Ev Temizliği Için Bu Para Uygun Mu ?

çok güzel olmuş düzeniniz. silme , süpürme, kapı priz tozunu alma falan, banyo tuvalet, balkon fiks olsun. bir hafta bir odanın camını ekler, bir hafta L koltuk var onu silmeyi ekler (ki ben senede bir siliyorum çok sık denk gelmesine bile gerek yok) , bir hafta tuvalet veya banyo duvarını silme ekler.. öyle öyle bunlara 2 ayda bir sıra gelir.. benim halı var ama halı silmesine falan gerek yok yıkamaya veriyorum zaten.. ev de 3+1 ama bir oda kapalı , hiç girmiyor oraya 2+1 diyebilirim.
teşekkür ettim fikir için

ben kadınla bir konuşsam tekrar.. baştan söyleyeyim bunlar bunlar istediklerim. kabul ediyor musun diye..

Benimde temizliğe gidesim geldi:))hatta arayan varsa geelbilirim evde 3 çocuk var bi adamın eline bakıyoruz az destekmi olsam acaba
Durumu olan kişilerin yardımcı çağırmasında ne var ki? Keşke benimde durumum olsada bağırsam.3 çocukla koştur koştur iş yapıyorum ne çocuklara bakımları dışında vakit ayırahiliyorum ne de eşimle kendime.
İstanbul için fiyat gayet uygun bence de yaptığı işler de çok detaylı şeyler değil
Bu kadar düşünceli olmanız da ne güzel

Zaten o kendi düzenini kuruyor

Geçen küçük odadaki koltuğu silmiş orası home ofis gerek yok dedim ama girmişken onu da sildim dedi

Arada hava kötü ise cam değil buzdolabı içi siliyor vs vs

Ben evde olmuyorum canı nasıl isterse öyle yapıyor

Kek börek çörek yapıyorum ama geçen yapamadım o da kahvaltı yapmadan gelmiş yumurta kırıp yedim dedi mesela

Çay kahve abur cubur çekmecesi de açık mutlaka

Arada çocuklara hediye alırım oğlumun küçülenlerini vs de veririm

Tutturduk gidiyoruz işte

Geçen eşim taşınalım dedi de olmaz dedim ben teyzesiz ne yaparımmm

Bu arada teyze dediğime bakma benden küçük

Son düzenleme:

birşey daha soracağım ben şimdi kadın ben işteyken gelsin istiyorum, yemek olayı da kafamı kurcalıyor. akşam iş dönüşü bişeyler yaparsam yapıyorum öyle hali hazırda yemek genelde bulunmuyor evde. siz yemek işini napıyorsunuz yarım gün için? giderken söylüyorum dolaptan al istediğini ye , çay kahve ne istersen yap iç diye ama hazırda yemek de olmuyor yani.. kahvaltılıklar oluyor çok çok dolapta

Ben bunu okumadan yukarı yazmıştım

Bizimki pek yemek de sevmiyor o tatlı seviyor daha çok

Bazen akşamdan yemek koyuyorum bazen kek yapıyorum özel

Geçen bir ara tüm gün geldi mesela dışarıdan söyledim ona da değişiklik dedim

Oğlumun okulu kapalı idik evde idik normal öğle yemeği koydum ama çoğu zaman ıvır zıvır yeter diyor öyle seviyor

Meyve vs ye diyorum yemiyor onları

İstanbul'da yaşıyorum ve fiyat bence gayet uygun. Düzenli olarak haftada 1 gün gelecek demişsiniz, cam, koltuk silmeyecek, mutfak dolaplarının içlerine hiç dokunmayacaksa bu işler için de ayrıca mı kadın alacaksınız? Madem düzenli gelecek hepsini toptan yapmasına gerek yok zaten sıraya koyarak yapabilir.

Bizim ev 3+1 .Gelen bayan mutfaktaki dolapların içinide boşaltıyordu.Dip köşe temizlik,silme süpürme,bütün camları kapıları silme ,tuvalet banyo yıkama hepsine 130 TL alıyordu.

Sizin ütüde varmış 140 normal geldi .

70 m2 eve bu dedikleriniz hatta tümü yetismiyor 130 veriyor ablam o da tanıdık diye.. 120-150 arası istiyorlar genelde..

Merve bence her hafta gelen buna cam da eklemeli

Bakma bizimki bunları yarım günde cam da sikerek yapıyor da

Senin bir oda fazlan bir de merdivenin var cam da yoksa tüm gün zaman artmıyor mu

Fiyat uygun gibi yani İstanbul için tüm gün

Ben bu saydıklarınız artı cam silme için 2+1 evde 130 veriyorum bir de öğle yemeği sipariş ediyoruz. İstanbul'da iyi bence.

70 m2 eve bu dedikleriniz hatta tümü yetismiyor 130 veriyor ablam o da tanıdık diye.. 120-150 arası istiyorlar genelde..

Nasıl yetişmiyor ki Çok mu mola veriyor acaba

Bizimki hem sigara içip hem balkon vs yıkıyor

Ay çok mu iş yaptırıyoruz yoksa kadına

Hafta içi on eve gidiyor hafta sonunda ayrı çağırana, çok fazla olsa yapamaz sanki

Evim 4+1 abla her hafta geliyor banyoları yıkıyor evi süpürüp siliyor kapıları siliyor balkon yıkıyor,kanepelerden yada halılardan lekelenen varsa siliyor (normalde halılar yıkamak gidiyor) çamaşır yıkanmışsa aşıyor. Ufak tefek dağınıklıkları topluyor ama çoğu zaman evi tamamen toplu bırakıyorum oyalanmasın diye. Mutfağı üstten hızlıca siliyor. Her hafta geldiğinden her hafta salona sokmuyorım bazı haftalar salona girmek yerine pencere silip perde yıkıyor. Yarım günde bitiriyor işini 70 tl istedi o kadar veriyorum

Valla 9da gelip 9.30 başlıyor öğle yemeği var arada tabiki ve 16.30 çıkıyormus.. çoğu zaman banyo ya da mutfak yetismiyor diyor ablam.. ütü yok etrafı da toplamiyor.. bilemedim..

Ben ayda 1 alıyorum 120 tl veriyorum. 1 ay cam kapı halı vs dip köşe giriyor. Diğer ay camlar daha az vaktini aldığında dolap içleri ve ütü bile yapıyor hemde bana sormadan :) Yapma diyorum, işim erken bitti aman ne olacak diyor :) Şimdi hamileyim ya birde her gelmesinde daha da özen gösteriyor. Geçen buzdolabının içini temizliyordu. Senin işim değil abla yorma kendini boşuna diyorum, hamilesin sen elime mi yapışacak diyor. Ekstra parayı da zorla veriyorum ben para için yapmadım diyor.

Hanımefendinin evi 4+1 miş ama. Böyle büyük evlere 2 kişi gider o saydığınız işleri yapmaya. Yoksa köleliğe girer.

Ben ayda bir kere aliyorum. Evim 180 m2.
Camlar
Mutfak dolaplari
Avizeler, kapilar
Dipten toz, süpürme yerlerin silinmesi(elle yerleri siliyor)
140 lira veriyorum.

gayet uygun canım, bizde de silme süpürme, toz alma, banyolar, ütü yok ve her geldiğinde dönüşümlü büyük bir iş yapıyor mesela bir hafta cam silmeyse, sonra kapı, sonra mutfak dolapları seninki gibi dşını ama, bunlar yapılıyor ve 120 TL veriyorum, yol parasını da ayrı veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…