• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliği! alışık olmadığınıza emin olduğum bir konu.

Bana hep gereksiz alma dediler ama tavsiyenizi dinliycem çünkü yemek yaptiktan sonra dolap kapaklari hep yag oluyor ve tezgah alni bi türlü çıkaramadım buhar makinasi cikarabilir insallah
Bende tchibo'nun buhar makinası da var, küçük bi makina, buhar haznesi de küçük. ben onu pencereler, duşakabin ve aynalar için kullanıyorum. Fayanslarda denedim ama haznesi küçük olduğu için buharı çabuk bitiyor ve her seferinde yeniden doldur buhar yapmasını bekle filan Fayans temizliğinde pek randıman alamadım. Daha büyük buhar makineleri var, belki onlar faydalı olabilir.

Aaa hic gormemistim arastirmaliyim bence cok sagolun daha dün ütü yaptim bugun bir daha ütü cikti yarin yine cikacak... kazanli utu aldim sirf kolay olsun diye ama onu da beklemek gerek buhar yapmasi icin. Cok zaman kaybi oluyor. İşten eve saat 10da geliyorum sabah 7de gidiyorum cok yoruluyorum.
Var kanal 7 de çıkıyor onu internet uzerindende siparis verebilirsin bi arkadasta gordum cok guzel

Bana hep gereksiz alma dediler ama tavsiyenizi dinliycem çünkü yemek yaptiktan sonra dolap kapaklari hep yag oluyor ve tezgah alni bi türlü çıkaramadım buhar makinasi cikarabilir insallah
Ama dediğim gibi küçük bi makina almayın alacaksanız, ben fiyatı uygun diye bunu almıştım, minicik bi şey zaten. O yüzden buharı da buhar basıncı da az oluyo, her yüzeyde verimli olmuyo. Bauhausta çok güzel makineler vardı, elektrik süpürgesi gibi büyük. Onlar daha kuvvetlidir diye düşünüyorum. İmkanınız uygunsa onlara bi bakın derim.

Aaa hic gormemistim arastirmaliyim bence cok sagolun daha dün ütü yaptim bugun bir daha ütü cikti yarin yine cikacak... kazanli utu aldim sirf kolay olsun diye ama onu da beklemek gerek buhar yapmasi icin. Cok zaman kaybi oluyor. İşten eve saat 10da geliyorum sabah 7de gidiyorum cok yoruluyorum.
Dur marka ogrenim belki burda reklam olur özelden atayım sana benim cok.hosuma gitti bende alcam oyle pahali da degil yani

Ne yaptın canım ,başkalarıda yazmış bende söyleyim 2 tabak 2 kaşık 2 çatal 2 bardak bırak evde birde tencer tava gerisini at, yıkamak zor gelmez böyle,tabi durumun varsa makina al hemen

bir doktorun klinik bir teşhis koymasını gerektiren bir hastalık değil bu, evin hali yetiyor...
herhangi birini eve sokmayı, evi göstermeyi düşünemiyorum bile. o programı bilmiyorum bir inceleyeyim.
teşekkürler

İlk sayfa dışında okumadim i yüzden birçok şey yazılmıştır. Kesinlikle bir temizlikci çağırmalisin hatta 2 :) çöpleri çıkarmaya utanıyorsan da ne bileyim bir kac arton kutu falan alip içine koysan poşetleri ? Sonra da biraz uzaktaki bir çöpe atarsin araban varsa. Sonra da birdaha biriktirmez hemen yıkarsin/toplarsin birikmez. büyük temizliklerde de yine temizlikci cagirirsin.

Bi yardimci tut bence. Sonra da evin temiz olunca hic bir seyi biriktirme.

Hadi inşallah memnun kalırsınız, ben tavsiye üzerine aspirin diye bir ürün var onu da almıştım, 5 kiloydu galiba, bidonla aldım yani methedildi diye fakat ben mi kullanmayı beceremedim bilemiyorum, öyle anlatıldığı kadar süper birşey değildi, lekeleri çıkarıyor, halıları, koltukları, WC'leri muhteşem yapıyor dediler ama yok yani öyle muhteşemlik göremedim ben.

Kireç kalıntıları içinde bir sürü ürün söylediler onları da beğenmedim, bizim sularda Sudan çok kireç var, banyo lavabo berbat oluyor, ona da çözüm olarak krem cif döküp bildiğin bulaşık teliyle ovuyorum daha etkili oldu valla:))))

Ayyhhh bu topik beni de titiz yapacak, ben kaçayım en iyisi :-)

Ecolab'ın Into isimli profesyonel bir urunu var Mune. Banyo alanlarinda kirec, kuf, mantar ve vucut artiklarinin hem olusumu hem de giderilmesi icin. Bu genelde otellerin siklikla kullanilan islak alanlarinin temizliginde kullaniliyor.

Sadece yuzeydeki kirec vs. hedef aliyor. Yuzeye zarar vermiyor. Normalde bilirsin kirec sokuculer mermeri falan deler, bunda oyle bir olay yok. Piyasada biraz zor bulunabilir yalniz bir de cok keskin, asiri konsantre bir urun. Maskeyle falan kullanmak gerekebilir. Hicbir cozum bulamazsan, bunun garantisini verebilirim. Canina okuyor kirecin.

Ilerleyis var mi ?
Cok merak ediyorum acikcasi. Herkes ornekler vermis listeler hazirlamis. Sen nereden basladin. Ya da baslayabildin mi tam manasiyla takip edemedim.
Ama su saatten sonra takipteyim. Bol sans!
:)

evet biraz başladım, bu gece devam edeceğim yine :) bi günde bitecek gibi değil zaten.

Güzeller topikte birlik beraberlik sağlandığına, konu dert olmaktan çıkıp kadın dayanışmasına döndüğüne göre, messie messie 'ye sayfalar dolusu tavsiyeler, temizlik ürünleri, taktiklere dönen bu konuyu uygun başlığa taşıyorum ki hem hoş sohbetler devam etsin, hemde messie messie sizlerle sohbet ederken taktikleri almaya da devam etsin.

Arada bir tartışsanızda beraberlik sağlamasını da biliyorsunuz şahanesiniz :KK15:

teşekkür ederim :)

Fotoğraf at bize sevindim adına başlamışın bir yerden eğer yapabiliyorsan camları açık tut öyle yat enazından diğer odalarınkini ne kadar çok havalanırsa sinekler için Okadar kolay olur
profilimde bi albüm açıp fotoğraf yükleyeceğim, haber veririm buradan :)

Back