- 2 Aralık 2015
- 31.495
- 105.093
Madalya olsa neyse sevmedim bu rozet işini.Muradımızı alamadık madalyalardanRozet bana,hediye deynepe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madalya olsa neyse sevmedim bu rozet işini.Muradımızı alamadık madalyalardanRozet bana,hediye deynepe
Okul daha vahim canım:)Hadi okullar tatil olsa iyi de,çalışanlar ne olacak
Bir şekilde hergün dışarısı ile bağlantıdayız
Orası da doğruOkul daha vahim canım:)
1000-1500 kişi okullar sınıflar 35-40 kişi :)Ve çocuklar temizlik konusunda biraz eksik ve özensiz olabiliyor.Okul tuvaletleri çok hijyen olmuyor,sabun olmuyor.Büyükler yine kendini bilir özen gösterir..
Öğretmenimiz dezenfektan,sıvı sabun,kolonya,mendil,ıslak mendil istemiş.Her tenefüsde ellerini yıkıyorlarmış.Dezenfektan ara ara kullanacaklarmış kolonya yine öyle:)Orası da doğru
Balkonlar ne güne duruyorKarantinaya alınırsak bizim dış çekimler yalan olur
SormaMadalya olsa neyse sevmedim bu rozet işini.Muradımızı alamadık madalyalardan
Balkonda manzara yokBalkonlar ne güne duruyor
Senin bahçeye talim:)Balkonda manzara yok
Aynen hiç yoramam kendimiAynen ,ben de öyleyim ,uğraşmak çenemi yormak istemiyorum.
Önceden makinalı tüfek gibi
Artık az maz demeden çekerim ordaSenin bahçeye talim:)
Aynen öyle:)Artık az maz demeden çekerim orda
Aşk olsun orti bana da mı edeceksinKukrim kız sana sinsi ol, çakal ol bekle kap dedim popülerlerde ama elmalimi kapmışsın, kazen bedduam şimdi sana mi geldi, tövbe çok tövbe
Millet bayağı korkmuş, full marketlerde stok yapıyorlarKızlar okudukça ,yazdıkça insan daha çok korkuyor.Tedbirimizi alalım ,takdir Allahtan
Gittim gittim. Testleri hallettim,anestezi randevumu aldım. 26 Mart 'ta randevum ama erkene aldırmaya çalışıyorum. Ramazandan önce olmak istiyorum. Inşallah olurJenna16 canım Dr a gitmismiydin sen
Burdayım hemşom
Aşk olsun orti bana da mı edeceksin
Çok şükür hemşom,fakülte full maalesef Anestezi onayı alıp,cerrahımla ameliyat gününü konuşacağız. Ama onu da 26sına verdiler ,Ramazan öncesi olsaydı iyi olacak amaNasılsın hemşom, ameliyat gününden haber var mı? Üniversite çok yoğun ablama martin başı kontrole gel dediler , en erken 20 nisana alabildik , senin durumlar nasıl
Tövbe dedim inşAllah ilki geçerli değildir
2 oy beddua etme hakkım vardı, elmalı ile un kurabiyeye gitti, izmir bombee kimdeyse iyi yırtmıştı, oy hakkın 2
InsAllah kuzum, ameliyat öncesi yine dua toplarız inşAllahÇok şükür hemşom,fakülte full maalesef Anestezi onayı alıp,cerrahımla ameliyat gününü konuşacağız. Ama onu da 26sına verdiler ,Ramazan öncesi olsaydı iyi olacak ama