Şu 'an da oylamada olan tarifler eklenecek mi sadece eski konular mı olacak
Sağolsun arkadaşlarda kutladılar,çok teşekkürler canım benimHanimKelesimiGetir hanimm abla profil mesajlarıni doldurmuşsun buraya gelip kutlayayim dedim
İyi ki doğmuşsun mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun
Abla 18 bitti mi gün mü aldın
Çamaşır suyu denemedin mi bu saate kadarÇamaşır suyu mu hemen notumu alıyorum
Demin bulaşık suyuna çamaşır suyu da kattım yıkadım. Bir değişim yok ama olacak, inanıyorum.Çamaşır suyu denemedin mi bu saate kadar
Hangisini yaptın bilmiyorum ama muazzam olmuş hepsi. Oy veremediklerimde süperdi bu arada ama 4 oy olunca zorlandım biraz,keşke hepsine 1er oy hakkım olaydı.Ayhh üstüme alindrik teşekkür ederim
Evet eklenir kuzuŞu 'an da oylamada olan tarifler eklenecek mi sadece eski konular mı olacak
Bebe emziriyorsun. Kokusu rahatsız ederDemin bulaşık suyuna çamaşır suyu da kattım yıkadım. Bir değişim yok ama olacak, inanıyorum.
Tüm yarışma konuları varsa eskilerde olabilirŞu 'an da oylamada olan tarifler eklenecek mi sadece eski konular mı olacak
Oylama bitmeden link paylaşmak yasak ya ondan sordum kurabiyeler eklenir mi diyeTüm yarışma konuları varsa eskilerde olabilir
Nevos konu açarken, diğer sayfalara geçiş yaparken,açacağımız konu gitmiyor dimi? O şekilde beklemede kalıyor? Ayy ne demek istedigimi umarım yazabildimTüm yarışma konuları varsa eskilerde olabilir
Zaten üç gün kaldı beybiOylama bitmeden link paylaşmak yasak ya ondan sordum kurabiyeler eklenir mi diye
Teşekkür ederim aşkom ,bilmukabele ben de sana
Ben şimdi hazırlıyorum belkiZaten üç gün kaldı beybi
Yürü beeee bravo sana kuzuBen şimdi hazırlıyorum belki
Aaa bir yerden kulağımı ısırıyor bu isimBen sana isim buldum: Hayatımın arka bahçesi ajskjsks