- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.933
Kimse yok ya. Gurbette gibiyim valla. Anca eşim bebeği eyler biraz, onu da beceremez. Sinirlenir, beni de sinirlendirir, sonra oğlanla ikisini evden kovarım.Yardım edecek kimse yok mu
Ben geleyim
Hay maşallah15 kişi bebek görmeye gelecekmiş okuldan. Şimdilik 15…
Soru: Ben o kadar insanı nasıl ağırlayacağım?
Her gelen bişi getirse bari 15 kişiyi ağırlamakta cidden zor helede bebekli olunca.15 kişi bebek görmeye gelecekmiş okuldan. Şimdilik 15…
Kuzu yok mu sizin oralarda böyle ev yapımı şeyler yapan instagramda çok görüyorum salatasından poğaçasına yapıp paketleyip gönderiyolar çok iyi oluyo böyle durumlardaKimse yok ya. Gurbette gibiyim valla. Anca eşim bebeği eyler biraz, onu da beceremez. Sinirlenir, beni de sinirlendirir, sonra oğlanla ikisini evden kovarım.
Sorun hazırlık değil de sonrası sanırımKuzu yok mu sizin oralarda böyle ev yapımı şeyler yapan instagramda çok görüyorum salatasında poğaçasına yapıp paketleyip gönderiyolar çok iyi oluyo böyle durumlarda
Birazını kendim yapıp bir kısmını da öyle halledeceğim artık. Sofra düzeni falan da uğraşamam onca kişiye. Tabağı çanağı koyarım Allah ne verdiyse artık ajsjjskKuzu yok mu sizin oralarda böyle ev yapımı şeyler yapan instagramda çok görüyorum salatasından poğaçasına yapıp paketleyip gönderiyolar çok iyi oluyo böyle durumlarda
Sorun hepsi. Bir gün öncesinden temizliğe abla gelecek. Neyse ki onu ayarladım. Ama yine de insan emin olamıyor, ya o gün bir şey çıkar da gelemezse diye.Sorun hazırlık değil de sonrası sanırım
MantıklıBirazını kendim yapıp bir kısmını da öyle halledeceğim artık. Sofra düzeni falan da uğraşamam onca kişiye. Tabağı çanağı koyarım Allah ne verdiyse artık ajsjjsk
Neler yapmayı planlıyorsun. Parayla yaptırabileceğin birileri yok mu?Kimse yok ya. Gurbette gibiyim valla. Anca eşim bebeği eyler biraz, onu da beceremez. Sinirlenir, beni de sinirlendirir, sonra oğlanla ikisini evden kovarım.
Gelir inşallah olumlu düşünSorun hepsi. Bir gün öncesinden temizliğe abla gelecek. Neyse ki onu ayarladım. Ama yine de insan emin olamıyor, ya o gün bir şey çıkar da gelemezse diye.
Kuşum burası Antep. Ne makarna salatası sjdkdj sofrada bir star parça olmalı, dolma sarma ya da içli köfte gibi.Neler yapmayı planlıyorsun. Parayla yaptırabileceğin birileri yok mu?
Önceden kurabiye, börek ayarlayabilsen, tatlıyı hazır al. Birde makarna salatası falan yaparsın.
Ben kendimce düşününce tek sorun o kalabalıktan mızmızlanan bebek ile ilgilenmek geldi en sorunlu kısımSorun hepsi. Bir gün öncesinden temizliğe abla gelecek. Neyse ki onu ayarladım. Ama yine de insan emin olamıyor, ya o gün bir şey çıkar da gelemezse diye.
Düşündükçe fenalık geçiriyorum hejdjdk tam da bebenin hiç durmadığı dönemler.Ben kendimce düşününce tek sorun o kalabalıktan mızmızlanan bebek ile ilgilenmek geldi en sorunlu kısım
Biliyorum ama söyleyemedimKuşum burası Antep. Ne makarna salatası sjdkdj sofrada bir star parça olmalı, dolma sarma ya da içli köfte gibi.Kısır yaparım, onların hepsi sever. Ayarlayacağım bir şeyler artık, bulmam lazım birini. Kayınvalidem eltimin kızına bakıyor evde, ondan yardım isteyemem. Mecbur hazır alacağız. Kurabiyeleri, börekleri de kendim yaparım bir gün önce. Masa kuramam ama.
Ha şöyleee. Bilmeyen biri olsa neyse.Biliyorum ama söyleyemedim
Dolmasız, içli köftesi olmazMakarna salatası komik olur
Senin bebekle uğraşamayacağının bilincinde olmaları gerek. Bu yüzden fazla beklenti içinde olamazlar. Evde kıymanın varsa iç harç hazırlayıp yaptırsan olmaz mı?Yemek olsun dersen yanına mercimek çorbası.Çay yanına da kurabiye.15 kişi bebek görmeye gelecekmiş okuldan. Şimdilik 15…
Gündüz gelecekler, gün masası tarzında olmalı. Beklenti içinde olabilirler çünkü kendileri de bebekle öyle bir hazırlık yapıyorlardı. Tek fark onların yanında yardım edeni çoktu, benim hiç yok.Senin bebekle uğraşamayacağının bilincinde olmaları gerek. Bu yüzden fazla beklenti içinde olamazlar. Evde kıymanın varsa iç harç hazırlayıp yaptırsan olmaz mı?Yemek olsun dersen yanına mercimek çorbası.Çay yanına da kurabiye.
Yakın arkadaş veya komşun da mı yok rica etsenGündüz gelecekler, gün masası tarzında olmalı. Beklenti içinde olabilirler çünkü kendileri de bebekle öyle bir hazırlık yapıyorlardı. Tek fark onların yanında yardım edeni çoktu, benim hiç yok.