- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
O evle eminim messie nin evinin arasında dünya kadar fark vardır. Kedilerin iskeletleri vardı.Messie öldürmez inanıyorum ben ona
O kadar güzel anlattınız ki yarın ben de alayım, toz almada da kullanabilir miyim acaba? Kedim var ve ne kadar dikkat etsem de kitaplık ve konsol, sehpa vs hemen toz oluyo. Nerdeyse gün aşırı toz almam gerekiyo. Faydası olur mu acep?Derzlerden bende dertliyim, hem açılıyor dökülüyor hem kirli duruyor. En güzeli parke kesinlikle, ıslak zemin olmasın hiç bir evde artık :)
Ürün bir kere yanlışlıkla döküldü yere, defalarca duruladım yine de arınmadı, bir kaç gün ayağımız kaydı.
Hemen alacağım inşallah. Size de dua ederim.Bimde de satılıyor, aynı ürün aynı isimle A101'de de var, ben A101'de görünce kaptım hemen:)) ben camlardaki etkisinden memnunum, şöyle diyeyim size camları sildim sildikten sonra ne yağmur yağdı ne birşey, ki bizde toz derdi var, hemen hemen 1,5 ay camlarım temiz kaldı, koca bir toz kütlesi olması gerekirdi oysa.
Tabi toz almada kullanılıyor, zaten ben onun için aldım baktım pek güzel cam , ayna her yerde kullandım, 3 lira gibi bir şey fiyatı da.O kadar güzel anlattınız ki yarın ben de alayım, toz almada da kullanabilir miyim acaba? Kedim var ve ne kadar dikkat etsem de kitaplık ve konsol, sehpa vs hemen toz oluyo. Nerdeyse gün aşırı toz almam gerekiyo. Faydası olur mu acep?
A101den mavi renkli highgenicli bi adı olan sğrey temizleyici almıştım ben de, aynı şeyden bahsediyorsak çok güzel hakikatenBim de highgenic slikonlu temizleme spreyi var, dediğiniz ürün onun gibi sanırım, toz tutmuyor su tutmuyor, ahşap metal cam her yerde kullanılıyor, bir tek zeminde kullanılmıyor kayganlaştırıyor çünkü. İçerik aynıysa fiyat olarak bim de ki çok uygun. Camları onunla da siliyorum , sirkeli şu haricinde.
Ben o ürünü camlarla aynalarda kullanıyorum ve gayet memnunum. Ayrıca tamamen parke ev müthiş rahatlık. Derzlerden nefret ediyorum özellikle öyle ev aradım ve buldum.Ben öyle güzel kokacağını ve işe yarayacağını tahmin etmemiştim, şimdi iyi ki tavsiyeleri dikkate alıp ürünü almışım diyorum, yerlere kullanamamak kötü oldu ama, derz araları çok toz oluyor bizde, ilçenin genel sıkıntısı, incecik toz yağıyor resmen, istediğiniz kadar dikkat edin yer karolarının arası berbat oluyor, bugün fırçayla temizlesem temiz kalsa gam yemeyeceğim ama yapıyorsun bir saat geçmiyor tozbu silikon bazlı ürünü kullanabilseydim cidden çok sevinecektim, bu durum o kadar sıkıyor ki canımı, yerleri komple parkeye çevireceğim, ev bir kere batar sonra temizlemesi kolay olur hiç olmazsa.
Myopic dar goruslu ya da ongorus yoksunu demek. Ongorus/genis gorus herkeste olamaz, cunku herkesin tecrubesi farklidir. Acaba dar gorusluluk turkcede hakaret olarak mi algilaniyor? Hayir. Bence bir cesit elestiri. Ingilizlerin"You are so myopic!" diyerek hakaret ettigini hic duymadim. Bu kadar elestiri bile agir geliyorsa, su degisen yarismaci dunyanin normlarina nasil uyum saglayacaksiniz?
Aslinda tavri begenmeyebilirsinzi cunku kulturlerarasi farktan dolayi, Turk toplumunda uyum ve harmoni onemlidir, cunku asya kokenli oldugumuz icin. Benim soyledigim cok seyi bireyselci ve cikinti tavir olarak algilamanizin nedeni bu.
Ama ne yapalim, internet hepimizi bir aray getirdi ve disariya acilmak kendimizi ve basklarini anlamak ve kabullenmek zorundayiz.
Bir de konuyu hala idrak edemediniz. Messieden bahsediyorum kendine zarar vermek isteyen dedigimde, sizden degil. Bu konuyu sik sik gundeme getirenlerin mutlaka yardim almasi gerekir, ve ben de onu onerdim , ne var bunda?
