Olur ,geleyimGel benim göğsümde ağla yastık gibi zaten ☺
Daha kârlıBen hic almadim netten bu zamana kadar
Mont ya da kaban alasim varDaha kârlı
Peki ben biliyorsunGozyaslarim hep hazir ,böyle
Incecik mindere geçemedin bi miniğimGel benim göğsümde ağla yastık gibi zaten ☺
Soğuk alır ama yaslananIncecik mindere geçemedin bi miniğim
Çarşıda 150 ye mont aldım, montlar maşAllah çok pahalıydı diğer yerlerdeMont ya da kaban alasim varKot.. da beğendim bir kaç tane
Bilmem mi ahretliğimPeki ben biliyorsun
Valla eskisije oranla her yerde pahalı onlarMont ya da kaban alasim varKot.. da beğendim bir kaç tane
Çarşının neresinde tam olarak ?Çarşıda 150 ye mont aldım, montlar maşAllah çok pahalıydı diğer yerlerde
100 civarı gordumValla eskisije oranla her yerde pahalı onlarama denk gelir illaki yüzde 20-30 indirim olduğunda kurcala sitesini denk gelir inşallah
Bu rengi hiç giymedim hayatımda,ama bunu sevdim
Güzelmiş ben bu şekilde giymiyorum ya hiç öyle bakmadımBu rengi hiç giymedim hayatımda,ama bunu sevdim
Ben spor giyiniyorum, o yüzden sweatshirt falan bakıyorum hep :)Minnie,Mickey desenli falanGüzelmiş ben bu şekilde giymiyorum ya hiç öyle bakmadımama çok hoşuma gidiyor ☺
Bende spor giyiniyorum da genelde uzun tunik ceket yada tunik illakiBen spor giyiniyorum, o yüzden sweatshirt falan bakıyorum hep :)Minnie,Mickey desenli falan
Öyle olmalı, tesettür kullanınca tabii:)Bende spor giyiniyorum da genelde uzun tunik ceket yada tunik illaki ☺
Ben artık klasik ayakkabı giyemiyorim birde ya spor ayakkabı ya da spor botÖyle olmalı, tesettür kullanınca tabii:)