- Konu Sahibi MerveOkanAsk
Camlar silinmicek. Ben parayi az buldugum icin cam silmeyi isteyemedim. Halilar zaten yikamaya gidiyor haliya gerek yok. Sen cok iyi veriyorsun bence 60 tl.
Parayı niye az buluyorsun. Bu işin İstanbulda ederi bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Camlar silinmicek. Ben parayi az buldugum icin cam silmeyi isteyemedim. Halilar zaten yikamaya gidiyor haliya gerek yok. Sen cok iyi veriyorsun bence 60 tl.
Ben ayda bir kere aliyorum. Evim 180 m2.
Camlar
Mutfak dolaplari
Avizeler, kapilar
Dipten toz, süpürme yerlerin silinmesi(elle yerleri siliyor)
140 lira veriyorum.
Yok kuzum bu fiyati ben belirlemedim kendisine sordum hak geçmesin diye kendi bu şekilde bu paraya yapiyomuş. Mutfak dolaplarinin sadece kapaklarini siliyor iç temizliği yok mesela. Ama şu var tabi o çalişirken ben de boş durmuyorum ufak tefek yardimlarim oluyor. Ya da bigün öncesinden işini kolaylaştirmak adina temizlediğim yerler oluyor. Wc banyoyi kendim temizlemeyi tercih ediyorum zaten.canım tek güne tüm bu işler bana çok acımasızca geliyorben her geldiğinde dönüşümlü yaptırıyorum ki benim evim 165 m2 seninki daha da büyükmüş, sonuçta kendimiz yapsak her ay cam silmicez yada her ay avize silmicez, bence sende dönüşümlü yaptırabilirsin. ve bu kadar işe bu para çok iyi.
Ben ayda bir kere aliyorum. Evim 180 m2.
Camlar
Mutfak dolaplari
Avizeler, kapilar
Dipten toz, süpürme yerlerin silinmesi(elle yerleri siliyor)
140 lira veriyorum.
kendi işinizi niye kendiniz görmüyorsunuz. calışıyorum 2cocıgum var üstünede dişardan okuyorum. yemegımde var temızlıgımıde kendim yaparım. anlamadım gitti şu temizlikci merakını eliniz ayagınız tuttu sürece
Yok kuzum bu fiyati ben belirlemedim kendisine sordum hak geçmesin diye kendi bu şekilde bu paraya yapiyomuş. Mutfak dolaplarinin sadece kapaklarini siliyor iç temizliği yok mesela. Ama şu var tabi o çalişirken ben de boş durmuyorum ufak tefek yardimlarim oluyor. Ya da bigün öncesinden işini kolaylaştirmak adina temizlediğim yerler oluyor. Wc banyoyi kendim temizlemeyi tercih ediyorum zaten.
08.00 -17.00 arasi artik ne yaptiysa, ama genelde bitiriyor.
Merhaba, bizim evimiz istanbulda 3+2 mustakil villa. Genel bir temizlik ütü vs yapıyordu gelen kadın. 250tl veriyorduk. Simdi yatılı kadın başladı.Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
180 metrekare eve ayda bir kere gelen insana avize ve camlar da dahil 140 TL az değil mi sizce de? İnsanlar paraya ihtiyaçları olduğu için gık diyemiyorlar, kabulleniyorlar ama günahtır. Onların da birilerinin annesi, kızı olduğunu, geçindirmek zorunda oldukları ev olduğunu, emeklerinin karşılığını almak isteyebileceklerini unutmayalım. Okuyamadılar diye ezilmeyi hak etmiyor emekçiler.
Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
okadar cok uzun calışma saatınız varsa yardımcı olur tabiki. ama artık ev hanimlari bile temizlıkcı carar oldu millete havva olsun diye. acıkcası anlamıyorum. bende calısıyorum ama sizden cok daha erken saatte cıkıyorum o yüzden kendi işimi kendim halledıyorum eşimde yardım ediyor. cocuklarımıda akşam yatmadan odalarını beraber topluyoruz.Aslında doğru diyorsun. Ailemle yaşadığım zaman yapıyordum. Anemle ikimiz varız yaparız diye hallediyorduk. Sonra çalışma hayatına başladık. Sabah evden çık aksam 10 da eve geliyorum. Eve geldiğim zaman bilgisayardan islerimi takip etmek zorundayim. Stresli bir iş. Artık 200 liranin da hesabını yapmiyim veriyim diyorum. Hafta sonu cumartesi bazen gidiyorum işe. Pazar günü kalınca da anca sosyal aktivite katılmaya çalışıyorum yada kuaför alisveris vs anca yetisiyor.
Az degil bence. Sen gunde 140tl kazaniyo musun? Hafta sonlarini cik ayda 20gun gitse 140x20=2800tl yapar.180 metrekare eve ayda bir kere gelen insana avize ve camlar da dahil 140 TL az değil mi sizce de? İnsanlar paraya ihtiyaçları olduğu için gık diyemiyorlar, kabulleniyorlar ama günahtır. Onların da birilerinin annesi, kızı olduğunu, geçindirmek zorunda oldukları ev olduğunu, emeklerinin karşılığını almak isteyebileceklerini unutmayalım. Okuyamadılar diye ezilmeyi hak etmiyor emekçiler.
okadar cok uzun calışma saatınız varsa yardımcı olur tabiki. ama artık ev hanimlari bile temizlıkcı carar oldu millete havva olsun diye. acıkcası anlamıyorum. bende calısıyorum ama sizden cok daha erken saatte cıkıyorum o yüzden kendi işimi kendim halledıyorum eşimde yardım ediyor. cocuklarımıda akşam yatmadan odalarını beraber topluyoruz.
herkes icin gecerli degıl ama sıf tembelıktende cagıranlar cok. özel alanım eşyam başlası
Az degil bence. Sen gunde 140tl kazaniyo musun? Hafta sonlarini cik ayda 20gun gitse 140x20=2800tl yapar.
Isgucune dayali bir meslek kabul ediyorum ama universite mezunlari bile bu parayla ise baslamiyo.