- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
4+1 ev ve bu islere 140 bulursan yol parasi benden Ankaraya da yolla. yarim gun 3+1 evime geliyor sadece silme supurme ve banyolar 60 tl aliyorKızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
Camlar silinmicek. Ben parayi az buldugum icin cam silmeyi isteyemedim. Halilar zaten yikamaya gidiyor haliya gerek yok. Sen cok iyi veriyorsun bence 60 tl.
Günlüğü 120 işte
Her hafta yarım gün geliyor
Benim evde halı yok eşya az o memnun bu nedenle
Bir de bu dördüncü yılımız 45 ile başlamıştık düzenli iş
Siz işi soylemeyın tam gun 120 tldır . O ne kadarını yapabılırse o kadarını yapsın 1-2 gelmeye duzenını oturtur heryere yetısemez belkı ama bolerek yapar ama bence ıyı fıyat
Ben ıstanbullular gibi düşünemiyorum sanırım bana çok geldi.
Camların da dahil olması gerekiyor bu fiyata. Her hafta gelecekse bi hafta cam siler bir hafta koltuk siler ya da yüzlerini çıkarıp yıkar, bir hafta banyoyu dip köşe temizler falan. Bu kadarcık işe o para çok.
O zaman ben 15 gunde bir cam silme istiyim. Halilari yikamaya veriyorum normalde. Koltuk silme isteyebilirim. Dönüşümlü yapar belki 2 hafta da cam öbür 2 hafta da koltuk gibi.
ben de bu düzeni oturtmayı istemiştim işte olmadı... yarım günde neler yapıyor biraz bahsedip fikir verebilir misiniz? benimki işte yarım gün gelip bir süpürüp silip toz alıyordu. elle silme talebim yoktu vileda ile sil istersen lekeli bir yer gözüne çarparsa elinle silersin dediğim halde eliyle silip orda vakit harcayıp banyo tuvaleti öylesine yapıp çıkıyordu. ekstra da hiçbişey yapmadı kaç hafta üst üste geldiği halde.Günlüğü 120 işte
Her hafta yarım gün geliyor
Benim evde halı yok eşya az o memnun bu nedenle
Bir de bu dördüncü yılımız 45 ile başlamıştık düzenli iş
Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
Valla çok iyi ya benim de eşyam az halı bir oda dışında yok hep paspas, kilim. Kadının kaprisinden geçilmiyor.
herkesin hayatına kimse karışamazkendi işinizi niye kendiniz görmüyorsunuz. calışıyorum 2cocıgum var üstünede dişardan okuyorum. yemegımde var temızlıgımıde kendim yaparım. anlamadım gitti şu temizlikci merakını eliniz ayagınız tuttu sürece
ben de bu düzeni oturtmayı istemiştim işte olmadı... yarım günde neler yapıyor biraz bahsedip fikir verebilir misiniz? benimki işte yarım gün gelip bir süpürüp silip toz alıyordu. elle silme talebim yoktu vileda ile sil istersen lekeli bir yer gözüne çarparsa elinle silersin dediğim halde eliyle silip orda vakit harcayıp banyo tuvaleti öylesine yapıp çıkıyordu. ekstra da hiçbişey yapmadı kaç hafta üst üste geldiği halde.
kendi işinizi niye kendiniz görmüyorsunuz. calışıyorum 2cocıgum var üstünede dişardan okuyorum. yemegımde var temızlıgımıde kendim yaparım. anlamadım gitti şu temizlikci merakını eliniz ayagınız tuttu sürece
kendi işinizi niye kendiniz görmüyorsunuz. calışıyorum 2cocıgum var üstünede dişardan okuyorum. yemegımde var temızlıgımıde kendim yaparım. anlamadım gitti şu temizlikci merakını eliniz ayagınız tuttu sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?