Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Yakın arkadaş veya komşun da mı yok rica etsen:olamaz:
Birkaç gün önceden haber vermeleri lazım yoksa yarın mı gelecekler?
Yok bana müsait olduğum vakti sordular. Haftaya bekliyorum dedim. Komşuluk ilişkisi yok yaşadığım yerde, sadece selamlaşıyoruz. Çoğunu tanımıyorum bile. Gelenlerin içinde yakın arkadaşlarım da var ama onlar da küçük çocuklu. Diğer yakın arkadaşlarım da biraz beceriksiz. Negzel di mi 😂

Yok bana müsait olduğum vakti sordular. Haftaya bekliyorum dedim. Komşuluk ilişkisi yok yaşadığım yerde, sadece selamlaşıyoruz. Çoğunu tanımıyorum bile. Gelenlerin içinde yakın arkadaşlarım da var ama onlar da küçük çocuklu. Diğer yakın arkadaşlarım da biraz beceriksiz. Negzel di mi 😂
Acill tayin işte yanıma gel ben bebeğe bakarım sana da sarma falan sararim 🥺

Gündüz gelecekler, gün masası tarzında olmalı. Beklenti içinde olabilirler çünkü kendileri de bebekle öyle bir hazırlık yapıyorlardı. Tek fark onların yanında yardım edeni çoktu, benim hiç yok. 🫣
Yardım edebilecek kimse yokmu diyecektim komşuların filan, komşuluk yokmuş işte.
En kötü gelen arkadaşlarından birine söylesen en azından salata tarzında ble yardımcı olurdu sana.

Tam Antep gelini sofrası kuracaksan. 8-10 çeşit olmalı🤣
Öyle sofra ve davetleri özledim ya 😁🥰
Nasıl adetler bunlar öyle çok ağır yemekler oluyor demi şimdi gelde hazırla yani.

Yardım edebilecek kimse yokmu diyecektim komşuların filan, komşuluk yokmuş işte.
En kötü gelen arkadaşlarından birine söylesen en azından salata tarzında ble yardımcı olurdu sana.
Valla öyle olacak zaten bu gidiş. Bir ikisine derim siz önden gelin diye, gelir yardım ederler. Getir götür işlerine. Başka türlü mümkün değil.

Enişteden bahsettin de aklıma şey geldi: SEN YATMADAN ÖNCE HEP BÖYLE ÇİĞ KÖFTE Mİ YERSİN? HAHHAHSHHSHDJDHD
Kendisi hiç sevmez çünkü o yüzden garip geldi herhalde :KK70: Şimdi kızgın ya da yorgun okduğumu bildiği akşamlar yaptırıp geliyor al bak çiğköfte aldım sakinleş diye:KK70:

Kurabiye, börek, çizkek yaparım bir gün öncesinden. 😁.
Onlar hallolur nasılsa ağır şeyler hazırlayacaksan sıkıntı olur herhalde.
Kendisi hiç sevmez çünkü o yüzden garip geldi herhalde :KK70: Şimdi kızgın ya da yorgun okduğumu bildiği akşamlar yaptırıp geliyor al bak çiğköfte aldım sakinleş diye:KK70:
Noluyorrr gene çiğ köfteler filannn :KK53::KK53:

Onlar hallolur nasılsa ağır şeyler hazırlayacaksan sıkıntı olur herhalde.

Noluyorrr gene çiğ köfteler filannn :KK53::KK53:
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar çalıştığımız için akşamları buluşuyorduk abla ,ben de o ara çiğ köfte ve eklere dadanmıştım eve giderken hep alıyordun ablam annem falan yatmadan yiyip sohbet ediyorduk 😂
Eşimle buluşunca işte beraber alıyorduk bir gün öyle dedi bana sen yatmadan hep böyle çiğköfte mi yiyorsun 🤣

Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar çalıştığımız için akşamları buluşuyorduk abla ,ben de o ara çiğ köfte ve eklere dadanmıştım eve giderken hep alıyordun ablam annem falan yatmadan yiyip sohbet ediyorduk 😂
Eşimle buluşunca işte beraber alıyorduk bir gün öyle dedi bana sen yatmadan hep böyle çiğköfte mi yiyorsun 🤣
Çif köfte yemeden uykum gelmez illa yenecek deseydin enişteye :KK53: :KK53: kırmızı çizgimdir

X