Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Allah rahmet eylesin başları sağ olsun. Rabbim sabır versin çok üzüldümHanımlar yasminsay ın babası vefat etmiş
Her şey ustuste geldi gercekten rabbim feraha çıkarsın, kalbim ağrıdı. Burnumun direği sızladı nevosOda benim gibi bu yıl çok zor şeyler yaşadı
Allah dayanma gücü versin çok zorOda benim gibi bu yıl çok zor şeyler yaşadı
Baba acısı zor oda benim gibi düşkündü babayaHer şey ustuste geldi gercekten rabbim feraha çıkarsın, kalbim ağrıdı. Burnumun direği sızladı nevos
Babam mide kanaması geçirdi midesi alındı çok zor gerçekten konu baba olunca içim acıyorBaba acısı zor oda benim gibi düşkündü babaya
Teknikten daha çok bilinen veya fazlasıyla şatafatlı şeyler yapmak lazımmış. Yüksek oy alanlardan onu anladım.Yarışma hakkında fikirlerini alabilir miyim
Yani, bu yetti banaYok ya çok keyifliymiş her ay buradayım mı
Ilk yarışmada normal canım ben de sonlardan ilk ikiye geldim zamanla hiç birinci olmadım ama olsun güzel oluyorTeknikten daha çok bilinen veya fazlasıyla şatafatlı şeyler yapmak lazımmış. Yüksek oy alanlardan onu anladım.
İddialı tarif ve zaman bulursam katılabilirim. Normalde mutfağa pek adım atmam da Önümüzdeki yarışmalara bakacağız artık.
Orta sıralarda yer aldığım için de hiçbir heyecanım yok
Zamanla öğrenirsin yardımcı olurumTeknikten daha çok bilinen veya fazlasıyla şatafatlı şeyler yapmak lazımmış. Yüksek oy alanlardan onu anladım.
İddialı tarif ve zaman bulursam katılabilirim. Normalde mutfağa pek adım atmam da Önümüzdeki yarışmalara bakacağız artık.
Orta sıralarda yer aldığım için de hiçbir heyecanım yok
Ya ben ilk yarışmada yazısını gördüm sadece pes ettin mi anlamlında demek istedin sandım ona güldüydümBllossom ne gülüyon zalım kız
Ben de pes ettim gidiyorum buralardan dönmem bir dahaYa ben ilk yarışmada yazısını gördüm sadece pes ettin mi anlamlında demek istedin sandım ona güldüydüm
Ben de her an edebilirimBen de pes ettim gidiyorum buralardan dönmem bir daha
Dur kız daha ilk yarışmadan olmaz öyleBen de her an edebilirim