Ayy abla bende pirinçhandaydim , acaba karşılaştık mıBatı girişi...dün ben de oradaydım..kulübün bir forması olsa da alsak hatta ben kendimi ifşa eder elhan yazdirirdim sol göğsümetanirdin beni nanam. Elhan ablam bu benim derdin yanındakilere
Sen her türlü hamaratsın benim gözümde canımSeverek yapınca hamarat olunuyorsa ben sayılmam kuzum...
Ben geçende alışveriş yaptım canım. Baya indirimliydi. Sezon sonu iyi oluyorKizlar size bir bilgi vereyim Perşembe günü LCW ye girdik eşim birk kot begendi 89.99 yazıyordu fiyatı
Eve geldim ertesi gün aklıma geldi LCW sitesine girdim o kotta indirim var yüzde 20 gibi birde cumaya özel indirim 63 liraya aldım pantolonu
Netten alışveriş yapın en ideali
Beni dinlemeyen eşim ne yapmak istedigimi anlamış oldu kendi gözleri ile ☺
C A N O özellik le çocuk kıyafetlerinde bazen çok iyi indirimler oluyor beden bitmeden eklemek lazım ama
Akraba bile olmuş olabiliriz çarşı bayağı kalabalıktıAyy abla bende pirinçhandaydim , acaba karşılaştık mı
Sen de benim güzeller güzeli can bacımsınSen her türlü hamaratsın benim gözümde canım
Ben burdayımKimse yok mu
Nasılsın canım:)Ben burdayım
İyi cnm.. 21 gün şeker orucunun son günündeyimNasılsın canım:)
Hippo sen diyet yapıyor musun?
Nasıl kilon canım:)İyi cnm.. 21 gün şeker orucunun son günündeyimbiliyo musun bende sana aynı şeyi sorucaktım.. sen diyet işlerini ne yaptın koruyor musun diye?
NevresteciiiiiimKimse yok mu
Pınar labne de tarifler, oylar havada uçuştu:)Nevresteciiiiiim
Duyup da gelmeyenin süpürgesi kırılsın
Labneden sonra günler geçmek bilmiyor say say yoruldum 23 Mart bir gelse gitse de yeni kategori heyecanını görsek ahhh diyorum.
Al ver uğraşıyorum cnm işte.. fazla yok hedefimeNasıl kilon canım:)
Ben bu sıra aldım canım, yeni diyete başladım:)
Bende 6-7 verirsem süper olacak:)Al ver uğraşıyorum cnm işte.. fazla yok hedefime
Ben 21 gündür şekeri pirinci beyaz ekmeği makarnayı kestim cnm.. tb ekmeğine izin var bi tek.. ekmek aramam normalde ama aramaya başladım bu 21 günde maalesef.. vücut istiyo bişiler..Bende 6-7 verirsem süper olacak:)
En az 5 vermem lazım:)
5 gündür şeker ve ekmeği kestim:)
İstemenin dışında dış etkenlerde etkiliyor:)Ben 21 gündür şekeri pirinci beyaz ekmeği makarnayı kestim cnm.. tb ekmeğine izin var bi tek.. ekmek aramam normalde ama aramaya başladım bu 21 günde maalesef.. vücut istiyo bişiler..
Yakşamlar
Aynen canım ya:)Bakalım teğet mi geçecek ,yoksaGöktaşı çıktı başımıza bide