Tam Antep gelini sofrası kuracaksan. 8-10 çeşit olmalıHa şöyleee. Bilmeyen biri olsa neyse.
Öyle sofra ve davetleri özledim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam Antep gelini sofrası kuracaksan. 8-10 çeşit olmalıHa şöyleee. Bilmeyen biri olsa neyse.
Eşim de bana demişti ki günü birlik turlarla gidersin çok istiyorsan ,ben napcam ordaKukrim Aklıma sen geldin.
Yok bana müsait olduğum vakti sordular. Haftaya bekliyorum dedim. Komşuluk ilişkisi yok yaşadığım yerde, sadece selamlaşıyoruz. Çoğunu tanımıyorum bile. Gelenlerin içinde yakın arkadaşlarım da var ama onlar da küçük çocuklu. Diğer yakın arkadaşlarım da biraz beceriksiz. Negzel di miYakın arkadaş veya komşun da mı yok rica etsen
Birkaç gün önceden haber vermeleri lazım yoksa yarın mı gelecekler?
Acill tayin işte yanıma gel ben bebeğe bakarım sana da sarma falan sararimYok bana müsait olduğum vakti sordular. Haftaya bekliyorum dedim. Komşuluk ilişkisi yok yaşadığım yerde, sadece selamlaşıyoruz. Çoğunu tanımıyorum bile. Gelenlerin içinde yakın arkadaşlarım da var ama onlar da küçük çocuklu. Diğer yakın arkadaşlarım da biraz beceriksiz. Negzel di mi
Enişteden bahsettin de aklıma şey geldi: SEN YATMADAN ÖNCE HEP BÖYLE ÇİĞ KÖFTE Mİ YERSİN? HAHHAHSHHSHDJDHDEşim de bana demişti ki günü birlik turlarla gidersin çok istiyorsan ,ben napcam orda
Yardım edebilecek kimse yokmu diyecektim komşuların filan, komşuluk yokmuş işte.Gündüz gelecekler, gün masası tarzında olmalı. Beklenti içinde olabilirler çünkü kendileri de bebekle öyle bir hazırlık yapıyorlardı. Tek fark onların yanında yardım edeni çoktu, benim hiç yok.
Yok bana müsait olduğum vakti sordular. Haftaya bekliyorum dedim. Komşuluk ilişkisi yok yaşadığım yerde, sadece selamlaşıyoruz. Çoğunu tanımıyorum bile. Gelenlerin içinde yakın arkadaşlarım da var ama onlar da küçük çocuklu. Diğer yakın arkadaşlarım da biraz beceriksiz. Negzel di mi
Nasıl adetler bunlar öyle çok ağır yemekler oluyor demi şimdi gelde hazırla yani.Tam Antep gelini sofrası kuracaksan. 8-10 çeşit olmalı
Öyle sofra ve davetleri özledim ya
Eskişehir’i çok severim hem de.Acill tayin işte yanıma gel ben bebeğe bakarım sana da sarma falan sararim
Valla öyle olacak zaten bu gidiş. Bir ikisine derim siz önden gelin diye, gelir yardım ederler. Getir götür işlerine. Başka türlü mümkün değil.Yardım edebilecek kimse yokmu diyecektim komşuların filan, komşuluk yokmuş işte.
En kötü gelen arkadaşlarından birine söylesen en azından salata tarzında ble yardımcı olurdu sana.
Gelll diyorum hem çocuğa bakar hem yemek yaparım sonra kahve içmeye giderizEskişehir’i çok severim hem de.
Bencede tek başına olacak şey değil zaten,ne yapacağına karar verdikten sonra 1 gün öncesi bile bazı şeyler hazırlanır.Valla öyle olacak zaten bu gidiş. Bir ikisine derim siz önden gelin diye, gelir yardım ederler. Getir götür işlerine. Başka türlü mümkün değil.
Kurabiye, börek, çizkek yaparım bir gün öncesinden. .Bencede tek başına olacak şey değil zaten,ne yapacağına karar verdikten sonra 1 gün öncesi bile bazı şeyler hazırlanır.
Kendisi hiç sevmez çünkü o yüzden garip geldi herhalde Şimdi kızgın ya da yorgun okduğumu bildiği akşamlar yaptırıp geliyor al bak çiğköfte aldım sakinleş diyeEnişteden bahsettin de aklıma şey geldi: SEN YATMADAN ÖNCE HEP BÖYLE ÇİĞ KÖFTE Mİ YERSİN? HAHHAHSHHSHDJDHD
Üf zaten orada çokzel mekanlar vardı kahve içilip onlaynız diye story atabileceğim. Jenna16 artık engellerdi beni Insta’da.Gelll diyorum hem çocuğa bakar hem yemek yaparım sonra kahve içmeye gideriz
Onlar hallolur nasılsa ağır şeyler hazırlayacaksan sıkıntı olur herhalde.Kurabiye, börek, çizkek yaparım bir gün öncesinden. .
Noluyorrr gene çiğ köfteler filannnKendisi hiç sevmez çünkü o yüzden garip geldi herhalde Şimdi kızgın ya da yorgun okduğumu bildiği akşamlar yaptırıp geliyor al bak çiğköfte aldım sakinleş diye
Barlar sokağı güzeldi orada.Üf zaten orada çokzel mekanlar vardı kahve içilip onlaynız diye story atabileceğim. Jenna16 artık engellerdi beni Insta’da.
Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar çalıştığımız için akşamları buluşuyorduk abla ,ben de o ara çiğ köfte ve eklere dadanmıştım eve giderken hep alıyordun ablam annem falan yatmadan yiyip sohbet ediyordukOnlar hallolur nasılsa ağır şeyler hazırlayacaksan sıkıntı olur herhalde.
Noluyorrr gene çiğ köfteler filannn
Seven sevdiğine çiğ köfte alsın.Kendisi hiç sevmez çünkü o yüzden garip geldi herhalde Şimdi kızgın ya da yorgun okduğumu bildiği akşamlar yaptırıp geliyor al bak çiğköfte aldım sakinleş diye
Çif köfte yemeden uykum gelmez illa yenecek deseydin enişteye kırmızı çizgimdirEşimle ilk tanıştığımız zamanlar çalıştığımız için akşamları buluşuyorduk abla ,ben de o ara çiğ köfte ve eklere dadanmıştım eve giderken hep alıyordun ablam annem falan yatmadan yiyip sohbet ediyorduk
Eşimle buluşunca işte beraber alıyorduk bir gün öyle dedi bana sen yatmadan hep böyle çiğköfte mi yiyorsun
Bende pek sevmem çiğ köfteyi nedenseSeven sevdiğine çiğ köfte alsın.
Çiğ köfteye dadanılan bir dönem oluyor. O ara hep ondan yiyorum. Ama sonra iki sene ağzıma sürmüyorum.Bende pek sevmem çiğ köfteyi nedense