• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Temizliği Için Bu Para Uygun Mu ?

Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
4+1 ev ve bu islere 140 bulursan yol parasi benden Ankaraya da yolla. yarim gun 3+1 evime geliyor sadece silme supurme ve banyolar 60 tl aliyor

Camlar silinmicek. Ben parayi az buldugum icin cam silmeyi isteyemedim. Halilar zaten yikamaya gidiyor haliya gerek yok. Sen cok iyi veriyorsun bence 60 tl.

Günlüğü 120 işte

Her hafta yarım gün geliyor

Benim evde halı yok eşya az o memnun bu nedenle

Bir de bu dördüncü yılımız 45 ile başlamıştık düzenli iş

Tam gün 150 veriyordum ben ve bende bir oda dışında kediler yüzünden halı yok, ev 3+1 balkonlar kapalı ve kadın beğenmedi iyi mi ? Ütü falan da yok yani. Bu hesaba göre sizin verdiğiniz 140 az geldi bana ama bilemedim.

Günlüğü 120 işte

Valla çok iyi ya benim de eşyam az halı bir oda dışında yok hep paspas, kilim. Kadının kaprisinden geçilmiyor.

Siz işi soylemeyın tam gun 120 tldır . O ne kadarını yapabılırse o kadarını yapsın 1-2 gelmeye duzenını oturtur heryere yetısemez belkı ama bolerek yapar ama bence ıyı fıyat

iş söylemeyince kötü oluyor yaa.. 2-3 parça ütüyü yapmamıştı bana gelen kadın. vaktim kalmıyor diye çıkmıştı. 4 saat kalacağına 3 saatte çıkmıştı. en son o zaman aldım ben kadını. daha da sinir oldum almadım. bir silme süpürme yapıyor doğru düzgün, banyo tuvaletin yalandan üstüne su döküyor çıkıyor. ortalığı ben topluyorum, bulaşık çamaşır ben de zaten hiç ortada bırakmıyorum, eşyam desen azıcık ve kalaba hiç yok. ne halı ne koltuk ne cam silme var.. prizin alt tarafına çay dökülmüş , 1km uzaktan belli ,ona bile dokunmamış çıkmış. 3 parça ütüye de laf edince bizımle diğılsın dedim.. o kadarını ben yaptıktan sonra süpürmeyi de yaparım, viledayı veriyorum eşimin eline o peşimden siliyor, mutfağı ben toparlarken de banyo tuvalete yine eşimi gönderiyorum:KK48: 1 saatte hallediyoruz onun yapacağı işi.. bir de 12de çıkıyor 1 de geliyor çocuklar okuldan gelecek diye ama gidip geldiği halde yemek yememiş oluyor. sabah kahvaltı etmeden geldim diyor. yarım saat kahvaltı çay ile geçiyor, yarım saat yemek ile geçiyor...

ama şimdi detaylı temizlik için çağırmayı planlıyorum birini..

şehirlerde fiyatlar farklı bizim burda günlüğü 100 lira.

Ben ıstanbullular gibi düşünemiyorum sanırım bana çok geldi.

Camların da dahil olması gerekiyor bu fiyata. Her hafta gelecekse bi hafta cam siler bir hafta koltuk siler ya da yüzlerini çıkarıp yıkar, bir hafta banyoyu dip köşe temizler falan. Bu kadarcık işe o para çok.

O zaman ben 15 gunde bir cam silme istiyim. Halilari yikamaya veriyorum normalde. Koltuk silme isteyebilirim. Dönüşümlü yapar belki 2 hafta da cam öbür 2 hafta da koltuk gibi.

O zaman ben 15 gunde bir cam silme istiyim. Halilari yikamaya veriyorum normalde. Koltuk silme isteyebilirim. Dönüşümlü yapar belki 2 hafta da cam öbür 2 hafta da koltuk gibi.

Bence öyle olmalı, dönüşümlü yapsın. Benimki camları ayda bir siliyor kışın, yazın daha sık.

Günlüğü 120 işte

ben de bu düzeni oturtmayı istemiştim işte olmadı... yarım günde neler yapıyor biraz bahsedip fikir verebilir misiniz? benimki işte yarım gün gelip bir süpürüp silip toz alıyordu. elle silme talebim yoktu vileda ile sil istersen lekeli bir yer gözüne çarparsa elinle silersin dediğim halde eliyle silip orda vakit harcayıp banyo tuvaleti öylesine yapıp çıkıyordu. ekstra da hiçbişey yapmadı kaç hafta üst üste geldiği halde.

Kızlar zaten evde öyle hali yok. Üst katta sadece yatak odası kullanılıyor. 2 odanın kapısı hep kapalı. Sadece süpürge ile süpürse. Vilada ile silse yeter. Esya da yok öyle. Koltuklarda hafif zaten bir onlari biraz cekmesi lazim altlari için. Banyonun biri zaten kullanilmiyor. Mutfak dolabi dışı toz olursa diye silmesini istemistim. Icine karismicak. Kapilarida şöle tozunu alsa yeter. Bilemedim ama fikirlerinizi degerlendircem.

Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥

yapılacak işleri sırası ile yazınca çok iş varmış gibi görünmüş ama zaten yapılacak işler bunlar. anormal bi iş yükü yok yani. her hafta gelecekse zaten iş de birikmez kadının eli evin üstünde olur 140 TL gayet uygun. ben de bu parayı veriyorum evim normal apartman dairesi 3+1 ama 2 haftada bir geliyor.

Valla çok iyi ya benim de eşyam az halı bir oda dışında yok hep paspas, kilim. Kadının kaprisinden geçilmiyor.

Ben de onlar da yok yerler boş tutuyor süpürgeyi siliyor bitti

Balkon yıkıyor banyoyu siliyor tuvalet yok ayrı

Yatak odasında mesela sadece bir şifonyer var toz alınacak başka yok

Salonda bir büyük iki küçük sehpa var bir de dört kişilik masa

İki de üçlü koltuk geri kalanı boş yani biblo ıncık cıncık yok

Öyle evlere gidiyorum ev duvardan duvara halı
Bir de her yer küçük küçük süs dolu diyor

Girişe vestiyer yaptırdım bak sana iş çıkardım dedim

Aman ne olacak üç kanat dolap silmekte ne var diyor

kendi işinizi niye kendiniz görmüyorsunuz. calışıyorum 2cocıgum var üstünede dişardan okuyorum. yemegımde var temızlıgımıde kendim yaparım. anlamadım gitti şu temizlikci merakını eliniz ayagınız tuttu sürece

kendi işinizi niye kendiniz görmüyorsunuz. calışıyorum 2cocıgum var üstünede dişardan okuyorum. yemegımde var temızlıgımıde kendim yaparım. anlamadım gitti şu temizlikci merakını eliniz ayagınız tuttu sürece
herkesin hayatına kimse karışamaz

ben de bu düzeni oturtmayı istemiştim işte olmadı... yarım günde neler yapıyor biraz bahsedip fikir verebilir misiniz? benimki işte yarım gün gelip bir süpürüp silip toz alıyordu. elle silme talebim yoktu vileda ile sil istersen lekeli bir yer gözüne çarparsa elinle silersin dediğim halde eliyle silip orda vakit harcayıp banyo tuvaleti öylesine yapıp çıkıyordu. ekstra da hiçbişey yapmadı kaç hafta üst üste geldiği halde.

Günlük sil süpür yapıyor yeri el ile siliyor o Vileda sevmiyormuş

Mutfak dolabı ocak kapı sandalye ne varsa siliyor işte

Ayrı tuvalet yok banyo ve tuvaleti yıkayıp banyonun duş dışındaki yerini siliyor

İki balkon yıkıyor

Oğlanın oyuncaklarını topluyor

Kitaplıkların tozunu alıyor

Camları her hafta bir yer gibi düşün

Bizim bazayı çekemiyor oğlumunkini çekiyor altını siliyor bizimkini de süpürüyor böyle Vileda vs ile alıyor tozu

Bizim ev kirli de oluyor ben arada hiç bir şey yapmıyorum kırılan vs olmazsa bir de dağınık oyuncak kitap vs

Gelmeden çamaşırları vs topluyorum ama çamaşırlıkta vs olunca onları da topluyor

Ütü beceremem diyor ki kaba işte iyi yani ütü çok ince iş kalıyor ona çoğu yardımcı ütü yapıyor ama bizimki yapmıyor yani o temizlik uzmanı

Aslında doğru diyorsun. Ailemle yaşadığım zaman yapıyordum. Anemle ikimiz varız yaparız diye hallediyorduk. Sonra çalışma hayatına başladık. Sabah evden çık aksam 10 da eve geliyorum. Eve geldiğim zaman bilgisayardan islerimi takip etmek zorundayim. Stresli bir iş. Artık 200 liranin da hesabını yapmiyim veriyim diyorum. Hafta sonu cumartesi bazen gidiyorum işe. Pazar günü kalınca da anca sosyal aktivite katılmaya çalışıyorum yada kuaför alisveris vs anca yetisiyor.

Evet elim ayağım tutuyor ama o zamanı çocuğuma ve kendime ayırmak istiyorum

Hafta sonu çocuk ile oynayacağım zamanı temizlik ile geçirip sonra da ay orayı dağıtma vs demek istemiyorum

Ayrıca aylık 3000 tl üstü geliri olan yardımcımın da bir şikayeti yok kendine ev yaptırdı çoluğuna çocuğuna güzelce bakıyor yani istihdama da katkı sunuyorum

Back
X