Hele yüksek topuk,mümkün değilBen artık klasik ayakkabı giyemiyorim birde ya spor ayakkabı ya da spor bot
Nereye gidiyonuz
Yüksek giymem gereken yere babet götüyorumHele yüksek topuk,mümkün değil
Ben de giyemem yani,o başka bir yetenek :)Yüksek giymem gereken yere babet götüyorum ☺
Nereye gidiyonuz
Ben düğündeyim,zaten gidiciyim
Önünde beni öpme yazan kıyafet giyCoronada gitmezsem protokolden gidicem şimdi
Bilmiyolar ki ne kadar fırlamayım
Bir zamanlar Kiss me yazan tshirtler ne modaydıÖnünde beni öpme yazan kıyafet giy
Allahtan pek Ingilizce bilen yok ,yakalayan öperdiBir zamanlar Kiss me yazan tshirtler ne modaydı ☺ giymek nasip olmadı
Öpüşme yok diye anons yapıldı amma takıları da kabul ediyolarÖnünde beni öpme yazan kıyafet giy
Altına öksür,bak bakalım gelin ne yapacakÖpüşme yok diye anons yapıldı amma takıları da kabul ediyolar
Dezenfektan a soAltına öksür,bak bakalım gelin ne yapacakYa da paraya öksür
Öpüşme yok diye anons yapıldı amma takıları da kabul ediyolar
Hemşom kuyumcular tarafındaki girişten, hani ulucaminin ara görünüyor kapalı çarşı içerisinde tam orada sol taraftaki mağazadan aldım, belki şimdi dahada ucuzdurÇarşının neresinde tam olarak ?
Öpüşme yok diye anons yapıldı amma takıları da kabul ediyolar
Jennam
Batı girişi...dün ben de oradaydım..kulübün bir forması olsa da alsak hatta ben kendimi ifşa eder elhan yazdirirdim sol göğsümeHemşom kuyumcular tarafındaki girişten, hani ulucaminin ara görünüyor kapalı çarşı içerisinde tam orada sol taraftaki mağazadan aldım, belki şimdi dahada ucuzdur
Hamarat hanımın hali bir başka oluyorJennam
Temizlik yapanları duydukça gaza geliyorum.
Duramıyorum sanki ben yapmazsam kaynanamın en pis gelini benmişim gibi hissediyorum işin tuhaf yanı kaynanam yok
Merhaba tatlım
Tamam hemşom,anladım neresi olduğunu:))Hemşom kuyumcular tarafındaki girişten, hani ulucaminin ara görünüyor kapalı çarşı içerisinde tam orada sol taraftaki mağazadan aldım, belki şimdi dahada ucuzdur
Severek yapınca hamarat olunuyorsa ben sayılmam kuzum...Hamarat hanımın hali bir başka oluyorMerhaba canım