- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Günlük sil süpür yapıyor yeri el ile siliyor o Vileda sevmiyormuş
Mutfak dolabı ocak kapı sandalye ne varsa siliyor işte
Ayrı tuvalet yok banyo ve tuvaleti yıkayıp banyonun duş dışındaki yerini siliyor
İki balkon yıkıyor
Oğlanın oyuncaklarını topluyor
Kitaplıkların tozunu alıyor
Camları her hafta bir yer gibi düşün
Bizim bazayı çekemiyor oğlumunkini çekiyor altını siliyor bizimkini de süpürüyor böyle Vileda vs ile alıyor tozu
Bizim ev kirli de oluyor ben arada hiç bir şey yapmıyorum kırılan vs olmazsa bir de dağınık oyuncak kitap vs
Gelmeden çamaşırları vs topluyorum ama çamaşırlıkta vs olunca onları da topluyor
Ütü beceremem diyor ki kaba işte iyi yani ütü çok ince iş kalıyor ona çoğu yardımcı ütü yapıyor ama bizimki yapmıyor yani o temizlik uzmanı
Benimde temizliğe gidesim geldi:))hatta arayan varsa geelbilirim evde 3 çocuk var bi adamın eline bakıyoruz az destekmi olsam acabaEvet elim ayağım tutuyor ama o zamanı çocuğuma ve kendime ayırmak istiyorum
Hafta sonu çocuk ile oynayacağım zamanı temizlik ile geçirip sonra da ay orayı dağıtma vs demek istemiyorum
Ayrıca aylık 3000 tl üstü geliri olan yardımcımın da bir şikayeti yok kendine ev yaptırdı çoluğuna çocuğuna güzelce bakıyor yani istihdama da katkı sunuyorum
çok güzel olmuş düzeniniz. silme , süpürme, kapı priz tozunu alma falan, banyo tuvalet, balkon fiks olsun. bir hafta bir odanın camını ekler, bir hafta L koltuk var onu silmeyi ekler (ki ben senede bir siliyorumçok sık denk gelmesine bile gerek yok) , bir hafta tuvalet veya banyo duvarını silme ekler.. öyle öyle bunlara 2 ayda bir sıra gelir.. benim halı var ama halı silmesine falan gerek yok yıkamaya veriyorum zaten.. ev de 3+1 ama bir oda kapalı , hiç girmiyor oraya 2+1 diyebilirim.
teşekkür ettim fikir için
ben kadınla bir konuşsam tekrar.. baştan söyleyeyim bunlar bunlar istediklerim. kabul ediyor musun diye..
Günlük sil süpür yapıyor yeri el ile siliyor o Vileda sevmiyormuş
Mutfak dolabı ocak kapı sandalye ne varsa siliyor işte
Ayrı tuvalet yok banyo ve tuvaleti yıkayıp banyonun duş dışındaki yerini siliyor
İki balkon yıkıyor
Oğlanın oyuncaklarını topluyor
Kitaplıkların tozunu alıyor
Camları her hafta bir yer gibi düşün
Bizim bazayı çekemiyor oğlumunkini çekiyor altını siliyor bizimkini de süpürüyor böyle Vileda vs ile alıyor tozu
Bizim ev kirli de oluyor ben arada hiç bir şey yapmıyorum kırılan vs olmazsa bir de dağınık oyuncak kitap vs
Gelmeden çamaşırları vs topluyorum ama çamaşırlıkta vs olunca onları da topluyor
Ütü beceremem diyor ki kaba işte iyi yani ütü çok ince iş kalıyor ona çoğu yardımcı ütü yapıyor ama bizimki yapmıyor yani o temizlik uzmanı
birşey daha soracağım ben şimdi kadın ben işteyken gelsin istiyorum, yemek olayı da kafamı kurcalıyor. akşam iş dönüşü bişeyler yaparsam yapıyorum öyle hali hazırda yemek genelde bulunmuyor evde. siz yemek işini napıyorsunuz yarım gün için? giderken söylüyorum dolaptan al istediğini ye , çay kahve ne istersen yap iç diye ama hazırda yemek de olmuyor yani.. kahvaltılıklar oluyor çok çok dolapta
Kızlar zaten evde öyle hali yok. Üst katta sadece yatak odası kullanılıyor. 2 odanın kapısı hep kapalı. Sadece süpürge ile süpürse. Vilada ile silse yeter. Esya da yok öyle. Koltuklarda hafif zaten bir onlari biraz cekmesi lazim altlari için. Banyonun biri zaten kullanilmiyor. Mutfak dolabi dışı toz olursa diye silmesini istemistim. Icine karismicak. Kapilarida şöle tozunu alsa yeter. Bilemedim ama fikirlerinizi degerlendircem.
Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
70 m2 eve bu dedikleriniz hatta tümü yetismiyor 130 veriyor ablam o da tanıdık diye.. 120-150 arası istiyorlar genelde..
Nasıl yetişmiyor ki Çok mu mola veriyor acaba
Bizimki hem sigara içip hem balkon vs yıkıyor
Ay çok mu iş yaptırıyoruz yoksa kadına
Hafta içi on eve gidiyor hafta sonunda ayrı çağırana, çok fazla olsa yapamaz sanki
Bence sız yapılacak ıslerı soylememelıydınız
tam gun gelen kısı napıyor
4 cam sılıyor
evı supuruyor yerlerı elle sılıyor
mobılyaları sılıyor
kapıları sılıyor
tuavlet banyo yıkıyor ve fayanslarını sılıyor
mutfak dolabını sılıyor
Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?