Evet aynı ürün, iki yerden de almıştım.A101den mavi renkli highgenicli bi adı olan sğrey temizleyici almıştım ben de, aynı şeyden bahsediyorsak çok güzel hakikaten
Kokusunu da beğendim
Hadi inşallah memnun kalırsınız, ben tavsiye üzerine aspirin diye bir ürün var onu da almıştım, 5 kiloydu galiba, bidonla aldım yani methedildi diye fakat ben mi kullanmayı beceremedim bilemiyorum, öyle anlatıldığı kadar süper birşey değildi, lekeleri çıkarıyor, halıları, koltukları, WC'leri muhteşem yapıyor dediler ama yok yani öyle muhteşemlik göremedim ben.Hemen alacağım inşallah. Size de dua ederim.
Tabi toz almada kullanılıyor, zaten ben onun için aldım baktım pek güzel cam , ayna her yerde kullandım, 3 lira gibi bir şey fiyatı da.
Tabi toz almada kullanılıyor, zaten ben onun için aldım baktım pek güzel cam , ayna her yerde kullandım, 3 lira gibi bir şey fiyatı da.
Demek ki derz sorunu yaşayan tek kadın ben değilmişim, ben hep titiz olmamama bağlıyordum ama yok, acayip bir toz var buralarda, sinekliklerden bile geçip giriyor eve, delirtiyor insanı, bu sene iyice dellendik eşimle, karar verdik eve inşaat sokup ne var ne yok değiştireceğiz, en başta yer karolarına veda edeceğizBen o ürünü camlarla aynalarda kullanıyorum ve gayet memnunum. Ayrıca tamamen parke ev müthiş rahatlık. Derzlerden nefret ediyorum özellikle öyle ev aradım ve buldum.
Kireç ve pas için yine bim'de satılan güldal'ı önericem izninizle. Evim çok eski ve kireci çok yoğun bir memlekette yaşıyorum; klozet lavabo vs aklınıza gelebilecek her yer kireç içindeydi. Yani şöyle söyleyeyim, gözünüzde canlandırmanız için, klozetin taharet musluğunun olduğu hizası bildiğiniz su akış şekline uygun şekilde tıpkı çaydanlık altlığı gibi kireç bağlamış. Neler neler denedim, ne deterjanlara kireç çözücülere para verdim. En son bi de bunu deneyeyim diye bim'den güldal'ı aldım, bingo, sorun çözüldü. Şimdi her bime gittiğimde birer ikişer alıyorum, evimde mutlaka bulunduruyorum. Ve fiyatı sadece 1,5 lira. Ay böyle yazınca bi an "evet yanlış duymadınız sadece 1,5 lira duyduk duymadık demeyin" diyesim geldi. Herkese anlatıyorum, eşim bile dalga geçiyo; güldal temsilcisi misin diyeHadi inşallah memnun kalırsınız, ben tavsiye üzerine aspirin diye bir ürün var onu da almıştım, 5 kiloydu galiba, bidonla aldım yani methedildi diye fakat ben mi kullanmayı beceremedim bilemiyorum, öyle anlatıldığı kadar süper birşey değildi, lekeleri çıkarıyor, halıları, koltukları, WC'leri muhteşem yapıyor dediler ama yok yani öyle muhteşemlik göremedim ben.
Kireç kalıntıları içinde bir sürü ürün söylediler onları da beğenmedim, bizim sularda Sudan çok kireç var, banyo lavabo berbat oluyor, ona da çözüm olarak krem cif döküp bildiğin bulaşık teliyle ovuyorum daha etkili oldu valla:))))
Ayyhhh bu topik beni de titiz yapacak, ben kaçayım en iyisi
MerhabaTeşekkür ederim deniycem. Bi de iki sorunum var benim, sizin nezdinizde tüm kk üyelerine sormuş olayım; bi kaç saksı çiçeğim var ve yaprakları çok tozlanıyo; çiçeklerin tozu nasıl alınır? Ve oturduğum bölge çok nemli, bahçeli bi evde oturuyorum. Evin içinde nem yok yani duvarlarda kabarma vs yok ama çok sık örümcek ağı oluyo, çamaşır suyu ve sirkeyi denedim. Yine de önünü alamıyorum, böcek sorunum yok ama örümcek sorunum var. Bunlarla ilgili pratik bi öneriniz olur mu?
İngilizleri bilemem ama ben hollandalıların ve amerikalıların bu şekilde hakaret ettiğini duydum
Onlar da asya kültüründense demek :))
Yani hala bile birilerini, bir şeyleri teorilere sıkıştırmaya çalışıyorsunuz ona yanıyorum
Biraz daha eklektik bakın diyorum.
Konu sahibinin canı tehlikede diye düşünüyorsanız biraz daha hassas davranın diyorum, burada mesele bizim haklı olmamız ya da teorileri ispatlamaktan ziyade karşıdaki insana faydası olup olmaması.
Siz isterseniz literatürün bütün teorilerini bilin, bir anne baba karşınıza geldiğinde "aslında biliyor musun tam da freud şunu demiştir" i duymak istemez, çocuğuyla ilgili problemi nasıl çözebileceğini bilmek ister o.
