Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Çok üzgünüm çok 🥺 içim parçalandı adeta, yüreğime taş oturdu. Çok üzgünüm yaaa🥺🥺🥺canım benim,canım yasocanim rabbim sabır versin inş. Söylemesi çok kolay biliyorum ama yattığı yerde dinlendirsin rabbim inş 🥺 başınız sagolsun, rabbim güç kuvvet versin sizlere 🥺 Allah rahmetiyle muamele eylesin 🥺🤲 yasminsay yasminsay

Yarışma hakkında fikirlerini alabilir miyim ☺️
Yani, bu yetti bana🥺Yok ya çok keyifliymiş her ay buradayım mı :rolleyes: :halay: :KK9:
Teknikten daha çok bilinen veya fazlasıyla şatafatlı şeyler yapmak lazımmış. Yüksek oy alanlardan onu anladım.

İddialı tarif ve zaman bulursam katılabilirim. Normalde mutfağa pek adım atmam da :KK53: Önümüzdeki yarışmalara bakacağız artık.

Orta sıralarda yer aldığım için de hiçbir heyecanım yok :confused:

Teknikten daha çok bilinen veya fazlasıyla şatafatlı şeyler yapmak lazımmış. Yüksek oy alanlardan onu anladım.

İddialı tarif ve zaman bulursam katılabilirim. Normalde mutfağa pek adım atmam da :KK53: Önümüzdeki yarışmalara bakacağız artık.

Ilk yarışmada normal canım ben de sonlardan ilk ikiye geldim zamanla hiç birinci olmadım ama olsun güzel oluyor

Zamanla öğrenirsin yardımcı olurum 🥰

X