Ev Temizliği Için Bu Para Uygun Mu ?

Ama o ogretmen dirsek cürütmüs okumus yillarini vermis. Maas+ek ders aliyor. Kacirdiginiz nokta bu. Tabii ki alacak hakkidir.

Temizlige gelen kisilere de gunluk sigorta yapiliyor. Etrafinizda varsa kacak calistiran sikayet edebilirsiniz.

Ama o ogretmen dirsek cürütmüs okumus yillarini vermis. Maas+ek ders aliyor. Kacirdiginiz nokta bu. Tabii ki alacak hakkidir.

Temizlige gelen kisilere de gunluk sigorta yapiliyor. Etrafinizda varsa kacak calistiran sikayet edebilirsiniz.

ben daha yaptırana rastlamadım evet yaptırılması gerekiyor ama yaptırılmıyor, ben verilen paraları fazla bulmuyorum. herkes fazla fazla kazansa keşke sizin maaşınız o insanın aylık geliri kadar etmiyor diye onunkini çok görmek saçma.

öğretmenler de asla özel ders verenler kadar maaş almıyor, anlatmak istediğim bu. haftada 30 saat derse girse haftada 3000 tl kazanması gerekiyor o zaman sizin hesbaınızla, sonuçta bu şekilde kıyaslama yapamayız.

Fiyat normal bence de.Bence camları da dahil edin,iş planını ona göre yapar zaten.
Ben de dubleks de oturuyorum ama minicik desem yeri :)Üst katı iptal ettik kullanmıyoruz çok soğuk oluyor.
Alt kat ise 1+1 .Camları silemiyorum ben de,hem zamanım yok hem de gücüm..
Bir destek istiyorum ama cam silerken bir dikkatsizlik yapar diye korkuyorum..
Sigortalı istiyorum,diğer sayfaları okuyamadım belki gündeme gelmiştir,sigortayı nasıl yapıyoruz ?

Ben günlük 130 veriyorum yıl başından itibaren 140 alacak zaten fiyatı kendisi söylüyor benimki. Normal yani. Benim ev de büyük cam da siliyor.

Doğruyu söylemek gerekirse ben sigorta yapmadim. Zaten bir kere geldi. Ama günlük yapiliyor sigorta artık yasalaştı. Ama sigorta şart tabi. Benim tanidigim bayan kendisi disardan ödüyormus sanırım sigortasını.

Bence çok, eğer sadece bu dediğiniz işleri yapacaksa. Bana gelen bayan 120 tl alıyor. Cam kapı ,halı ,perde ,banyo duvarları, mutfak dolap işleri, evi süpürme, silme, toz alımı, banyo temizliği, koltuk silme, arada çocuklarada bakıyor . Temizlik için çok kişi değiştirdim genelde bir aldığımı bi daha almadım ama bu kadın 5 senedir elim ayağım oldu. Ayrıca misafirim falan olduğunda veya canım çektiğinde lahana mantı çörek vs yapıp getiriyor
Benim eve 200 bile isteyen oldu neyse gelsin belki kafam rahat eder dedim, kadın yerleri viledayla silermiş, beli ağrıyormuş koltuğu çekemezmiş kadından fazla ben yoruluyordum
Bu arada evim 5+1 dublex ti

İstanbul şartlarından bhsediyoruz izmirde cam silme dahil 120 ye geliyorlar.3+1 evlere Evin büyük o sebeple fiyat 140 camsız fıyat uygun olabılır ama cam sildirdiğin zamanlar 150 160 verebilirsin bide şu var tabi yeme içme evdemi yapılıyor ? yol ücretini veriyormusun ?

