- 24 Eylül 2018
- 97.372
- 292.808
Kahve denince asla hayır demeyiz ahahahhaha,bekle biziHahahhahahahhshshs tamam bir dahakine bana gelin de yeni makinemle size latte yapam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve denince asla hayır demeyiz ahahahhaha,bekle biziHahahhahahahhshshs tamam bir dahakine bana gelin de yeni makinemle size latte yapam.
Yaa ahahahahaa öyle amaHaluk’la meltem gibi mutfak
Al kendine bence o kadar rahat ki,tam kıvamında pişiriyor,ben 1.liği bırakmam kimsye makine konusundaBizim arkadaş ofise yumurta haşlama makinesi alacaktı, pratik oluyormuş. Yumurta haşlama makinesi sahibi olan 2. tanıdığım. 1. sensin abla.
İyi akşamlarAl kendine bence o kadar rahat ki,tam kıvamında pişiriyor,ben 1.liği bırakmam kimsye makine konusunda
Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize
Ikinci bildirim belirler sonucuCoco star kurabiyeye oy veren Şeftali kurabiyeye oy veriyor galiba, fark açılmıyor
2.bildiride de aynen Coco stara veren şeftaliye de verirse yaIkinci bildirim belirler sonucu
Ya üçüncü öne geçerse2.bildiride de aynen Coco stara veren şeftaliye de verirse ya
Nevreste benim şahane fikrim var Aynı anda 2 tarife vermek yasak deyin, un kurabiyesi de olabilir deyin bildirimde
Olabilir. Çok gördük sonraki bildirimlerde öne geçen tarif.Ya üçüncü öne geçerse
Ben sadece kendi kurabiyemin reklamını yaparım2.bildiride de aynen Coco stara veren şeftaliye de verirse ya
Nevreste benim şahane fikrim var Aynı anda 2 tarife vermek yasak deyin, un kurabiyesi de olabilir deyin bildirimde
Öyle bir ihtimal var demi umudumu kaybetmeyimYa üçüncü öne geçerse
Icine doğmuş hahahah öyle canım ne kadar popüler alsamda hani sunum konuşuyorr hayırlısı olsun bidahaki aya sansım belkiiKendimden korkmaya başladım, çok başıma geliyor bu durum. Az önce kim ne tarifi yapmış unuttum.Bakayım derken Jou yu içimden geçirdim, güzel oy da alıyor ama gelmiyor pek diye. Sinyaller gitmiş hemen bildirim geldi peşinden
kurabiye tarifleri çok muamma bence herkes farklı şeyler seviyorIcine doğmuş hahahah öyle canım ne kadar popüler alsamda hani sunum konuşuyorr hayırlısı olsun bidahaki aya sansım belkii
Oylama bitmeden net birşey yok bence bu kategori içinBlue_Peri seninle kapışıyoruzzzz
He kizz galiba hanii okadar farklı dönüyorki herşey hiçbirşey belli olmuyokurabiye tarifleri çok muamma bence herkes farklı şeyler seviyor
Umudumuzu kaybetmiyoruzOylama bitmeden net birşey yok bence bu kategori için