Ev Temizliği Için Bu Para Uygun Mu ?

mevkiiye göre değişiyor canım. mecidiyeköy civarında 200-250 arasındaymış mesela. benim muhitimde normal ev 140 dubleks olunca 150 alıyorlar. yaptığı iş cam siliniyorsa evi süpürüp, toz alıp yerleri siliyor banyo vs tabi.. cam silinmeyecekse mutfak dolaplarının içini temizliyor diğer işler ayni. bazen bunları yaptırmayıp koltuk sildiriyorum. ortalık toplu olduğu için ona zaman kaybetmiyor birde bazı bayanlar ütüye ayrı saat gelip saat başı ücret alıyor.

ne kadar naif ve iyisiniz.. çok hoşuma gitti bu tavrınız :)
eviniz büyük olduğu için 140 iyi bence. İki haftada br belki camları da dahil edersiniz.

Bana biraz çok gibi geldi istanbulda gunlukler 120 felan ve ağır iste yaptirmiyosunuz Cam yok fazla ütü yok dolap içi felan yok
Günlük 120 teklif edin yapabildiği kadarını yapsın Belli saatlerde gelsin gitsin

Her hafta alacaksanız 140 normal. Biz de aynısını veriyoruz. İşleri yetiştirmesi açısından camları iki haftada bir sildirirseniz daha iyi olur.

Gayet iyi!

Ben bunun için 75tl veriyorum. Ama içinde ütü yok, toplam 4 saat duruyor. Fiyatı belirleyen de temizlikçi kadın. Tüm gün gittiği evlerden 150tl alıyor.

Benim kaç yıldır aynı abla geliyor. hep piyasadan ucuz söylüyor bana 5+1 dubleks 120 tl ama annem kendi kızı ayırmadan yumurtasını yağını sebzesini koyar bana gelirken X ablana da verirsin der. Arada kızını getirir ders çalıştırırım yani ben ondan ekstra istemedim şimdiye kadar o da sağ olsun benden. ayda 2 gün gelirse bir geldiğinde camları diğerinde tüm dolapları (mutfak yatak odaları kiler vb) halleder koltukları siler. Ama yaptığı iş için geçer karşısına beğenmezse bi daha temizler. Pendikte bana 120 diğerlerine 140 gidiyor. Acıbadem e ise düz daireye 150 dubleks 200 dediler.

Benim bir oda çalışma odası sadee çalışma masası var yerde halı yok ama sereceğim gözüme boş gelmeye başladı. Holde ayakkabılık, bir oda çamaşır ve giyinme odası , yatak odamda yatak ve gardrop var sadece. Salonda biri L biri tekli koltuk bir yemek masası bir de tv ünitesi var. Biblo kedilerden ötürü yok. Ama kadın bulamıyorum iyi mi ?

Eşya yok da sende çokkk kedi var

Eşya yok da sende çokkk kedi var

Ama zararsız onlar Cidden tüyü müyü yok kedilerin. Kumlarını da kadına elletmiyorum zaten ben alıp koyuyorum kenara falan. Ama sevmeyen çok haklısın. Eski ablamız çok severdi kedilerimi ama o eski evimizde kaldı

Bu kadar iş bir gunde bitermiki yazık ya bari iki gune bölmesine izin verin.
ben sadece aparmanın kendi kapımın onunden bir alt kata 50veriyorum her gelişinde.140bir evin tüm işi için bence az.zaten kapılar olmak sızın sil süpür toplamutfak işi 150 kapı pencere mutfak dolapları ekstra işe giriyor.
dedipiniz fiyat olsa bile iki gune bölmeye izinverebilirsiniz.
yada siz sorun bi kac para istiyor.

İşini temiz yapan biriyse bu söylediğin işler detaylı sayılmaz yani kış temizliği,bahar temizliği gibi değil..Teyzemin evi de dubleks..Ameliyat olduğu dönemde ev temizliği için biriyle konuştu hatta komşusu temizledi 150 tl verdi o da...Süpürme,yer silme,toz,wc-banyo temizliği, mutfak,cam silme..
Eşimle haftalık yaptığım işleri ücret konusunda değerlendirmeliyim..

Aslında sizin fikriniz de mantıklı 2 güne bölünüp yapılabilir ama benim ücret konusunda fikrim yok :/

Ankara' da haftalık temizlik ücreti 110 ila 150 arasında değişiyor.
Bana gelen ablam 120 alıyor ve saydıklarınız dışında da yemek hariç her şeyi yapıyor.
Tabi sabah kahvaltısı, öğle yemeği, 5 çayı gibi ikramlarım vardır her zaman.
Bence düşündüğünüz ücrete diğer işleri de ekleyebilirsiniz.
Çünkü her geldiğinde aynı işi yapmıyor ki.
Bir hafta kapılar siliniyor, diğer hafta pencereler, diğer hafta dolaplar indir kaldır şeklinde ilerliyor.
Sabit olan şey evi genel silme süpürme toz alma, banyo, mutfak temizliği ve ütü.
Aylık gelse daha fazla vermeniz gerekir ama haftalık olunca ücret düşüyor.

Bana gelen komşumhaftada bir geliyo iki haftada 1cam silme günü tam gün oluyo 140lira haftada birde yarım gün cam ve Ütü hariç 70 liraya geliyo arada yemekte yapıyo evim ufak 2+1 75 mk

3 katı fazla kazanması ne kadar çok gidecek işi olmasıyla alakalı biraz kadın çalışkan ve tutumluysa alır tabi almasıda lazım,ama ayda bir eve gidebilecek kapasitedeyse maalesef alamaz ben temizlik şirketlerine karşıyım insanların canı cıkıyor cok az fıyatla calıstıyıorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…