- 1 Aralık 2021
- 12.133
- 40.767
- 34
B baharatlihamarat güzel kurabiyelerin gibi güzel sohbetini de görelim konuya yaz tanışalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yere not ediyordur isimleri belki. Facebooku ilk kullandığım zamanlar takipleştiklerimi not ediyordum Takibi bırakanı bu şekilde anlıyordum Bu da benzer mantık olmalı.Tek tek saymak bakmak zor olmuyo mu
Kesesim var hahshahhaha cumartesi günkü event için hediyelerimi de aldım. Bu ellerin geçmesi lazım o güne kadar!!!!!Margaret Hale naptınn ellerini
Duşta sünger olana kadar kal buruş buruş olur parmaklarınKesesim var hahshahhaha cumartesi günkü event için hediyelerimi de aldım. Bu ellerin geçmesi lazım o güne kadar!!!!!
Kuşum duşa girdik de buruşması kaldı.Duşta sünger olana kadar kal buruş buruş olur parmakların
Bebeden vakit yok di miKuşum duşa girdik de buruşması kaldı.
Evet, asla göz açtırmıyor.Bebeden vakit yok di mi
Benim ki de yemek yedirmiyor tok evin ac kedisiEvet, asla göz açtırmıyor.
Bir yere not ediyordur isimleri belki. Facebooku ilk kullandığım zamanlar takipleştiklerimi not ediyordum Takibi bırakanı bu şekilde anlıyordum Bu da benzer mantık olmalı.
Yardım edecek kimse yok mu15 kişi bebek görmeye gelecekmiş okuldan. Şimdilik 15…
Soru: Ben o kadar insanı nasıl ağırlayacağım?