- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
mevkiiye göre değişiyor canım. mecidiyeköy civarında 200-250 arasındaymış mesela. benim muhitimde normal ev 140 dubleks olunca 150 alıyorlar. yaptığı iş cam siliniyorsa evi süpürüp, toz alıp yerleri siliyor banyo vs tabi.. cam silinmeyecekse mutfak dolaplarının içini temizliyor diğer işler ayni. bazen bunları yaptırmayıp koltuk sildiriyorum. ortalık toplu olduğu için ona zaman kaybetmiyor birde bazı bayanlar ütüye ayrı saat gelip saat başı ücret alıyor.Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
Çevrede kimse düzgün söylemiyor nedense.
Hakkına da girmek istemem kimsenin.
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Haftada 1 gün gelecek kişi.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Ortalık dağınık toplama.
-Toz alma.
-Mutfak dolabı silme dışından.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
Camlar silinecek mi
Benim yardımcım haftada bir yarım gün gelip bir odanın camını siliyor her hafta ütü yok onun dışında sil süpür toparla
60 tl ama İstanbul değil tabii
Bana biraz çok gibi geldi istanbulda gunlukler 120 felan ve ağır iste yaptirmiyosunuz Cam yok fazla ütü yok dolap içi felan yokKızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Toz alma.
- Kapi tozu alma.
Butun bunlar için 140 lira sizce nasıl kızlar uygun mu az mı acaba. Fikir verirseniz bir dahakine ona göre davranicam. Gelen kişi sagolsun cok işine sahip çıkan biri hic yerinde oturmuyor desem yeridir. O yüzden hakkına girmek istemiyorum. Belki azdır para soyleyemez. Teşekkür ederim ♥
her hafta cam silmek çok değil mi
Ben de onlar da yok yerler boş tutuyor süpürgeyi siliyor bitti
Balkon yıkıyor banyoyu siliyor tuvalet yok ayrı
Yatak odasında mesela sadece bir şifonyer var toz alınacak başka yok
Salonda bir büyük iki küçük sehpa var bir de dört kişilik masa
İki de üçlü koltuk geri kalanı boş yani biblo ıncık cıncık yok
Öyle evlere gidiyorum ev duvardan duvara halı
Bir de her yer küçük küçük süs dolu diyor
Girişe vestiyer yaptırdım bak sana iş çıkardım dedim
Aman ne olacak üç kanat dolap silmekte ne var diyor
Benim bir oda çalışma odası sadee çalışma masası var yerde halı yok ama sereceğim gözüme boş gelmeye başladı. Holde ayakkabılık, bir oda çamaşır ve giyinme odası , yatak odamda yatak ve gardrop var sadece. Salonda biri L biri tekli koltuk bir yemek masası bir de tv ünitesi var. Biblo kedilerden ötürü yok. Ama kadın bulamıyorum iyi mi ?
Eşya yok da sende çokkk kedi var
İşini temiz yapan biriyse bu söylediğin işler detaylı sayılmaz yani kış temizliği,bahar temizliği gibi değil..Teyzemin evi de dubleks..Ameliyat olduğu dönemde ev temizliği için biriyle konuştu hatta komşusu temizledi 150 tl verdi o da...Süpürme,yer silme,toz,wc-banyo temizliği, mutfak,cam silme..Kızlar Istanbul'da her hafta 1 gün eve temizlik için gelen kişiye soylicegim işler için verilen para sizce az midir cok mudur ?
-4+1 ev.
-Dubleks tarzı.
-Yerleri süpürme.
-Yerleri silme.
-Banyo temizliği.
-Bir kaç parça ütü.
-Toz alma.
- Kapi tozu alma.
Aslında sizin fikriniz de mantıklı 2 güne bölünüp yapılabilir ama benim ücret konusunda fikrim yok :/Bu kadar iş bir gunde bitermiki yazık ya bari iki gune bölmesine izin verin.
ben sadece aparmanın kendi kapımın onunden bir alt kata 50veriyorum her gelişinde.140bir evin tüm işi için bence az.zaten kapılar olmak sızın sil süpür toplamutfak işi 150 kapı pencere mutfak dolapları ekstra işe giriyor.
dedipiniz fiyat olsa bile iki gune bölmeye izinverebilirsiniz.
yada siz sorun bi kac para istiyor.
3 katı fazla kazanması ne kadar çok gidecek işi olmasıyla alakalı biraz kadın çalışkan ve tutumluysa alır tabi almasıda lazım,ama ayda bir eve gidebilecek kapasitedeyse maalesef alamaz ben temizlik şirketlerine karşıyım insanların canı cıkıyor cok az fıyatla calıstıyıorlar.Ankara çankayada oturuyorum. Temizlik şirketleri de 120 ye gönderiyor. Üstelik yarısı firmaya yarısı temizleyen kadına veriliyor ve yol parasıda karşılanmıyor. Ülkemizde bu kadar madur kadın varken temizlik işi için ücretleri abartarak isteyen kişileri anlamıyorum. Benim eve gelen bayan kocasının nerdeyse 3 katı fazla kazanıyor kendine ev bile aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?