- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.652
Kıymalı benimTenceresiz kaldim anne 1 yıl olmak üzereymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıymalı benimTenceresiz kaldim anne 1 yıl olmak üzereymiş
Ya şimdi okullar tatil oldu ya.. sakin kalmakta zorlaştı.. diyet az buçuk tahammülsüz yapıyor daİstemenin dışında dış etkenlerde etkiliyor:)
Bunları 5 gündür ben de yemiyorum 16 gün daha yaparsam etkili olabilir o zaman:)
Ben normalde de beyaz ekmek çok nadir yerim:)
Çorbalara bile tam buğday unu koyarım:)Makarna ve pirinç çok yemeyiz zaten sadece kış dolmasını pirinçli yaparım.Biz de bulgur daha çok kullanılıyor.Ben kiloyu hep hareketsizlikten alıyorum:)Yürüyüşe başladım bakalım etkisi olacak mı:)
Ben daha yeni başladım henüz sıkıntı yok:)Ya şimdi okullar tatil oldu ya.. sakin kalmakta zorlaştı.. diyet az buçuk tahammülsüz yapıyor da
Makarna olmaz:)Kıymalı benim
Allah'ım yarabbim yaa Allah kahretsin yapanlariGenç bir çocuk kayipti ailesine fidye mektubu bırakılmış son gorustugu kişi merkezde bıraktığın söylüyordu ama baraj civarında tel sinyali kesilmiş çocuğun
Herkes o olacağını düşünüyor maalesef o olmasa da başka biri ama o dur yani
Gel yoksa tarifini çalarlarBen de geleyim mi aranıza
Seninki kaça gidiyor kiYa şimdi okullar tatil oldu ya.. sakin kalmakta zorlaştı.. diyet az buçuk tahammülsüz yapıyor da
Ben ara ara kontrol ediyorum, gözüm üstündeGel yoksa tarifini çalarlar
Bunu bende düşündüm ama sormadımSeninki kaça gidiyor ki
İyi o zamanBen ara ara kontrol ediyorum, gözüm üstünde
Zaten atom ya korkudan yaklaşamazlar
Kahvaltılık bir şey de yapabiliriz...her pazar farklı ne yapsam diye düşünürüm ...elimde bir sürü mis gibi tarifler olacak...Makarna yapalım
Olur aslında :))Kahvaltılık bir şey de yapabiliriz...her pazar farklı ne yapsam diye düşünürüm ...elimde bir sürü mis gibi tarifler olacak...
Evet
Pişi, patyis, menemen, krep aklıma gelen pazar menüsüKahvaltılık bir şey de yapabiliriz...her pazar farklı ne yapsam diye düşünürüm ...elimde bir sürü mis gibi tarifler olacak...
Ticari kenara cekkkk...diyeceksin sandım
Nereden bildin:)
Katılacaksan yapalım:)Pişi, patyis, menemen, krep aklıma gelen pazar menüsü
Biz patates salatası yaparız ama haslanmis patatesin içinde sadece soğan zeyntinyagi ekşi ve tuz olurPişi, patyis, menemen, krep aklıma gelen pazar menüsü