- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.254
- 60
Çok ta güzel olmuş ben bunu denerim kesin bizde sıkıntı acı yenmiyor hiç tam meze tadındaAbla senMargaret Hale nin tarife baksana
Mezeler - Ordövrler - Muhammara ve Cacık-Pınar Yoğurt Sponsorluğunda
Merhabalar Kadınlar Kulübü. Bu ay iki pratik tarifle karşınızdayım. 🤓 Muhammara Malzemeler 1 su bardağı domates salçası 1 su bardağı biber salçası 1 su bardağı zeytinyağı 2 su bardağı ekmek kırıntısı 1 su bardağı ezilmiş ceviz 6 diş ezilmiş sarımsak 2 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı kimyon 2...www.kadinlarkulubu.com
İçli köfte, kuru dolma, çiğköfte, kısır, mantı bunlardan en az biri oluyor.Bunları hazırlarkende yardım edebilecek kişide olması lazım ki bitsin bir an önce.
Belli yemekler filan yapılıyor demi içli köfteler filan o tarz yemekler oluyor.
Tatlı yaparsınÇok ta güzel olmuş ben bunu denerim kesin bizde sıkıntı acı yenmiyor hiç tam meze tadında
Ekstra acı koymadım ben ama biber salçam hafif acı belli benim ,çok güzel oluyorAcısız da olabilir. Değil miKukrim nerdesin? Eve çıktı herhalde sjsjjs
ŞAimdi bunları gelde yeme yani direk dalarım ben bunlara varyaİçli köfte, kuru dolma, çiğköfte, kısır, mantı bunlardan en az biri oluyor.
Börek, kurabiye, kremalı pasta, şerbetli tatlı ve salata olur
Aynen kesin denerim bunu bizde alkol alındığı için artur sever meze tarzı şeyleri.Tatlı yaparsın
Sen de gelseneGene başladılar…
Aç kapıyı, geliyorum aretim
Allah nazardan korusun,ikisi de birbirinden güzelAnlık bebem:
Haluk’la meltem gibi mutfakGene başladılar…
Yaparsın meze olarak ablacımŞAimdi bunları gelde yeme yani direk dalarım ben bunlara varya
Hepsi mevcut burada
Aynen kesin denerim bunu bizde alkol alındığı için artur sever meze tarzı şeyleri.
Yaparım mutlaka ev salçamda var daha güzel tadıda.Yaparsın meze olarak ablacım
Teşekkür ederim, inşallah abla.
Rica ederim ne demek çok tatlı maşallahTeşekkür ederim, inşallah abla.
Biri benim kurabiyem demiÜç tane daha oy vermek istediğim kurabiye vardı ya vicdan azabı çekiyorum.
Hahahhahahahhshshs tamam bir dahakine bana gelin de yeni makinemle size latte yapam.Sen de gelsene
Kahvaltıda da yumurtalarda benden makinem ile hemideHahahhahahahhshshs tamam bir dahakine bana gelin de yeni makinemle size latte yapam.
Bizim arkadaş ofise yumurta haşlama makinesi alacaktı, pratik oluyormuş. Yumurta haşlama makinesi sahibi olan 2. tanıdığım. 1. sensin abla.Kahvaltıda da yumurtalarda benden makinem ile hemide