Ev Temizliği Için Bu Para Uygun Mu ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥

Sadece bunlarsa uygun ama hali cam fln da silecekse az.

Ama Bi hafta bu işleri yapar Bi hafta cam halı siler öyle de olur.

Camlar silinecek mi

Benim yardımcım haftada bir yarım gün gelip bir odanın camını siliyor her hafta ütü yok onun dışında sil süpür toparla

60 tl ama İstanbul değil tabii

Camlar silinmicek. Ben parayi az buldugum icin cam silmeyi isteyemedim. Halilar zaten yikamaya gidiyor haliya gerek yok. Sen cok iyi veriyorsun bence 60 tl.

Siz işi soylemeyın tam gun 120 tldır . O ne kadarını yapabılırse o kadarını yapsın 1-2 gelmeye duzenını oturtur heryere yetısemez belkı ama bolerek yapar ama bence ıyı fıyat

Uygun.
Ayrıca tavrına ,işine göre ileride kendi imkanlarınla yükseltebilirsin.
Belirtmeden edemeyeceğim,çok düşüncelisin,bayıldım sana.

Teşekkür canim o senin guzel gonlun ♥
Parayida zaten zarfa koydum sagol abla dedim aksam verdim ben pek evde degildim zaten o gün son saatler gelmiştim. Oda zarfa bakmadi yanımda. Bastan parayi konusmadik ama yapacagi isleri konuştuk. Fiyati sordum sen belirle dedi. Öyle oldu:)

Camlar silinmicek. Ben parayi az buldugum icin cam silmeyi isteyemedim. Halilar zaten yikamaya gidiyor haliya gerek yok. Sen cok iyi veriyorsun bence 60 tl.
Bence sız yapılacak ıslerı soylememelıydınız
tam gun gelen kısı napıyor
4 cam sılıyor
evı supuruyor yerlerı elle sılıyor
mobılyaları sılıyor
kapıları sılıyor
tuavlet banyo yıkıyor ve fayanslarını sılıyor
mutfak dolabını sılıyor

para normal bence cam silmede olabilir için de onuda şöyle yapar misal 15 günde bir cam siler.

Izmirde 3 +1 eve 140a gelip ayni isleri yapiyodu, yilbasinda zam yapicam demisti. 150 ya da 160 olucak.ben de tam bilmiyorum. Istanbul icin bana bu fiyat az geldi. 8 ay once istanbulda 4+1 e 150 veriyodum cunku. Bence en iyisi ona ne kadar aldigini sorun. En iyisi onun kendinin hergun aldigi ucreti soylemesi.

Uygun canım gayet iyi bence. Cam sildircegin zaman ütü yaotirmazsin mesela. Ben 150 veriyorum kadının kendi belirlediği fiyat oydu bende cagirdikca o kadar veriyorum. Tüm gün ama gidince ev bal dok yala yani

Benim evim 2+1, sizin dediğinizle benzer işleri yapıyor ama cam da siliyor. 120 veriyorum haftada bir gün. Sizinki ödediğiniz ücret bence uygun.

Ben ıstanbullular gibi düşünemiyorum sanırım bana çok geldi.

Camların da dahil olması gerekiyor bu fiyata. Her hafta gelecekse bi hafta cam siler bir hafta koltuk siler ya da yüzlerini çıkarıp yıkar, bir hafta banyoyu dip köşe temizler falan. Bu kadarcık işe o para çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…