Hangi şehirdesiniz öyle 120 tl 5+1 dublexe bayan bulmussunuz biz izmirde bulamıyoruz 3+1 eve

140 sadece yaptığı işler için verdim. Ama şöyle bir şey var evin ust kattaki 2 odasi kapali hep. Oyle hali da yok esyada yok. 1 banyo da kapalı. Kapali yerleri ustten gecse yeterlo oluyor. Bir sugurge yapiyor bir vileda ile sildiriyor. Toz bezi ile tv unitesini bir kac parça dolap üstünü aynalari silme var. Mutfak dolabi dıştan silme. Kapi tozu alma. Bu kadar işe 140 verdim. Zaten oda evi gördü hali vs olmadigi icin birde cam koltuk silme yok diye sen fiyat belirle dedi. Ben sabah cikarken kahvaltilik vardi dolapta çay yaptım simit aldim kendi yemiş galiba. Oglen evde yoktum ama telefonla ev yemegi siparis ettim eve aradi yemek geldi sagol dedi. Yol parasida 10 lira.

Yol parası yeme içme süper bence tam yerinde eğer elinden geliyorsa yemek bile yapabilir yani.Bence sen ev işlerini belirlemeseymişssin yani genel olarak temizlik isteseymişsin bence çok daha iyi olurmuş yani şöyle anlatayım her hafta evin genel tozu wc banyo temızlıgı utu yapılır ancak en azından ayda bir muhakkak bu ucretı vereceksen mutfak ıclerı dip temel temizlik yaptırman gerekıyor yani sürekli bu dediğin işlere 120 civarı bır ucret verebılırsın ama 140 ile basladıysan ayda bir muhakkak dip temel temizliğe girmeli dolap içleri camlar perdeler koltuklar vs.her hafta dolap içi silinmez ayda bir daha fazla yorulacak ama sende fiyatı oranlamıs olacaksın diye dusunuyorum sürekli dediğin işlere ücret biraz dolgun ama önerdiğim şekilde uygulayacaksan bence daha orantılı olur sende üzülmezsin oda

Aynen canım. Buraya konu açmam iyi oldu. Burda cevredilere soruyorum hic doğru düzgün söyleyen yok sanki ben öğrensem daha fazla verip kadini ellerinden mi alcagimi saniyorlar nedir. Bende hak geçmesin kadina diye sormak istedim. Ama dediginiz gibi yapıcam. Fiyat yemek yol parasi ayni kalacak 2 hafta da bir dönüşümlü buyuk işlerden yapmasini isticem. Surekli geleceği için artık kendi ayarlasin kendisine göre. Yemek işini yaptirmayi ben istemiyorum çünkü ben her seyi herkesim yaptığını yiyemiyorum. Genelde yeşillik salata takiliyorum onuda kendim hallediyorum.

O belirmiş fiyatı ama siz yine de artırın. İyi niyetli insansınız belli. Fakat ben kadına şu an çok üzüldüm Bu arada ev maşallah çok büyük, Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.
Amin arkadaşim, hepimiz ağiz tadiyla oturalim inşallah. Bir kere 30 lira fazladan verdim kabul etmedi sende benle koşturuyosun, oturmuyosun bu kadar dedim bu kadar alirim dedi. Bende ne zaman istersen fiyati değiştirebiliriz arttirmak istersen mutlaka söyle dedim o şekilde anlaştik.
Bu arada evim büyük ama kalabalik çok eşyali ivir zivirli bi ev değil

Kesinlikle en doğrusu budur,yemek olayı tabi sana kalmış haklısın herkes herkesın yaptıgını yıyemeyebılır ama kendıne göre plan yapıp buyuk ıslerıde aradan cıkarması, hıc kullanılmıyor olsa bıle bos kaldıgında kapalı olan yerlerıde bır supurmesı lazım sonucta ne kadar kapalı olsada toz oluyor maalesef.

Hangi şehirdesiniz öyle 120 tl 5+1 dublexe bayan bulmussunuz biz izmirde bulamıyoruz 3+1 eve
Ankara çankayada oturuyorum. Temizlik şirketleri de 120 ye gönderiyor. Üstelik yarısı firmaya yarısı temizleyen kadına veriliyor ve yol parasıda karşılanmıyor. Ülkemizde bu kadar madur kadın varken temizlik işi için ücretleri abartarak isteyen kişileri anlamıyorum. Benim eve gelen bayan kocasının nerdeyse 3 katı fazla kazanıyor kendine ev bile aldı

Geldiği gün 140 uygun
Aylık 140x4 uygun

Gayet iyi bence
Her hafta geleceği için fazla zor olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…