Tmm ben anlatsam sanaKiz bana ozelden anlat ben çok anlamadım simdi
Ne şaşırıyon beee uykusuzluktan kfaa gittiTmm ben anlatsam sana
Onu ben akşama güzelce halledeyimm laptoptaKonu açtıklarımızİstersen konu aç onu linki de oraya ekle
Sen isabelin sayfasını bilmiyorsun galiba beybi ondanNe şaşırıyon beee uykusuzluktan kfaa gitti
Evett simdi gördum cok mantıklı güzel bi iş olduSen isabelin sayfasını bilmiyorsun galiba beybi ondan
Ha biz de bu zamana kadar açmış olduğumuz konuları bu şekil tek konuda toparlayalim mi diyorsunuz yani. Linklerini ekleyince çıkar heralde değil mi üzerine tıklayinca açılacak şekilde direk. Olur yapalım eğer doğru anladıysamİsabel bizim gibi konuları tek tek açıyor. Biz yarışma konusu yapıyoruz.
Sonra onu tek başlıkta topluyor.
İlk mesaja her tarifin linki var.
Konu içinde tek görsel ve link
Bak şöyle
İsabella'nın Mutfağı
Madem yemek yapmayı,yemek sunmayı bu kadar seviyorum neden benimde bir mutfağım olmasın dedim.Yaptığım,beğendiğim tariflerimi bu başlıkta sizlerle paylaşacağım.. Hoşgeldiniz benim aşk,huzur,sevgi dolu mutfağıma :KK36: :KK36: :KK36: Tariflere ulaşmak için yemeğin ismine tıklamanız yeterli...www.kadinlarkulubu.com
Bebe rahat bırakmay beni simdi akşam uykusuna geçsin hayırlisıylaTamam sen bilirsin
Ne şaşırıyon beee uykusuzluktan kfaa gitti
Tatlım benim ,sağolYakışmaz mı sana her şey yakışır
Çok aşkomyakışmış bana da ama
O fiyatlardaysa satılabilir ya.1.200 dedi bana sen al diye ama kaça verecek net bilmiyorum.
Evet canım aynen öyleHa biz de bu zamana kadar açmış olduğumuz konuları bu şekil tek konuda toparlayalim mi diyorsunuz yani. Linklerini ekleyince çıkar heralde değil mi üzerine tıklayinca açılacak şekilde direk. Olur yapalım eğer doğru anladıysam
İnşallah kolayca çıkarır,kiyamam,bebeklerin en zor zamanlarında diş donemi zatenNinni yapbu diş vakaları benide kızımıda erdürecekk