiye'yi koruyor falan diyomus eşim dün izlemiş ☺
Evet canım onlar geri döndü çok şükür:)Ay ablaaa daha ne gelecek başımıza meraktayim,çekirge sürüsü gelecek dediler duydun mu İrana girmiş Türkiye'ye girmeden geri dönmüş ,bı Arap kanalindada adam Allah Türkiye'yi koruyor falan diyomus eşim dün izlemiş ☺
Aman onları hiç karıştırma başımızda zaten bir sürü şey varArtık neler oluyor yetişemiyorumbenim evin yakinindaki baraj da kesik kol bulunmus
Sanırım müge anlidaki çocuğa ait bende sabırsızlıkla onu bekliyorum
Gencecik çocuk abla ya insan düşünüyorAman onları hiç karıştırma başımızda zaten bir sürü şey var
Öyle ama o kadar çok şey yaşadık ki bir de onları düşünmek istemiyorumGencecik çocuk abla ya insan düşünüyor
Yeni kategori ağır mi olsa derken komplike bir masa mi olacakPınar labne de tarifler, oylar havada uçuştu:)
Bu ağır geçiyor çok haklısın:)
Yeni kategori biraz ağır mı olsa:)
HaklısınÖyle ama o kadar çok şey yaşadık ki bir de onları düşünmek istemiyorumOnlarada girersem çıkamam
4 ayda trafik kazası,ölüm,deprem,virüs yaşadık bunlar bir kısmı:)
Masa kursak güzel olabilir:)Yeni kategori ağır mi olsa derken komplike bir masa mi olacak
Kiiiz ne olmuş izlemedim mugeyi falan Allah'ım yarabbimya valla tövbe yarabbim de artık çivisi iyce çıktı bu dünyanın be daha fazla b..Ka batmadan gitsekArtık neler oluyor yetişemiyorumbenim evin yakinindaki baraj da kesik kol bulunmus
Sanırım müge anlidaki çocuğa ait bende sabırsızlıkla onu bekliyorum
Hatay a gelmis diye video dolaniyor nette
[/QUOTE"]
Bak nevo ablada duymus demekki asılsız video canım herkez bişey diyor.
Ayy valla büyük bir felaket atlatmisiz abla her mahsulü yerlermisEvet canım onlar geri döndü çok şükür:)
Yoksa yanmıştık:)
Öyle canım:)Atlattık çok şükür:)Ayy valla büyük bir felaket atlatmisiz abla her mahsulü yerlermis
Makarna yapalımMasa kursak güzel olabilir:)
Gerçi bir sonraki ay zaten sofra kuracağız:)Ondan önce sofraya gerek yok:)
Onu yapalı 1 yıl olmadı:)Makarna yapalım
Yada pilavvvMakarna yapalım
Genç bir çocuk kayipti ailesine fidye mektubu bırakılmış son gorustugu kişi merkezde bıraktığın söylüyordu ama baraj civarında tel sinyali kesilmiş çocuğunKiiiz ne olmuş izlemedim mugeyi falan Allah'ım yarabbimya valla tövbe yarabbim de artık çivisi iyce çıktı bu dünyanın be daha fazla b..Ka batmadan gitsek ☹
Herkeste var ya ondan dedim yada bakliyat olsun benim nohudu ogrenmem lazım bugün yine yaktımOnu yapalı 1 yıl olmadı:)