ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Ben inanamiyorum sen gercek misin o dediğin evde degil sinek fare hamam.böceği her bisey vardır hayvanat bahcesine dönmüştür oraya ev demek doğru olmazki sen belgesel cek orda

Karbonatı çamaşır suyuyla denemiştim, sirkeyle denemedim hiç. Onu da denerim yeterki şu inatçı kireç lekeleri gitsin yoksa gerçekten en sonunda çıldırıp bütün karoları kıracağım:)))
Peki bu Güldalı derzlere gelmeyecek şekilde sizin sprey şişesi çözümünüzle yalnızca karolar üzerine sıkmayı başarırsam etkili olur mu? Galiba bu gece çözümü bulacağım sizler sayesinde, kabus sona erecek.

Evet sadece karoya sıkarsanız olur, arkadaşın yazdığı gibi çok etkili.

Evet sadece karoya sıkarsanız olur, arkadaşın yazdığı gibi çok etkili.
Valla sağolun hepiniz, sıkıp dışarı kaçar biraz bekletirim, ağzımı burnumu kapatır durulamaya girerim, bir kere kireç sökücüyle çamaşır suyunu karıştırma gafletine düştüm banyodan kendimi nasıl attığımı bilmiyorum, resmen kimyasal bomba oldu:))) artık daha dikkatliyim böyle ürünlere karşı.

Biz yazılırken konu sahibesine kırıcı yorum yazan hanımlar ve aralarında polemiğe girenler gözümden kaçmıyorsunuz, rica ediyorum konu amacından sapmasın.

Allah bebişinizi size bağışlasın, güle gğle sağşıkla sıhhatle büyütün inşaallah. Nane yağı için teşekkürler, hemen not aldım

Evet çok güçlü, sizin derzleri söker mi bilmiyorum ama bende sorun olmadı, Şöyle söyleyeyim balkonlarım mermer döşeli, eski tip minik kare mermerlerden, ev 20 yıllık, onlara bile döktüm ben. Resmen mermerlerin rengi açıldı. Ama dediğim gibi plastiği eritip parçalayacak kadar güçlü. İsterseniz önce çok küçük bi alanda deneyin, yada belki suyla seyreltilebilir.

Mutlaka deneyeceğim, yarın çarşıya ineceğim, dönerken BİM'i bir ziyaret ederim, kireci yok ederse bende başlarım sizin gibi Güldal hemde 1,5 lira demeye:))) teşekkür ederim

Ama gercekse ne olur toparlan sende evini ciceklerle suslemeyi evinin guzel kokmasini sagla üşeniyorsan oda uzerinden geçecek hergun bir odani yap

Huyum kurusun işte genellenince, böyle kalıplaştırılınca falan kaşıntı tutuyor, duramıyorum

Keşke benim kedim olsa ama benim gibi benimseyedebiliriz onu

Evinin duzenli oldugunu hayal et ben burdan cildirdim resmen şaka gibi geliyor bana? Turkiyede olsaydın yardimci olurdum

Vah vahelim kolum bağlandı kaldı. Neyse sorulara cvp: yerler ahsap temizleyici ile tuvalet domestos vb kivamlo çamaşır suyuyla ve duvarlar dada ben olsam camasir suyu kullanirim bu benim.onerim duvar ayrintini bilemem. Çöpleri de cikar gitsin utanma temizle bi an once evdeki gereksiz seyler dersin soran olursa salla gitsin

Bende tchibo'nun buhar makinası da var, küçük bi makina, buhar haznesi de küçük. ben onu pencereler, duşakabin ve aynalar için kullanıyorum. Fayanslarda denedim ama haznesi küçük olduğu için buharı çabuk bitiyor ve her seferinde yeniden doldur buhar yapmasını bekle filan Fayans temizliğinde pek randıman alamadım. Daha büyük buhar makineleri var, belki onlar faydalı olabilir.

Ben bu fayanslar icin buhar makinasi bile almayi düşündüm ama pek bi etkisi yok dediler benimde sinirime gidiyor fayanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…