- 1 Aralık 2021
- 12.133
- 40.767
- 34
Evet bu ay olmadı diyelim gelecek ay yeniden başlarızUmudumuzu kaybetmiyoruz
Öylee tabikii canımmEvet bu ay olmadı diyelim gelecek ay yeniden başlarız
Kv de var benim ,alamayandan eltisi getirmiş seneler önce o da onda haşlarBizim arkadaş ofise yumurta haşlama makinesi alacaktı, pratik oluyormuş. Yumurta haşlama makinesi sahibi olan 2. tanıdığım. 1. sensin abla.
Ben narenciye sıkacağını bile bazanın içine atmıştımKv de var benim ,alamayandan eltisi getirmiş seneler önce o da onda haşlar
Aşko benim kv kıyamazdı kullanmaya herşey kutu kutu böyle eşyalar nevresimler ,bir gün ona dedim bak canım sen kullanmazsın üç günlük dünya sana birşey olsa senin bu görümceler kesin evlendirir babamı zaten sana gıcıklar kullan gitsin bee onlara mı kalsın dedim, o gün bugündür bakış açısı değiştiBen narenciye sıkacağını bile bazanın içine atmıştımYumurta pişirme kullanır mıydım bilmiyorum
Belki ilerde bizde kullanırız
Aynen öyleAşko benim kv kıyamazdı kullanmaya herşey kutu kutu böyle eşyalar nevresimler ,bir gün ona dedim bak canım sen kullanmazsın üç günlük dünya sana birşey olsa senin bu görümceler kesin evlendirir babamı zaten sana gıcıklar kullan gitsin bee onlara mı kalsın dedim, o gün bugündür bakış açısı değişti
Yerim seniBu senin değil benim meselem periskom
Öyle aşkomAynen öyle
Kullanmadığını elden çıkaracaksınYa da almayacaksın
Bende bu şanssizlik varken yine geride kalırım ben
Her şans bir gün dönerBende bu şanssizlik varken yine geride kalırım ben
Al bendende okadarBende bu şanssizlik varken yine geride kalırım ben
Hakikaten bu sefer sanki az kullanılmış gibi duruyorOylamada yaprak kımıldamıyor resmen bir oy bile gelmemiş
Her şans bir gün döner
Döner döner sen bana inanda dönmeyen başka zaman dönmez kuzu kurbiş mi tövbeeeee