- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Camlar silinecek mi
Benim yardımcım haftada bir yarım gün gelip bir odanın camını siliyor her hafta ütü yok onun dışında sil süpür toparla
60 tl ama İstanbul değil tabii
Uygun.
Ayrıca tavrına ,işine göre ileride kendi imkanlarınla yükseltebilirsin.
Belirtmeden edemeyeceğim,çok düşüncelisin,bayıldım sana.
Bence sız yapılacak ıslerı soylememelıydınızCamlar silinmicek. Ben parayi az buldugum icin cam silmeyi isteyemedim. Halilar zaten yikamaya gidiyor haliya gerek yok. Sen cok iyi veriyorsun bence 60 tl.
para normal bence cam silmede olabilir için de onuda şöyle yapar misal 15 günde bir cam siler.Camlar silinmicek. Ben parayi az buldugum icin cam silmeyi isteyemedim. Halilar zaten yikamaya gidiyor haliya gerek yok. Sen cok iyi veriyorsun bence 60 tl.
Uygun canım gayet iyi bence. Cam sildircegin zaman ütü yaotirmazsin mesela. Ben 150 veriyorum kadının kendi belirlediği fiyat oydu bende cagirdikca o kadar veriyorum. Tüm gün ama gidince ev bal dok yala yaniKızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?