Ben daha pratik düşünüyorum
Ek: ben bana söylediğinizi düşünmemiştim zaten messieden bahsediyoruz bütün yorumlarda.
Güldal yağ çözücü de çok güzel :)) ay yaşasın bimKireç ve pas için yine bim'de satılan güldal'ı önericem izninizle. Evim çok eski ve kireci çok yoğun bir memlekette yaşıyorum; klozet lavabo vs aklınıza gelebilecek her yer kireç içindeydi. Yani şöyle söyleyeyim, gözünüzde canlandırmanız için, klozetin taharet musluğunun olduğu hizası bildiğiniz su akış şekline uygun şekilde tıpkı çaydanlık altlığı gibi kireç bağlamış. Neler neler denedim, ne deterjanlara kireç çözücülere para verdim. En son bi de bunu deneyeyim diye bim'den güldal'ı aldım, bingo, sorun çözüldü. Şimdi her bime gittiğimde birer ikişer alıyorum, evimde mutlaka bulunduruyorum. Ve fiyatı sadece 1,5 lira. Ay böyle yazınca bi an "evet yanlış duymadınız sadece 1,5 lira duyduk duymadık demeyin" diyesim geldi. Herkese anlatıyorum, eşim bile dalga geçiyo; güldal temsilcisi misin diyeama baya memnun kaldım. Klozeti değiştirelim diyodum eşime, düşünün o klozeti tertemiz yaptı.
Yalnız çok kuvvetli bi ürün, banyonun tabanına dökmüştüm, plastik terliklerin altını eritmiş. Plastiği parça parça olmuş, banyo tabanından terliğin parçalarını toplamak zorunda kalınca farkettim. Bu arafa Bi kaç terlik atmak zorunda kaldım tabi
Bu ürünü denerim ama çok kuvvetli dediniz, yerlerde kullanamayacak mıyım? Derzleri söküp atarsa, ben yerlerde de etkili olsun istiyorum çünkü, alt kat banyomda duşakabin var, tüm banyo batmıyor o yüzden ama üst kattakinde yok, akan kireçli su yerleri de berbat ediyorKireç ve pas için yine bim'de satılan güldal'ı önericem izninizle. Evim çok eski ve kireci çok yoğun bir memlekette yaşıyorum; klozet lavabo vs aklınıza gelebilecek her yer kireç içindeydi. Yani şöyle söyleyeyim, gözünüzde canlandırmanız için, klozetin taharet musluğunun olduğu hizası bildiğiniz su akış şekline uygun şekilde tıpkı çaydanlık altlığı gibi kireç bağlamış. Neler neler denedim, ne deterjanlara kireç çözücülere para verdim. En son bi de bunu deneyeyim diye bim'den güldal'ı aldım, bingo, sorun çözüldü. Şimdi her bime gittiğimde birer ikişer alıyorum, evimde mutlaka bulunduruyorum. Ve fiyatı sadece 1,5 lira. Ay böyle yazınca bi an "evet yanlış duymadınız sadece 1,5 lira duyduk duymadık demeyin" diyesim geldi. Herkese anlatıyorum, eşim bile dalga geçiyo; güldal temsilcisi misin diyeama baya memnun kaldım. Klozeti değiştirelim diyodum eşime, düşünün o klozeti tertemiz yaptı.
Yalnız çok kuvvetli bi ürün, banyonun tabanına dökmüştüm, plastik terliklerin altını eritmiş. Plastiği parça parça olmuş, banyo tabanından terliğin parçalarını toplamak zorunda kalınca farkettim. Bu arafa Bi kaç terlik atmak zorunda kaldım tabi
Derzleri söküyor, çok bekletmemek lazım. Sprey şişeye koyulup sıkılabilir. Cilde temas kesinlikle olmamalı.Bu ürünü denerim ama çok kuvvetli dediniz, yerlerde kullanamayacak mıyım? Derzleri söküp atarsa, ben yerlerde de etkili olsun istiyorum çünkü, alt kat banyomda duşakabin var, tüm banyo batmıyor o yüzden ama üst kattakinde yok, akan kireçli su yerleri de berbat ediyorki ev eskide değil, daha 4 yıllık, ilk oturan benim, banyonun yerleri de kahverengi yapılmış, kireç lekesi öyle kötü görünüyor ki insanı sinir eder, çözüm bulamazsam teak ağacı görünümlü karolar çıkmış onlardan döşeteceğim artık, titiz değilim dedim ama öyle evini boşlayan biri de değilim, güldal yerleri de mis gibi yapıyor derseniz dua ederim, hakikaten sıkıntı çünkü, gelen gidenim kireci tembellikten çıkaramadım sanıpta ayyyy muneye baaakkkk desin de istemem, kim ne dediyse denedim çıkmıyor inatçı kireç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?