Öyle dedim işine gelirseÇif köfte yemeden uykum gelmez illa yenecek deseydin enişteyekırmızı çizgimdir
İşte ben de öyleyim birşeye dadanınca çok üst üste yerimÇiğ köfteye dadanılan bir dönem oluyor. O ara hep ondan yiyorum. Ama sonra iki sene ağzıma sürmüyorum.
Güzel bebeklerinin hatrina engellemezdimÜf zaten orada çokzel mekanlar vardı kahve içilip onlaynız diye story atabileceğim.Jenna16 artık engellerdi beni Insta’da.
Hiç aklıma gelmez yiyimde demek .Çiğ köfteye dadanılan bir dönem oluyor. O ara hep ondan yiyorum. Ama sonra iki sene ağzıma sürmüyorum.
Evdeyim aretim
Aç kapıyı, geliyorum aretimEvdeyim aretim
Abla peki sen hiç muhammara yedin mi :)))))))))))))Hiç aklıma gelmez yiyimde demek .
Gene başladılar…Aç kapıyı, geliyorum aretim
Yok yemedim hiç acılı bir meze değilmiAbla peki sen hiç muhammara yedin mi :)))))))))))))
Anlık bebem:Güzel bebeklerinin hatrina engellemezdim
Ablacım kalabalık olunca çeşit çok olunca iyi oluyor aslındaYardım edebilecek kimse yokmu diyecektim komşuların filan, komşuluk yokmuş işte.
En kötü gelen arkadaşlarından birine söylesen en azından salata tarzında ble yardımcı olurdu sana.
Nasıl adetler bunlar öyle çok ağır yemekler oluyor demi şimdi gelde hazırla yani.
Acısız da olabilir. Değil miYok yemedim hiç acılı bir meze değilmi
Mutlaka öyledirde sürekli yapmak zor herhalde.Ablacım kalabalık olunca çeşit çok olunca iyi oluyor aslında
Şimdi bu bebek görmesi, ev görmesi, gelin görmesi böyle şeyler kalabalık olur. Diğer davetler sana kalmış. Arkadaş çevrenle olan uyumuna bağlıMutlaka öyledirde sürekli yapmak zor herhalde.
Abla sen
Bunları hazırlarkende yardım edebilecek kişide olması lazım ki bitsin bir an önce.Şimdi bu bebek görmesi, ev görmesi, gelin görmesi böyle şeyler kalabalık olur. Diğer davetler sana kalmış. Arkadaş çevrenle olan uyumuna bağlı
Bazı gruplara iki çeşit yeter
Bizde deprem öncesi mecburi toplanalım diye gün yapmıştık. 12 kişiydik hatta o ay ben alacaktımYılda bir sıra geliyor
Çok yakındık çok çeşit yapmıyorduk.
Ama Antep gruplarında yapılırdı